Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

comarello Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.08.2012 16:45    #2611     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem reprezentacji
Otóż właśnie nie :)
Akceptują moje podanie i zatrudniają mnie jako managera i 'klikam' na Akceptuj ofertę i nic dalej się nie dzieję, komunikat ten pojawia się w wiadomościach co jakiś czas, cały czas go akceptuję no ale niestety nie mogę przejąc żadnej reprezentacji.

comarello Partyzant

17.08.2012 22:37    #2612     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem reprezentacji
Mam pewien problem a mianowicie: prowadzę ManC od bardzo długiego czasu ale kontrakt wygasł mi juz w 2014 roku, a w grze mam już 2016 i nie mogę odejść z klubu! Tzn mogę się zwolnić ale chodzi mi raczej o rozwiązanie kontraktu przez wygaśnięcie. Chciałem prowadzić zespoły narodowe więc gdy przydarzyła się okazja składałem papiery do wybranych krajów i od 2014 roku pisze mi, że złożyłem podanie a nie mogę do tego czasu przejąć żadnego z krajów do którego złożyłem podanie, a posady managera są wolne. Raz zwolniłem się sam ale również nie przeszedłem do żadnej reprezentacji, mało tego, dostawałem wiadomości kto objął te reprezentacje. Dzieje się tak również w innych klubach w których pracuję. Proszę o jakąś pomoc bo chciałbym poprowadzić reprezentacje nie rezygnując z klubu :)

mertens Partyzant

16.08.2012 21:52    #2613     Sufler - Dodatki do gry - Jak dodać obrazek zawodnika?
Mam problem, bo nie mogę dodać obrazka zawodnika w grze.

Robię tak:
- nowy obrazek o wymiarach 140x180
- wklejam tam zdjęcie zawodnika
- zapisuje pod specjalnym ID piłkarza, oraz daję format PNG
- wrzucam to do Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures\players\mex

obrazka nie widac...

piotrp504 Partyzant

podwieszę się pod temat ale troszkę z innej beczki tak z ciekawości troszkę
czy ktoś z forumowiczów grał z zespołem Napoli i jak długo wytrzymał
podpisałem kontrakt do 2016 r mam drugi sezon(2012-2013 ) i tak zastanawiam się czy po 2016 r nie zmienić otoczenia
drugie pytanko dotyczy legendy klubu jak długo trzeba być managerem klubu żeby zdobyć ten status na razie jestem okienko niżej czyli ulubiony dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

SlimJ Partyzant

15.08.2012 19:35    #2615     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
Pisze tutaj bo nigdzie nie odpisuja.. . Prosze pomozcie!!!!

Runtime Error!
Program Files\steam\steamapps\common\football manager 2012\fm.exe.
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Mi natomiast wyskakuje cos takiego. Gram mecz jest np 60 min wychodzi mi do pulpitu i pojawia sie ten komunikat co napisalem na poczatku po wcisnieciu OK wylacza sie gra i po chwili uruchamia sie sama przez steama.. . Fm 12 mam zakupionego , oryginalny chodzi tylko przez steam.

Mar1992 Przodownik pracy

14.08.2012 14:23    #2616     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2013
Przejrzałem listę gier, które będą na gamescomie i jest Football Manager 2013. :D No nareszcie.

EDIT: A nie, sorry. Nie doczytałem, że od EA. Czyli fałszywy alarm.

owngen Partyzant

13.08.2012 23:51    #2617     Football Manager - Ogólna dyskusja - Znacie ?
http://www.lords(...)/en/news znacie może tego managera ? Będzie to kolejna porażka czy rywal ?

lukcik31 Partyzant

13.08.2012 18:14    #2618     Sufler - Edytor - Edytor bazy danych
Siemka mam pytanie ściągnąłem sobie uaktualnienie składu do FM2012zrobiłem wszystko jak należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2012/editor data).
ale nie wykrywa mi to w bazie danych jak to mogę zmienić?

SlimJ Partyzant

Runtime Error!
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Mi natomiast wyskakuje cos takiego. Gram mecz jest np 60 min wychodzi mi do pulpitu i pojawia sie ten komunikat co napisalem na poczatku po wcisnieciu OK wylacza sie gra i po chwili uruchamia sie sama przez steama.. . Fm 12 mam zakupionego , oryginalny chodzi tylko przez steam.

SlimJ Partyzant

13.08.2012 00:11    #2620     Sufler - Porady do gry - Strasznie dziwne
Runtime Error!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution