Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

hapek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
w Managerze nie tylko ważne są atrybuty. Oxlade ma bardzo duży potencjał i może przez wiele lat ci służyć ;D

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
20.07.2012 23:20    #2672     Serwis - Uwagi i propozycje - Depesze i moduł subskrybcji
Zgodnie z zapowiedziami, wprowadzamy dzisiaj nowe funkcjonalności:

1) Depesze, czyli krótkie notki pozwalające opisać na bieżąco przygodę z Football Managerem.
Można pisać notki bez skrinów, jak i ze skrinami. Dodany screen do notki, wyświetlać się będzie od razu w Galerii screenów.

2) Subskrybowanie użytkowników. Można od teraz subskrybować wszystkie materiały lub tylko wybrane, wystarczy zaznaczyć gwiazdki. Na początek każdy użytkownik, który miał swoich Towarzyszy, ma włączoną subskrypcję wszystkich materiałów swoich Towarzyszy. Można oczywiście to odznaczyć. Nowych użytkowników, a także spoza listy Towarzyszy, dodajemy już każdy z osobna dla siebie.

Aktualnie jest to system w wersji BETA, to znaczy że mogą (aczkolwiek nie muszą) pojawić się jakieś nieścisłości.
Prosimy zatem o testy i wykorzystanie nowych funkcjonalności :)

W planach jest jeszcze sporo udogodnień, w tym:
- nowa strona SPOŁECZNOŚĆ z listingiem wszystkich aktywności użytkowników, a także użytkowników subskrybowanych. To będzie główne serce z aktywnością wszystkich graczy + graczy subskrybowanych. Będzie to gotowe w ciągu 2-3 dni.
- dostęp do formularza Depesz z większej ilości podstron
- możliwość komentowania i oceniania depesz
- wyświetlanie statystyk subskrybowanych osób na podstronie kariery
- możliwość łatwiejszego zmieniania aktualnej kariery w formularzu depeszy (jednak już teraz można to zmieniać także, wystarczy skasować aktualną karierę i wpisać nazwę klubu - pojawi się lista z wyborem klubu i sezonu)
- w bardziej odległej przyszłości: integracja konta CM Rev z kontem Twittera. Jak wiemy, FM 2012 umożliwia publikację notek bezpośrednio na Twittera, postaramy się zrobić tak, aby - w razie zainteresowania - system umożliwiał automatyczne pobieranie tych notek na profil w serwisie.

Mamy nadzieję, że nowe elementy przypadną Wam do gustu, czekamy także na uwagi!

PS. Przykładowe Depesze w profilu A. De Rapha
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Chrismorgan Partyzant

Poszukuję obojętnie jakiej, ale działającej wersji edytora czasu rzeczywistego do gry Football Manager 2007 do łatki 7.0.2

Dominikmksklb Partyzant

19.07.2012 14:46    #2674     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Komputer po kliknięciu w ikonę jakby się zaciął, zawiesił ciężko to opisać. Napiszę wszystko powoli po kolei. Jak klikam w ikonę to po około 6-8 sekundach na pasku pojawia się ikona FM ale nie pisze football manager. Jak nacisnę przycisk pomiędzy ctrl a alt po lewej stronie (zapomniałem jak się nazywa) To do ikonki na pasku pojawia się napis Football Manager ale dalej widać tylko pulpit z ikonami i paskiem na dole. Poczekałem gdzieś około 1 godzinę to pulpit zrobił się cały czarny i było widać tylko pasek na dole. Czekałem koleje 2 godziny ale nic się nie działo i zresetowałem komputer. Myślę ,że opisałem to dokładnie jakbyś jeszcze czegoś nie rozumiał to napisz. I dzięki ,że chociaż Tobie chce się mi pomóc. Sam szukałem na necie długo ale nic nie znalazłem.

022 Partyzant

19.07.2012 14:35    #2675     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
[quote="MagnificoManager"]
7. Współpraca nie odpowiada za pomyślność tego elementu gry, jedynie za zachowanie na boisku (wysoka współpraca - gra zespołowo, niska - Ronaldo).
[/quote]

Czyli u potencjalnego mentora wspolpraca tez nie ma znaczenia? Bo gdzies przeczytalem, ze to jeden z najwazniejszych atrybutow potrzebnych mentorowi.

[quote="Bolson"]6. afair pół roku.[/quote]

A zawodnik, ktory dopiero zakonczyl wspolprace bedzie mogl ja podjac z innym mentorem?

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

19.07.2012 06:28    #2676     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
1. Strzelam - koło 3? Ale to zależy od zbyt wielu indywidualnych czynników. Jednemu wzrośnie o 3, innemu wcale, mimo tych wszystkich bajerów.
2. Raczej tak, zwłaszcza, gdy atrybut jest niski - wtedy łatwiej go podnieść.
3. Nie.
4. Młodym w ogóle atrybuty rosną także dlatego, że po prostu się rozwijają, a nie przez sam trening. Oczywiście, młodym szybciej rosną fizyczne.
5. Tak. Pod względem kondycyjnym. Pod względem psychicznym odpowiada za to pracowitość.
7. Współpraca nie odpowiada za pomyślność tego elementu gry, jedynie za zachowanie na boisku (wysoka współpraca - gra zespołowo, niska - Ronaldo).
8. Pewnie, że można. Trenuj, wystawiaj go, a z wiekiem się rozwinie. Siła 10, wytrzymałość 12-13 do osiągnięcia z palcem nie powiem gdzie. :) Czyli słabo, ale nie tragicznie. Zważywszy na potencjał i na inne umiejętności, przy tym wieku - będą z niego ludzie.

Vister7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Mam pirata i gdy próbuję uruchomić edytor FM'a 2012 pojawiają mi się takie błędy:
"Warning: Couldn't find data folder!../football manager 2012/data"
"Warning: Couldn't find data folder!../football manager 2012/data/sigfx" etc.
"Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."
"Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt".

Proszę pomóżcie ;)

Pomagamy - idź do sklepu lub kup w Internecie oryginalną wersję. + ban za piractwo.
Jak byś się czuł, gdybyś był producentem gry, poświęcił jej połowę swojego życia, a następnie tacy goście jak Ty, okradali by Ciebie z Twojej pracy? - dop. Speed

Bakaland Partyzant

Witam Serdecznie.

Szukam ŚO do 3 mln Euro,Prawego Obrońcę(na wypożyczenie),Lewego Ofensywnego Pmocnika(także wypozyczenie) do Manchesteru United(1 sezon).Football Manager 11.

orginal98 Partyzant

16.07.2012 20:22    #2679     Football Manager - Ogólna dyskusja - Galeria sław
Witam. Mam pewne pytanie , a mianowicie jak usunąc managerów ktorymi gralem z galerii sław??

Mar1992 Przodownik pracy

Włącz Steam, wejdź w bibliotekę gier, po lewej na liście z grami kliknij prawym na: "Football Manager 2012" i wybierz usuń zawartość lokalną. Tak się usuwa gry na Steam. Chociaż na ten problem znam rozwiązanie i mogę pomóc. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution