Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2012 21:36    #2461     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13 Edytor
steam-widok-narzędzia - odszukujesz Football Manager 2013 Editor i instalujesz.

sxz69 Młody aktywista

[quote="Kermitt"]Niestety, nic to nie pomogło. Co więcej, trafiony przykład z kitsami, bo właśnie tak są wypakowane, ta paczka którą ściągnąłem z cmrev. Natomiast megapacki z sortitousi z logosami i face'ami nie działają a są właśnie wrzucone tak jak pisałeś, bezpośrednio, tzn. .../graphics/picture/faces/i tu mam już zdjęcia. Nie mam na prawdę bladego pojęcia co może być przyczyną. Dodam jeszcze że znalazłem stary folder Sports Interactive, gdzie były pozostałości po FM 12 i jakiś nowy katalog z FM 13. Ale tam również wrzuciłem wszystkie paczki, i dalej nie działa.[/quote]

Tak jak pisałem wyżej lokalizacja powinna wyglądać tak: ...Football Manager 2013/graphics/faces/ i tu fotki twarzy.
Pomiń folder "picture", bo jest zbędny. Powinno zadziałać.

rotor219 Partyzant

08.11.2012 18:18    #2463     Sufler - Inne - Football Manager na trzech komputerach.
Czy jest możliwość aby zainstalować eFeMa z jednego klucza na trzech komputerach? Nie musi być dostępna opcja online. Czy aktualizacje będą się same pobierały?

sypa Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
08.11.2012 17:59    #2464     Sufler - Porady do gry - fm 2013 nie chce sie uruchomic !
siema wszytskim mam ogromny problem i blagam was o pomoc !! kupilem pare dni temu w sklepie orginalnego fm 2013 i dzialalo wszytsko normalnie , dzis za to chcialem zagrac i wysakuje mi ; '' program football manager 2013 13.1.2.f330075 przestał dzialac . ''

moge kliknac potem tylko OK i to wszytsko caly czas to samo i nie moge grac ;//

blagam was o pomoc . dzieki panowie .
jak cos piszcie na gadu 8353362

sxz69 Młody aktywista

[quote="Kermitt"]Mam problem z nowym FMem. Nie do końca z samą grą ale z megapackami z sortitousi. Ściągnąłem właśnie te megapacki logosów i face'ów. Wrzucam je zgodnie z instrukcją, zresztą tam gdzie rok, dwa lata etc. temu. Ale tym razem nie działają. Co więcej, jeśli ściągnę jakąś pojedynczą paczkę z cmrev na przykład to wszystko działa! Wie ktoś gdzie może leżeć problem ?[/quote]

Oczywiście wypakowany folder powinien się znajdować w ...Football Manager 2013/graphics/kits, players albo logos w zależności od tego co to za zdjęcia.
Dajmy na przykład, że chcesz wstawić paczkę z kitsami. A więc po wypakowaniu rara zapewne zdjęcia są w folderze "SS kits 13" a w nim dopiero foldery ze zdjęciami. Ale spróbuj do lokalizacji z kitsami a więc ...Football Manager 2013/graphics/kits wstawić od razu foldery z fotkami bez ich wspólnego folderu "SS kits 13". Powinno zadziałać. Odśwież skórkę i sprawdź.

Michael_Skawina Partyzant

Witam. Mam taki mały problem z facepackami do FM 2012 a że temat jest nazwany między innymi "problemy" więc może tutaj napisze a nuż ktoś pomoże. Chodzi mi konkretnie o dodawanie własnego zdjęcia do profilu managera. Mimo że próbowałem już wszystkiego (zdjęcie w png, config w programie FMxml, odświeżanie skórki, wyłaczenie buforowanie, wklejanie do odpowiedniego folderu sportsinteractive/footballmanager2012/graphics... itp itd) to dalej nie wyświetla mojego zdjęcia oraz zdjęć które sam stworzę a te ściągnięte ze strony cmrev działają. Troche to denerwujące i nie wiem co jeszcze pominąłem. Ma ktoś jakieś pomysły?

Szetela2 Partyzant

08.11.2012 15:47    #2467     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
To juz nie jest wasza wina ze wywala nie rozumiem programistow z Sega chyba oni to robia specjalnie najpierw daja gre z bugami zeby piraci sie podenerwowali troche i opoznili wersje pirackie ale dla tych co wydaja na nia pieniadze to jest nie wporzadku za co oni chajs dostaja gra powinna byc kompletna juz od poczatku a jak nie jest nie powinno byc premiery osmieszaja sie tylko zawiodlem sie na 13 czesci ;/ gra sama w sobie jest super ale reszta pozostawia wiele do zyczenia kupie ta gre za jakis miesiac ale szlak mnie trafi do tego czasu czekalem na nia caly rok zapowiedzi swietne wszystko bedzie gotowe zapewniali a tu mamy gotowa gre bledow zamiast football manager powinno w dniu premiery nazywac sie mistake manager i cena okolo 20 zl bo to tak naprawde na poczatku jest wyrzucanie pieniedzy w bloto brawa dla tworcow gry a jest ich od ch.... i co zrobili dla wszystkich mam rade poczekajcie z kupnem tej gry jak dojdzie cena do 60 zl bo na wiecej nie zasluguje.

sxz69 Młody aktywista

08.11.2012 15:02    #2468     Football Manager - Championship Manager - CM 00/01
Jak zwykle szukanie boli...
http://lmgtf(...)szczenie

konradstw Partyzant

http://alleg(...)069.html
Na allegro widnieje taka oto aukcja? Pytanie czy jest to pełna wersja gry, legalna i którą da się aktualizować?

rafiki14 Partyzant

aha czyli to co jest na stronie fm13 na oficjalnej stronie Football manager samo sie aktualizuje , a co jeśli chodzi o zdjecia zawodników czy stroje itp czy to sie tez samo aktualizuje czy trzeba to wgrywać?? Ja grałem wczesniej w FM11 i grałem bez STEAMA dlatego pytam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution