Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kaczmar123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Subiak"][quote="kaczmar123"]witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?[/quote]

tła dzialaja bez problemu , w czasie gry lewy góry róg masz opcje i mozesz sobie wybrac rózne tła :)[/quote]

chodzi mi o ściągnięte backgroundy stadionów :)

Subiak Partyzant

[quote="kaczmar123"]witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?[/quote]

tła dzialaja bez problemu , w czasie gry lewy góry róg masz opcje i mozesz sobie wybrac rózne tła :)

kaczmar123 Partyzant

witam, nie gram w football managera 2013 bo... nie działają tła a to dla mnie dosyć ważne w rozgrywce i stąd moje pytanie, czy już wyszła łatka zmieniająca ten błąd? czy istnieje jakaś nakładka na FMa która rozwiązuje ten problem?

user2012 Partyzant

12.11.2012 20:35    #2444     Inne - Gry i komputery - Gry z zagranicy na steam
Witam mam pytanie czy jak kupie np. Football manager lub tez inna gre w innym kraju niz Polska to na steamie bedzie ona chodzila normalnie po polsku? dzieki i pozdro

Trojan14 Partyzant

12.11.2012 16:44    #2445     Football Manager - Ogólna dyskusja - ZAPRASZAM NA YT
Siema nagrywam karriere z Football Manager wszystkich chętnych zapraszam do oglądania a szczególnie do subskrybowania kanału
http://www.youtu(...)APRASZAM

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Loga wrzucasz tylko i wyłącznie do Moje Dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 20XX\graphics\pictures\logos... i tak wygląda to w każdej wersji gry.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

szwedu Partyzant

Czy fakt posiadania loga klubu tylko w rozmiarze normal i wpis w pliku config tylko w tym katalogu może być przyczyną nie wyświetlania logo wcale?
Jeśli nie, to gdzie (w jakim katalogu) powinien znaleźć się plik config i moje logo, żeby działało? (fm2010 steam). mam pliki w katalogu c:/users/documents/steam/sportsinteractive/footballmanager2010 i tam w graphics... oraz na d:/gry/steam/steamaps/mojanazwaużytkownikasteam/footballmanager2010/graphics...

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Prawidłowa ścieżka dla logosów powinna wyglądać mniej więcej tak: Moje Dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\logos...
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

szwedu Partyzant

Jaka jest oficjalna struktura katalogów z danymi i plikami config w fm2010 zainstalowanym przez Steama?
Czy on bierze dane ze steamapps/ czy users/documents/sportsinteractive/footballmanager2010/ ?
Pytam bo mam mega bałagan. Próbowałem modyfikować configi z twarzami i działa, ale logo mojego klubu już nie chce działać :(
Zapewne mam różne wersje pliku config w różnych katalogach i chciałbym to uporządkować.

Goldberg1987 Partyzant

11.11.2012 17:18    #2450     Sufler - Dodatki do gry - Niższe ligi - Niemcy.
Witam wszystkich.

Poszukuję dodatku do najnowszego Football Managera z niższymi Ligami Niemieckimi. Czy już taki się pojawił?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution