Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Arturo.RMCF Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.08.2012 14:56    #2631     Sufler - Inne - Zmiana klubu.
Witam, mam takie pytanie. Otóż gram drugi sezon QPR, gdzie mój skład to: Kenny (teraz kupiłem takiego ukraińskiego GK którego nazwiska nie pamiętam) - Dragutinović, Mensah, Onuocha - Marquez, Faurlin - Elano, Taarabt - Crouch/Zamora - Cisse - Macheda, w pierwszym sezonie 15 w tabeli, w obecnym sezonie jak na razie 13 w tabeli (5kolejek do końca). Więc wyniki w miarę są, ale chciałbym przejść do lepszego klubu, a status managera "niepewny" mają tylko szkoleniowcy PAO, LA Galaxy i Penarolu Montevideo. Próbowałem zgłosić zainteresowanie do PAO, ale nie chcą zapłacić za mnie (mam kontrakt jeszcze na 3lata), Penarol złożył mi zapytanie ale odrzuciłem (grałem nimi kilka mies. temu) a Galaxy jakoś mi nie pasuje. Chciałbym do Milanu, Juve ale menagerzy tych zespołów mają stat. stabilny. Wie ktoś jak mogę zmienić QPR na Milan? Czy jedynym wyjściem jest czekać, aż zwolnią obecnego trenera?

PS. FM 11.3

wasior Partyzant

05.08.2012 19:10    #2632     Sufler - Inne - Złota Piłka
Witam, chciałbym spytać, na jakiej zasadzie przyznawane są te nagrody? Gram w Managera 2012 Borussią. Moi zawodnicy od 3 sezonów są na szczycie statystyk w Lidze Niemieckiej, Pucharze Niemiec, Lidze Mistrzów. Stąd pojawia się wątpliwość - czemu nie są nominowani do złotej piłki? Czy żeby dostać taką nominację, potrzeba mieć "znane" nazwisko?

Pozdrawiam.

hapek Partyzant

04.08.2012 14:47    #2633     Sufler - Problemy techniczne - Mecz z kumplem
Chciałbym zagrać w managerze mecz z kumplem mój Lech, na jego Lecha poniewaz chcielibyśmy sprawdzić kto ma lepsza drużyne i kto lepiej ja prowadzi. Tylko czy trzeba mieć oryginalną gre? Ja mam, ale on ma ściągnięta i nie wiem czy moglibyśmy zagrac? I czy za załozenie serwa trzeba cos placic?

shpoola20 Partyzant

1. Mam koszulki z ekstraklasy a chce mieć z innych lig - C:\Documents and Settings\własciciel\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\kits\pol\T-Mobile Ekstraklasa, gdzie mam wrzucić pozostałe koszulki żeby działały?
2. Szukam koszulek i logosów od 1 ligi niżej - zacząłem grac 4 liga i chce żeby to ładnie wyglądało.

P.S Przede wszystkim pomóżcie mi z tymi koszulkami i logosami bo za cholerę nie wiem gdzie wrzucić ;/

rejzi Partyzant

03.08.2012 15:59    #2635     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Chetnie zagram football manager2012 to bedzie moj pierwszy raz gralem ta gre przez 3lata ale nigdy jeszce przez neta. Moge zagrac kazda lige a najbardziej to bym zagral Angielska lub Polska jak ktos zaklada jakis serwer lub juz ma i potrzebuje gracza to moge sie przylaczyc
moje gg:37945504 czekam na odpowiedz

Valdi91 Młody aktywista

03.08.2012 15:23    #2636     Sufler - Inne - Motywacja zawodników
Z Wisłą nie powinieneś mieć problemu, ponieważ w FM'ie grają 'fantastycznie'. W każdej mojej rozgrywce spadają do 1. Ligi i gniją tam w czeluściach środka tabeli przez kilka kolejnych sezonów. Ja bym powiedział, że wierzę, że są w stanie wygrać ten mecz. Przypisał odpowiednie polecenia do krycia indywidualnego i resztę pozostawił silnikowi meczowemu. Jeśli naprawdę się boisz o wynik, możesz zagrać asekuracyjnie, z kontry, choć myślę, że lepszy efekt będzie gra bardziej pewna siebie, np. kontrola, bądź odważnie - ofensywa. W meczach z dużo silniejszymi przeciwnikami dobrze sprawdza się tekst, by grali na ludzie. Ja tak Lechią pokonałem Steuę Bukareszt 7:0, Valencię 2:1 i 4:2, później eliminowałem CSKA Moskwę. Ale mówię Ci, Wisły nie ma się co bać. Chyba, że naprawdę przytrafiłaby Ci się jakaś wtopa, ale mówię, ciężko w FM znaleźć gorszy klub, prowadzony przez managera-bota :D

Falcon Przodownik pracy

02.08.2012 14:30    #2637     Sufler - Porady do gry - problemy z rozgrywaniem meczy
XP:

C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings

Vista/Win7:

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

maksiu106 Partyzant

01.08.2012 18:20    #2638     Sufler - Inne - Jak podnieść reputację polskiego klubu
[quote="hapek"]Takie osiągnięcia jak 1/8 finału Le czy LM to nic w managerze, w managerze licza sie wygrane puchary eurpejskie bez tego reputki nie podniesiesz. Apoel w poprzednim sezonie w realnym swiecie doszedl do 1/4 finalu LM, a jakis znanych pilkarzy nie sciagaja.[/quote]

Bo zajął 3. miejsce w lidze i gra w eliminacjach Ligi Europejskiej :)

skazi Partyzant

01.08.2012 16:36    #2639     Sufler - Inne - Jak podnieść reputację polskiego klubu
To zastanawiające jak to się wszystko pozmieniało, o ile pamiętam jeszcze z Championship Managerze reputacja klubu w kraju rosła prawidłowo (2-3 sukcesy krajowe i było się w kraju klubem na samym szczycie) natomiast reputacja managera rosła strasznie powoli i dziwnie (trzeba było sporo osiągnąć w świecie żeby mieć dobrą, ale na 1 miejscu nigdy nie byłem) Teraz jest całkiem na odwrót :)

hapek Partyzant

01.08.2012 16:25    #2640     Sufler - Inne - Jak podnieść reputację polskiego klubu
Takie osiągnięcia jak 1/8 finału Le czy LM to nic w managerze, w managerze licza sie wygrane puchary eurpejskie bez tego reputki nie podniesiesz. Apoel w poprzednim sezonie w realnym swiecie doszedl do 1/4 finalu LM, a jakis znanych pilkarzy nie sciagaja.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution