Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kropq Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Mam dokładnie to samo. Na początku gry po dodaniu managera gra się wyłącza jak kliknę "Podpowiedzi współpracowników" lub dalej kontynołuję grę. Fm 2013 dziś ściągnełem z chomika, jakaś wersja SKRIDOW z crackiem. Mam świetny komputer więc wątpie żeby była to wina komputera.
Błagam was w imieniu własnym i innych o pomoc!!!
ps. juz bym zamaniaczył!!! :D

tts0 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Pograłem trochę w demo, poużywałem nowych funkcji i po zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że Football Manager jest w istocie tak głupią grą, że aż nie jestem w stanie tego wyrazić słowami.

Mówiąc "głupią" mam na myśli znaczenie dosłowne. W tym przekonaniu utwierdziły mnie nowe funkcje jak choćby dyrektor sportowy, czy koordynator pionu juniorskiego. Jako że chciałem sprawdzić jak się te funkcje prezentują zleciłem całą robotę moim współpracownikom. To co z tego wyszło przeraziło mnie całkowicie. Tak głupich i bezsensownych ruchów ze strony sztucznej inteligencji, której powierzyłem wyszukiwanie przyszłych celów transefrowych, czy uzupełnianie sztabu szkoleniowego, się nie spodziewałem. Wywnioskowałem, że dyrektorzy sportowi, asystenci, menadżerowie etc. drużyn prowadzonych przez komputer muszą zachowywać się bardzo podobnie i w gruncie rzeczy nie myliłem się; przecież działa to w oparciu o ten sam silnik.

Już teraz rozumiem na czym polega ta magiczna łatwość Football Managera - sztuczna inteligencja jest głupsza od komara, więc nie trudno zbudować prawdziwą potęgę w kilka sezonów.
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Harpagen2 Partyzant

06.11.2012 16:03    #2483     Sufler - Gra przez sieć - Multi w FM 13
Zagram w Football manager 13 z kimś przez sieć (steam) nick steam piotro333

tidididi Partyzant

Witajcie, Towarzysze!

Prosto z mostu i bezpośrednio- zafrasowany nieporadnością w grze defensywnej w nowej odsłonie Football Managera, postanowiłem założyć nowy temat celem ustalenia, czy problemy z grą w obronie są kwestią indywidualną, czy mimo wszystko (nadal) globalną.

Wraz z udostępnieniem graczom wersji beta gry, w którą większość z nas zapewne miała przyjemność grać, wszystkich nas raziła w oczy indolencja naszych podopiecznych w grze obronnej. Każdy grał jak Barcelona, mecze kończyły się z obustronną liczbą strzałów przewyższających skromne 20 (piękny ofensywny futbol, powiecie).

Gram Wisłą. Zacząłem na około tydzień przed oficjalną premierą, czyli grałem karierę już w wersji beta. Wówczas, jak i teraz, wciąż według mojej opinii gra defensywna jest daleka od przyzwoitości. Będąc maniakiem serii, grając nieprzerwanie od czasów klasyki w postaci CM 01/02, nie miałem problemów z ustawieniem zespołu i wymuszeniem na nim oferowanego przeze mnie sposobu gry.

Ale do rzeczy, o co chodzi. Rozegrałem do tej pory 7 meczów w lidze, wszystkie oglądając w pełnym wymiarze czasowym. Poniżej mecze i wyniki:
Wisła 2:0 Polonia
Pogoń 0:4 Wisła
Widzew 0:3 Wisła
Wisła 2:0 Zagłębie
Korona 1:2 Wisła
Górnik Zabrze 1:2 Wisła
Legia 2:1 Wisła

Czytając to wciąż pewnie myślicie- "zomfg wtf ale o co mu chodzi?". A chodzi mi o to:
http://i48.tinypic.com/35iu7ux.png

Mój umysł analityczny dostrzega ogromną zależność. Poziom gry destrukcyjnej jest zbliżony do tego, jaki oferujemy sobie z kolegami nawzajem w cotygodniowych rozgrywkach na osiedlowym orliku. W każdym z rozegranych przeze mnie do tej pory meczów, przeciwnik posiadał zdecydowaną przewagę nade mną w mojej strefie obronnej. Co ciekawe- w pięciu z siedmiu meczów, ja miałem przewagę w strefie obronnej przeciwnika- większą lub mniejszą. Pomimo stosunkowo wysokich wygranych i ciekawych meczów w ofensywie oferowanych przez mój zespół, wszystkie mecze to (według zamieszczonych przeze mnie wycinków) kopanina w środku boiska.

Moja założenie- grając w CM/FM od przełomu wieków XX i XXI, nie wierzę że nagle nie potrafię ustawić swojego zespołu w obronie. Silnik meczowy nadal jest, przepraszam że kolokwialnie, chujowy.

Dochodząc do meritum- czy u Was wygląda to tak samo? Czy jednak silnik jest dobry, a chujowy jestem ja? Zobaczcie jak to wygląda u Was i zapraszam do dyskusji.

Uprzedzając pytania- gram formacją 4-2-3-1:
- Bramkarz
- Boczni obrońcy / wsparcie
- Środkowi obrońcy / obrona
- Pomocnik odbierający piłkę / obrona
- Pomocnik odbierający piłkę / wsparcie
- Skrzydłowy / atak
- Wysunięty rozgrywający / wsparcie
- Skrzydłowy / atak
- Wysunięty napastnik lub Cofnięty napastnik / atak
Wszystkie zespoły z którymi się mierzyłem grały taką samą formacją, lub 4-4-1-1.

Nie wierzę w to że to moja wina :-)

MBHunter Partyzant

Cześć wszystkim.
W piątek stanę się posiadaczem Football Managera 2011 (całe 9.99 PLN na sklep.gram.pl, tak btw, polecam jeśli jeszcze ktoś nie ma tej części :). Po czystej instalacji i zaktualizowaniu oficjalnymi patchami chcę mieć jak najbardziej aktualne składy i statystyki. Czy możecie podesłać w tym temacie linki do modyfikacji które muszę pobrać z tej strony? :)

Chodzi o te jak najbardziej aktualne. Jeśli coś ciekawego do FM2011 ktoś coś stworzył i jest tutaj, to również poproszę o linkacza.

Dzięki Wam z góry :)

MBHunter Partyzant

Cześć wszystkim.
W piątek stanę się posiadaczem Football Managera 2011 (całe 9.99 PLN na sklep.gram.pl, tak btw, polecam jeśli jeszcze ktoś nie ma tej części :). Po czystej instalacji i zaktualizowaniu oficjalnymi patchami chcę mieć jak najbardziej aktualne składy i statystyki. Czy możecie podesłać w tym temacie linki do modyfikacji które muszę pobrać z tej strony? :)

Chodzi o te jak najbardziej aktualne. Jeśli coś ciekawego do FM2011 ktoś coś stworzył i jest tutaj, to również poproszę o linkacza.

Dzięki Wam z góry :)

The.LuuuK Partyzant

Witam,

To są moje poczatki z FM2013 i na starcie takie lamerskie pytanie. Gdzie mogę znaleźć katalog "editor data"? Nie ma go u mnie lokalizacji C:\Users\XXX\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013 ....

Z góry dzieki za odp na tak durne pytanie.
LuK

lukinho47 Partyzant

Zacząłem grać dziś w Football Managera 2013 i klikając podpowiedzi współpracowników wyłącza mi grę do windowsa i nie mam pojęcia co jest nie tak :/

szordyk998 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Orientuje się ktoś może kiedy dokładnie ma wyjść crack do FM 2013?
Mam pełną wersję gry pobraną z serwisu chomikuj.pl lecz nie mam do niej cracka.

zielok92 Partyzant

05.11.2012 16:48    #2490     Sufler - Problemy techniczne - CZARNE MENU W FM 13@@
Witam, pobrałem wersje beta gry football manager 2013. Wszystko pięknie zainstalowałem, włączam grę przemijają reklamy, wczytuje się gra i dalej zamiast menu mam sam kursor na czarnym tle.. Kompa mam słabego ale fm 12 chodził mi w miarę normalnie, sterowniki i directx mam najnowsze, więc nie wiem w czym mam problem. Proszę pomóżcie bo nie wiem czy mam zamawiać orginała.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution