Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Patryk88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jasne. Wybierz opcje tą, która Ci najbardziej będzie odpowiadała.

Ogólnie całym sercem mogę polecić L.Palmas i Baleary (nie tylko Mimosowi), ale i innym wahającym się managerom :D

Dado90 Partyzant

Witam !
Mam zamiar kupic nowego FM13
I zwracam sie z pytaniem do doswiadczonych graczy a wiec zatem ...
Ilu graczy moze grac na jednym koncie w Football Managera ?
Z góry dziekuje za odpowiedz...

Forza Inter
FORZA INTER

jaqb Partyzant

05.11.2012 11:39    #2493     Sufler - Porady do gry - Kolory atrybutów
spróbuj jak ja:

http://www.cmrev(...)#p185257

mam nadzieję, że Ci się uda

adamlinho24 Partyzant

05.11.2012 07:44    #2494     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
odinstalowalem gre i zainstalowalem na nowo,teraz jak wchodze w uzytkownik,moje dokumenty,sports interactive,to mam 3 foldery:Editor 2013,Football Manager 2013,Resource Archiver 2013, gdy wejde na Football Manager 2013 pojawiaja mi sie nastepne trzy: games,matches,sounds wydaje mi sie ze czegos brakuje np folderu "data".... i wogóle kazdy jest pusty.... prosze o pomoc leschqo

madas Partyzant

[quote="kowalsyk"]Może Leeds? Teraz są w Championship, a przecież w 2001 roku grali jeszcze w półfinale LM. Nie wiem jak u nich z budżetem, bo nie mam nowego fma, ale nie jest to zespół jakiś bogaty, bo przecież przez długi stoczył się do tego poziomu. Stadion też nawet dobry, więc można nimi grać.[/quote]

Transfer Manager ? czy Football Manager ?

Sam zbuduj klub który dzięki sukcesom zagwarantuje Ci taką płynność finansową :) Na pewno odczujesz wiekszą frajdę z grania.

moldovan Partyzant

05.11.2012 00:55    #2496     Sufler - Edytor - jak wczytać pliki?
napewno jest to folder Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data albo coś w ten deseń ?

JacquesPL Partyzant

Siema..Wiem że jestem długo na tym portalu,lecz mam pewien problem...
Jak grac w multiplayer w fm?...Football Manager 2013 ,to moj pierwszy fm kupiony,wiec nigdy nie gralem na multi..
Na jakiej jest to zasadzie?...np: Gracze są w jednej lidze,i graja ze sobą? Jakby ktos mogl mi to wytlumaczyc,bylbym niezmiernie wdzieczny...

Pozdrawiam,Kuba

chinczol Młody aktywista

05.11.2012 00:00    #2498     Sufler - Dodatki do gry - Fake
Ten fake z sortitoutsi.net jest IMO do bani, głównie ze względu że zmienia nazwy nagród w ligach na ich ojczyste języki, dziwne to wygląda.

@German - Kasujesz najpierw foldery dbc, edt i lnc, które znajdują się w Steam \ SteamApps \ common \ football manager 2013 \ data \ db \ 1300 i zastępujesz je tymi samymi folderami z tego fake'a. Potem kopiujesz 4 pliki .dbc z folderu editor data files do folderu editor data w Dokumenty \ Sports Interactive \ Football Manager 2013. Musisz rozpocząć nową rozgrywke aby wybrać te 4 pliki edytora.

NotYet Partyzant

Jak chcesz podstawowy to ściągnij to
https://sites(...)irects=0 i wrzuć do folderu
C:\Users\Krzysio\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\skins . Oczywiście wybierz ją później w grze.

chinczol Młody aktywista

04.11.2012 20:59    #2500     Football Manager - Ogólna dyskusja - raporty scouta
Z tego co wiem, jeśli nie ma podanej ceny w raporce scouta, to oznacza że klub niechce sprzedać tego zawodnika, albo chce sprzedać ale za ogromną sume. Być może działa to na tej samej zasadzie jak u Nas, czyli wirtualny manager nie ustawia ceny sprzedaży danego zawodnika w jego statusie transferowym.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution