Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

adamlinho24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2012 19:34    #2501     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
wiem chyba gdzie jest pies pogrzebany poprostu wydaje mi sie ze mam chyba zle zainstalowana gre ;/ gdy wchodze w documents ,sport iteractive,football manager 13,mam trzy foldery :games,matches,sounds i wszystkie sa puste.... ostanie wgrywalem skiny i inne patche do fm 11 i wszystko chulało, a teraz z 13 mam jakies problemy, mogłbys mi pomoc bo chyba zabardzo chce,a mi nie wychodzi

chinczol Młody aktywista

Witam. Mam pytanie do użytkowników, którzy tworzą różne uaktualnienia, lub po prostu znają temat :) Otóż chce utworzyć w lidze hiszpańskiej nowe nagrody, coś na styl tych z ligi angielskiej, czyli piłkarz miesiąca, manager miesiąca itp. I teraz moje pytanie, czy jeśli już utworze pliczek .dbc, rozpoczne z nim nową rozgrywke, to czy w przypadku jakiegoś dużego patcha, zmieniającego wersje bazy danych, moj pliczek utworzony na domyślnej bazie danych będzie działał normalnie podczas już zaczętej rozgrywki, czy też będzie powodował jakieś błędy i crashe?

chinczol Młody aktywista

Prawdopodobnie źle wkleiłeś któryś z dodatków, najprawdopodobniej kitsy. Ja miałem podobną sytuacje i wina leżała po stronie kits packów. Krótki opis wklejania kitsów: Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\pictures\kits - w folderze kits musisz utworzyć foldery z nazwami państw, ale nie pełnymi nazwami, tylko skrótami, np England - ENG, Italia - IT, Francja - FR. Gdy już utworzysz takie foldery do nich wklejasz foldery z kitsami, każdy folder musi być podpisany nazwą ligi przykładowo: Premier League, Serie A. Cała ścieżka folderów ma wyglądać przykładowo tak: Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\pictures\kits\it\Serie A

kpisarz Partyzant

Witajcie,
mam problem. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem FM13. Ściągnąłem najpierw loga rodzimej ekstraklasy, było ok, potem ściągnąłem megafacepak, i nagle wszystko "padło". Nie działa nic, wyłączyłem buforowanie, odświeżałem skórkę, nic!

Scieżkę mam następującą:
C:\Users\Krzysio\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics

i dalej:

kits
logos
players

Pomóżcie bracia!

piotrp504 Partyzant

fm 13 zmierza w złym kierunku dokładnie kierunek fifa manager
mam pytanko co reżimem treningowym jak zainstalować z fm 12 reżim do fm 13 ( nie wiem gdzie kliknąć żeby zainportować trening w fm 12 nie miałem problemu ) może ktoś zapoda screna
dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

chinczol Młody aktywista

04.11.2012 15:48    #2506     Sufler - Dodatki do gry - Huge Database FM13
[quote="German"]A real names'y dla klubów i grywalne repry ktoś ma? :) Bo wklejałem pliczek z FM 12 i dalej standardowo: Arsenal pisze zamiast Arsenal Londyn blablabla, sami wiecie o co chodzi[/quote]

Na sortitoutsi.net jest fake nadający prawdziwe nazwy lig, rozgrywek, klubów, stadionów, niektórych państw, nagród, normalną repr Niemiec, prawdziwe media itp itd. Jednak gdy go sprawdziłem zupełnie mi nie pasuje, ponieważ np. nagrody w każdej lidze są w języku danego państwa, czyli w lidze hiszpańskiej nagrody mamy przetłumaczone po hiszpańsku, we włoskiej po włosku itd. Można jakoś oczywicie wybrać które pliki zastępujemy, ale dokładnie nie wiem które pliki odpowiadają za jaką czynność, i tak jak zacząlem się bawić, to potem musiałem sprawdzać spójnośc plików, bo mi gdzieś wcięło pliki z folderu steamapps\common\Football Manager 2013\data\db\1300 :) Czekam na fake jakiegoś Polskiego autorstwa. Czy fake od Vetr's czasami nie działa pod FM13, sprawdzał ktos?

Mar1992 Przodownik pracy

04.11.2012 14:29    #2507     Sufler - Dodatki do gry - Huge Database FM13
No ściągasz to: http://www.filed(...)ar.html, wrzucasz tu: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/panels (ten folder stworzyć).

adamlinho24 Partyzant

04.11.2012 14:08    #2508     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
witam mam problem mianowicie chodzi o to ze instaluje skorki wedłgug instrukcji tj Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/skins (utworzyłem) pozniej odznaczyłem "Używaj buforowania skórki", zaznaczyłem "Zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu" no i nic :/ bardzo prosze o pomoc ,moze cos zrobiłem nie tak

ens Partyzant

Osobiście jestem zachwycony tym jak rozbudowano sztab szkoleniowy!
W końcu czuje się jak prawdziwy manager.
Zmiana na potężny plus!

Jeśli chodzi o trening - dopiero go rozgryzam, a już i tak odnoszę wrażenie, że jest lepiej niż z suwakami! :)))

Interfejs też na plus, zmiana niby diametralna, a ja po 5h gry czuje się jak ryba w wodzie i nie wyobrażam sobie powrotu do systemu 12!

To na tyle z plusów, jeśli chodzi o minusy... to silnik meczowy ;) Chociaż tutaj muszę brać poprawkę na to, że nigdy nie miałem dobrych wyników w FM - dlatego moją opinię proszę brać z BARDZO dużym przymrużeniem oka ;D

Wydaje mi się, że jak poprawią balans obrona-atak to uzyskamy naprawdę porządnego managera.
Chyba najlepszego od początku istnienia serii. Może brzmi to zbyt góro lotnie - FM13 może być naprawdę udaną cyferką w historii managerów :)
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

Pitek02 Partyzant

04.11.2012 08:22    #2510     Football Manager - Ogólna dyskusja - Sklep w FM 2013
Cześć, orientujecie się jak można dodawać środki do portfela w sklepie w Football Manager 2013?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution