Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

geforcPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2012 17:54    #2521     Sufler - Dodatki do gry - Gdzie wkleić iconpack ??
ok dzięki, a ten plik z uaktualnieniem, plik .dbc, to mam do dać do folderu editor 2013 czy utworzyć nowy o nazwie editor data w football manager 2013 ??

jest w ogole jakas strona na ktorej jest wypisane, co do jakiego folderu sie wrzuca ?

klompacmg Partyzant

http://img24(...)pref.png
jednak to samo. u góry screen z ustawieniami

Patres10 Partyzant

Hi there,
I don't know if I'm in the right topic, but your english site http://football-manager.info/ don't work.

chriss93 Partyzant

31.10.2012 21:34    #2524     Sufler - Inne - Statystyki własnego managera FM 2008
Nie wiem, gdzie można ten temat założyć, ale chciałem się dowiedzieć, czy istnieje możliwość rozwoju statystyk własnego managera, np dyscyplina? Gram obecnie w FM 2008 nie wiem, czy takie coś jest możliwe.

Tematy zakładamy w suflerze- Falcon

Bunkier Młody aktywista

31.10.2012 14:46    #2525     Sufler - Inne - Nagrody tygodnia
Cześć, chciałem zapytać czy jest gdzieś spis w jakich ligach jakie są przyznawane nagrody? Bo grając w Holandii nie dostawałem np managera miesiąca czy bramki tygodnia, tylko co sezon były. Do osiągnięć jest to przydatne. Nową karierę chce zacząć właśnie w takim kraju i takiej lidze z nagrodami.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

30.10.2012 13:16    #2526     Football Manager - Ogólna dyskusja - pomoc dla nowego!!!
Pierwsze pytanie - jaki błąd wyskakuje kiedy próbujesz włączyć ten stary save?

Co do drugiego - Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/editor data - tu wklejasz te pliki.
#TeamTyniec

atomek29 Partyzant

30.10.2012 09:39    #2527     Football Manager - Ogólna dyskusja - pomoc dla nowego!!!
witam jestem tutaj pierwszy raz, i mam pytan kilka. gram w stara wersje fottball managera 2008 gra trwala juz z 10 sezonow i nagle nie moge odtworzyc zapisanej gry z sava i niewiem jaki moze byc problem. prosze o jakies wskazowki.
pyt 2. sciagnalem pliki z aktualizacjami skladow do fm 2008 i nie wiem jak je wposcic w gre by gralo. z gory dzieki za pomoc.pozdrawiam wszytskich graczy.

wisienka1221 Partyzant

Witam... niedawno kupiłem sobie Football manager 2012 no i chciałem ściągnąć aktualizację z transferami z lata, no ale stream nie ściąga żadnej aktualizacji.Więc postanowiłem ściągnąć sam ściągnąłem 12.2.2 no i nie wiem gdzie ją wrzucić, żeby działało. Proszę może mi ktoś pomóc?? Dzięki...

Bunkier Młody aktywista

Też się zastanawiam kim grać. Już nie Ajax. Fajnie było by pograć w lidze gdzie co tydzien wybieraja gol kolejki, managera tygodnia/miesiaca itd. Bo w Holandii niestety na takie coś nie mogłem liczyć.

lancos3-11 Partyzant

[quote="lubieplacki32"]A czy ktoś mógłby napisać jakie kluby na początku gry nie mają managerów w najsilniejszych ligach? Nie mam jeszcze gry i nie mogę sprawdzić a chciałbym w przyszłości rozpocząć karierę jako bezrobotny ;)[/quote]
Spartak Nalczyk Kadra Anglii

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution