Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

gadom1986 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
championship manager 03/04\

Aluminium Konin do grudnia 2017 w pierwszym sezonie awans i komplet mistrzostw bez pierwszego sezonu po 6 latach puchar UEFA rok później LM i superpuchar europy ( finał z Wisłą zdobyła puchar UEFA:)). Zwolnili mnie przy 6 miejscu w lidze (kilku zajebistych graczy jeden Nowacki całą karierę w Koninie i później w kadrze na lewej pomocy).
Następny klub Korona Kielce Od Grudnia 2 liga dół tabeli awans wywalczony w rundzie wiosennej po dwóch sezonach mistrzostwo polski i 2 puchary polski.
mam gdzieś stary dysk muszę znaleźć ten save i odpalić sobie :)
I zakończyłem grę.

chinczol Młody aktywista

Raczej takiej opcji jak modyfikowanie plików itp we FMRTE nie ma. Możesz jedynie zmniejszyć piłkarzom wartość atrybuty "podatność na kontuzje - analogicznie wartość 20 = wysokie prawdopodobieństwo wystąpienia kontuzji, w skrócie taki piłkarz to szklanka, wartość 1 = bardzo niskie prawdopodobieństwo wystąpienia kontuzji, praktycznie zerowe. Mowa tu o kontuzjach długotrwałych, bo takie kontuzje typu rozcięta noga itp mogą się zdarzyć nawet piłkarzowi który jest mało kontuzjogenny. Aczkolwiek jak sens będzie miała wtedy gra kiedy zrobisz ze swoich grajków ludzi z żelaza? Kontuzje to normalna kolej rzeczy i w piłce i w Football Managerze, obligują Nas do tego aby wystawiać wtedy zmienników lub juniorów co ma oczywiście pozytywne aspekty jeśli chodzi o ich rozwój, zadowolenie itp. A to że miałeś tyle kontuzji to moim zdaniem zwykły pech i psikus ze strony AI gry. Mi się osobiście aż tak drastyczne wykluczenia piłkarzy wskutek kontuzji nie zdarzały, ale równie wielokrotnie paru kluczowych piłkarzy mi odpadało, co zrobić, to tylko gra :) Pozdro.

GloomyRaven Partyzant

Witajcie :)

Wie ktoś może coś czy jest jakaś aktualizacja czy inna możliwość uaktualnienia składów w tej grze? Strasznie mierzi mnie Drogba w Chelsea np :P ORAZ czy jest jakieś spolszczenia może? Cokolwiek! Jakieś patche ingerencje w pliki coś ktoś wie? :)
Tak szukam po necie i nie mogę nic sensownego odnaleźć...

Z góry thx za odp :)

Pozdrawiam
Blue is the colour!

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

Witam,
sprzedam Football Managera - wersję 2009, 2010, 2011. Wszystkie trzy razem, bądź tylko jedną wersję. Co do ceny... Myślę, że się dogadamy. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę pisać na GG:35637227.
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

szczepek Młody aktywista

27.09.2012 06:28    #2555     Sufler - Inne - Trenowanie rep. Japonii
Fake'a mam, w ogóle gram na update Zymona którego ktoś tam jeszcze poprawił, i mam prawdziwą kadrę Japonii, ale jak wiecie, oni nie mają zakładki "Sztab Szkoleniowy" i stąd moje pytanie czy będzie możliwość poprowadzenia ich w trakcie gry, nie robiąc nowego managera :) No nic, teraz są kwal. do MŚ i przeważnie wywalają trenerów właśnie po tej imprezie, no zobaczymy :)

Szemek Ekspert

24.09.2012 15:31    #2556     Inne - Hyde Park - 1000 skutków zbyt długiej gry w Fm-a
32. Za Golden FM

[quote]Calling your wife your Assistant Manager because she constantly calls you and offers you terrible advice that you 'Dismiss'...[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

fmisiof Partyzant

24.09.2012 11:27    #2557     Sufler - Inne - Rozdzielczość a wielkość czcionki
Masz wersje steamowa ?

Kurcze nie moge znalezc w steamie nigdzie tego.
Najlepiej jak sciagniesz skorke defaultowa od nowa i wrzucisz do my documents / si ... / fm / skins

https://sites(...)ger-2012

Wtedy w ktoryms poliku xml znajdziesz opcje.
Dla skinu Infusse light czcionke moge modyfikowac w pliku - infusse light settings.xml

Falcon Przodownik pracy

21.09.2012 19:26    #2558     Sufler - Inne - XML parsing error"
Usuń folder settings z

Windows XP:

My Computer -> Local Disk (C -> Documents and Settings -> <username> -> Application Data -> Sports Interactive -> Football Manager 2012 -> Settings

- Windows Vista / Windows 7:

Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2012 -> Settings

Jest ukryty więc musisz mieć ustawione, aby pokazywało te foldery.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

kuzaj Partyzant

21.09.2012 18:51    #2559     Sufler - Inne - XML parsing error"
Witam gram w managera wiele lat i nigdy z takim czyms sie nie spotkalem.A mianowicie jakis czas temu oddalem laptopa do naprawy bo mi dysk nawalil.Po wymianie dysku zainstalowalem football managera 2012 ale wyskakuje mi ciagle blad XML parsing error nie mam zielonego pojecia jak to naprawic poniewaz przed awaria dysku wszystko mi super dzialalo.Uzywam windowsa 7
Prosze o pomoc
z gory dziekuje

tombrzo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam

Mam do sprzedania klucz do Football Manager 12.

Cena 45 zł

Info na PW

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution