Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

RobertM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich
Na początek przepraszam że pisze w tym wątku ale zależy mi by dotrzeć do jak największej liczby osób.
Uwielbiam grać w Football Manager ale mam teraz mało czasu - żona, dziecko, własna firma - jak ktoś ma podobną sytuacje to chyba nic nie muszę tłumaczyć więcej.
Chodzi mi o podpowiedź którą wersje FM wybrać bym nie musiał godzinami ślęczeć nad taktyką- -oczywiście to najważniejsze i najlepsze ale brak czasu nie pozwala mi na to ! Ja chce cieszyć się grą zajmować się taktyką ale nie jakoś bardzo rozbudowaną, móc kupować i sprzedawać zawodników, zmieniać sztab szkoleniowy i jak będzie mi dobrze szło to dostać ofertę prowadzenia reprezentacji.
Proszę pomóżcie - JAKA WERSJĘ FM WYBRAĆ

Z góry wszystkim dziękuje za pomoc

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
14.07.2012 15:20    #2682     Sufler - Inne - Print Screen w FM12 nie działa
[quote]Jak wykonać screena?
Screeny z gry robimy dwoma sposobami:
Klikamy jednocześnie Alt F9, screen zapisuje się wtedy w: Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/screenshots.
W czasie gry wciskamy klawisz Print Screen, następnie otwieramy dowolny graficzny edytor (np. Paint) do którego wklejamy screen (Ctrl V). Zapisujemy obraz z rozszerzeniem .jpg.[/quote]
zapraszam do wrzucenia skrinów w nowym module Kariery :) pozdr.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Trudne sprawy?

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

13.07.2012 22:09    #2684     Serwis - Uwagi i propozycje - Forum - propozycje zmian
Karanie redaktorów byłoby na tym forum tak wielką abstrakcją, że ta propozycja zakrawa na jakiś ponury żart :) Nie róbmy kontrrewolucji, dajmy Gabinetowi rządzić.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

13.07.2012 20:44    #2685     Football Manager - Ogólna dyskusja - Okienko a Steam.
Wątpię, bo pewnie będą pracować nad Football Managerem 2013. Zawsze możesz sobie ściągnąć apdejt. http://www.cmrev(...)v_1.html
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Szczupaczek Partyzant

13.07.2012 13:14    #2686     Sufler - Porady do gry - Trening pozycji w FM 08
Witam.
Jestem nowy i nie wiem czy dobrze napisałem, ale mam pytanie dotyczące treningu pozycji w Football Manager 2008.
Może to błacha i oczywista sprawa, ale chciałem się dopytać o rzecz której nigdy nie robiłem.

Mianowicie: Jak działa trening pozycji?? Zmienia zawodnikowi całkowicie pozycje, czy może "dodaje mu nową", robi go bardziej wszechstronnym?

Przykładowo: Mam Sergio Canalesa, który jest środkowym ofensywnym pomocnikiem. Ma całkiem fajne umiejętności, by być skrzydłowym. A jak wejde w opcje "ustawienie" to ma on na skrzydłach tylko poziom "kompetentny". Sergio jest środkowym i tam nim gram, ale chciałbym by potrafił, by był mocny na skrzydle, bym mógł tam go wystawić w razie potrzeby i grał tam dobrze, chcę by był bardziej wszechstronny.
Ale zaś nie chce zmieniać mu całkowicie pozycji, by był mocnym skrzydłowym, a przeciętnym na środku. Chce by z OP Ś, stał się OP PŚ.

Stąd moje pytanie. Jak działa trening pozycji? Zmienia pozycje, czy dodaje nowe?

Chyba że trening pozycji działa jeszcze inaczej, niż mi się wydaje, więc proszę o odpowiedź.
A może wystarczy wystawiać w meczu na nowej pozycji zawodnika, by on się nauczył na niej grać i stał się wszechstronny? Proszę o odpowiedź.

Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedzi na moje pytania, bo nigdy nie potrafiłem tego znaleźć. Z góry dzięki.

StanleyIpkiss Partyzant

Witajcie forumowicze. Od kilku dni jestem posiadaczem oryginalnej kopi Football Manager 2012. Niestety, więcej czasu spędzam na forach i telefonach do supportu niż na grze. Wystarczy, że ściągnę plik z koszulkami, bądź inną skórkę, a steam informuje mnie, że moja kopia jest nielegalna. Jeśli usunę to wszystko i zweryfikuję pliki to i tak gra lubi dość często wyrzucić się do pulpitu. Naprawdę mam już dość tej sytuacji. Jestem na granicy uruchomienia torrentów i ściągniecia pirata ;/ Błagam pomocy.

Speed El Commendante

@Gieorgij, opiszemy to w końcu dokładniej jak już pokończymy w całości, ale tak pokrótce to:
1) Dodajesz karierę
2) przy dododawaniu manifestu, screena, lub filmu (FMTV) masz pole "Przypisz karierę do notki"
- wpisujesz tutaj nazwę klubu, wystarczy pierwsze literki i wyskoczy Ci lista Twoich karier wraz z dodanymi wcześniej sezonami

to pozwoli, że:
- Twój Manifest będzie widoczny na stronie z opisem Twojej kariery
- będzie widoczny także wkrótce na stronie głównej SPOŁECZNOŚĆ, którą aktualnie robimy (jak na skrinie wyżej)
- ogólnie rzecz biorąc, Twój profil managera stanie się pełniejszy, ładniejszy i łatwiej będzie przeczytać/dowiedzieć się co i jak ;)

wszystko nie jest jeszcze ukończone, ale walczymy! zapraszam też do wrzucenia skrina czy filmiku i też przypisania go do kariery.

Kariery w nowym systemie są jakby sercem wszystkiego, wokół nich chcemy zbudować całą agregację i porządek w serwisie.

Speed El Commendante

Zapraszam do potestowania GALERII - w zakładce Manager pojawił się nowy dział Galeria

Skriny z gry dodajemy poprzez MOJE KONTO -> zarządzanie karierami -> Galeria -> dodaj galerię do sezonu.

Póki co jest to wersja wczesna beta, będzie to jeszcze nieco fajniej wyglądać i działać (każdy screen otrzyma osobne komentarze) + dostępne będzie wszystko na stronie głównej Społeczności. Można komentować także same kariery.
Wkrótce te skriny będzie można także wykorzystywać na forum, a także w Manifestach.

Już teraz jednak możecie wrzucać swoje najfajniejsze skriny z konkretnych karier, przypisane i uporządkowane wg powyższego.

Gudi9 Partyzant

ściągnij sobie Uaktualnienia
FM 2012 Update for CM Rev by bartekr v.1 -> http://www.cmrev(...)v_1.html
wrzuć do C:\Documents and Settings\JA\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data
rozpocznij grę od nowa i załaduj tą baze danych.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution