Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

realma179 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiem już jak to jest z tym Falcao. Mianowicie w FM 13 do Realu może przejść każdy zawodnik Atletico. Mianowicie w FM 13 podzielono jak by największych rywali na trzy grupy : dużych, większych i największych. W przypadku Realu tymi pierwszymi są np. Bilbao, Bayern, Osasuna czy Valencia. Drugim jest właśnie Atletico, a największym rywalem jest Barcelona. Od tych dwóch pierwszych kategorii rywali da się normalnie bezpośrednio kupować zawodników, lecz od największego rywala, którym w tym przypadku jest Barca nie da się. Arda Turan czy Rami po dogadaniu się z Atletico od razu przychylnie reagują na możliwość gry w Realu, co było niemożliwe w FM 12. Jednak moje pytanie brzmi następująco, powiedziałeś że, jest coś takiego jak skala niechęci do klubu. Więc co mogę zrobić by np. taki Messi chciał w ogóle rozmawiać o transferze do Realu ? Czy chwalenie jego gry i przyjazne stosunki z jego managerem pomogą mi w tym, czy nie będą miały znaczenia ? Jeśli odszedł by od gdzieś do Anglii ( bo z Barcy siłą rzeczy go nie wyrwę ) to wówczas mógł bym go ściągnąć spowrotem do Hiszpanii ?. Podlizywał bym się mu i jego managerowi. Czy wówczas jego jak to wcześniej nazwałeś ( skali nienawiści do klubu ) zmalał by na tyle, że mógłbym mu zaoferować kontrakt ? Bo mi się jednak zdaję, że to wszystko jednak przez tą ,, nasi kibice odnoszą się do tego zawodnika z pogardą " :)

Kowal. Partyzant

[quote="dzikidingo"]A ja odstawiam grę do czasu wydania patcha. Na tę chwilę jest to najgorszy manager w jakiego grałem (a gram w każdego począwszy od cm 01/02). W KAŻDYM MECZU mam po 17-20 spalonych, 1-2 bramki nie uznane, napastnicy w sytuacji sam na sam wycofują do tyłu zamiast strzelać, tracę mega dużo głupich bramek takich jak: wyrzut autu w stronę bramkarza z POŁOWY i bramkarz (Reina) nie przejmuje piłki albo dwóch środkowych obrońców (w tym wypadku Agger i Skrtel) podają sobie piłkę po linii pola karnego 15-20 razy i ją tracą... Narazie wielkie rozczarowanie...[/quote]

Dokładnie to samo... Dodam jeszcze że bramkarz ma rzut wolny na ok. 16m i podaje piłkę prosto pod nogi rywala wystawiając go tym samym na pustą bramkę, zdarza się to nie pierwszy raz. Po prostu ten FM jest nie grywalny... Trzeba czekać na patcha.

dzikidingo Partyzant

A ja odstawiam grę do czasu wydania patcha. Na tę chwilę jest to najgorszy manager w jakiego grałem (a gram w każdego począwszy od cm 01/02). W KAŻDYM MECZU mam po 17-20 spalonych, 1-2 bramki nie uznane, napastnicy w sytuacji sam na sam wycofują do tyłu zamiast strzelać, tracę mega dużo głupich bramek takich jak: wyrzut autu w stronę bramkarza z POŁOWY i bramkarz (Reina) nie przejmuje piłki albo dwóch środkowych obrońców (w tym wypadku Agger i Skrtel) podają sobie piłkę po linii pola karnego 15-20 razy i ją tracą... Narazie wielkie rozczarowanie...

chinczol Młody aktywista

15.11.2012 14:58    #2434     Sufler - Inne - Castilla w FM 2012?
Castillia to klub jak każdy inny. Możesz go prowadzić normalnie. Ale o ile dobrze pamiętam, nie da się równocześnie prowadzić Realu i Castlli tym samym managerem.

chinczol Młody aktywista

[quote="grzela1"]Witajcie, chciałem zadać pare pytań.
Mianowicie chce zakupić oryginalną wersje football managera 2013 i w związku z czym mam te pytania :
Czy gdy zakupie gre, moge ją zainstalować na dwóch laptopach i grać jednocześnie?(ja posiadam swojego laptopa i brat posiada swojego, chcieliśmy razem kupić, ale nie wiemy czy będziemy mogli grać na dwóch laptopach jednocześnie).
Drugie pytanie jest mianowicie takie, czy w oryginalnych wersjach gra sie wyłącza i czy wyskakują crash dumpy?
z góry dzięki za odpowiedź ! ;)[/quote]

1. Będziecie mogli, tylko że z jednego konta steam, jeden z Was będzie musiał grać ciągle offline, czyli rozgrywka sieciowa między Wami w tym przypadku odpada, ale w single oczywiście można. Jedno konto steam na obu lapkach i jeden z Was w trybie offline.
2. Crash dumpy zdażają się wszędzie, nawet na orginalnym FM, ztym że jest ich zdecydowanie mniej, lub w ogóle jeśli masz szczęście.

grzela1 Partyzant

14.11.2012 20:21    #2436     Sufler - Porady do gry - Fm 13 na dwóch laptopach?
Witajcie, chciałem zadać pare pytań.
Mianowicie chce zakupić oryginalną wersje football managera 2013 i w związku z czym mam te pytania :
Czy gdy zakupie gre, moge ją zainstalować na dwóch laptopach i grać jednocześnie?(ja posiadam swojego laptopa i brat posiada swojego, chcieliśmy razem kupić, ale nie wiemy czy będziemy mogli grać na dwóch laptopach jednocześnie).
Drugie pytanie jest mianowicie takie, czy w oryginalnych wersjach gra sie wyłącza i czy wyskakują crash dumpy?

grzela1 Partyzant

Witajcie, chciałem zadać pare pytań.
z góry dzięki za odpowiedź ! ;)

sqbnc Partyzant

14.11.2012 14:45    #2438     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jaki FM

chinczol Młody aktywista

Troszke nie czaje. Save jest zapisywany standardowo w Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\games. Problem z Twoim internetem można rozwiązać w prosty sposób. Uruchom Steam i przejdź do trybu offline. Następnie uruchom gre. Wtedy możesz grać w FM nawet bez neta. Przy każdym uruchomieniu Steam będzie pytał czy przejść do trybu online, wtedy wciskasz tylko baton aby pozostać w trybie offline i cyka:) Jeden szczegół. W trybie offline nię będziesz wiedział czy dostępna jest aktualizacja do FM, więc, raz na jakiś czas możesz uruchomić Steam w trybie online aby sprawdzić czy jest nowy patch, po czym przejść ponownie w tryb offline.

michaspz Partyzant

Witam!
Jako, że miałem kilkudniową przerwę odpaliłem dziś Steama i ten pobrał nowy dodatek do gry. Poza tym wgrałem dziś loga i koszulki z linków podanych na stronie. Nie jest to mój pierwszy kontakt z FM-em więc wątpię bym zrobił coś źle. Aczkolwiek gdy odpaliłem save z Lecha gra działa jakiś jeden dzień, nagle zacina się, gdy wychodzę do Windowsa i włączam ją ponownie z paska zadań jest już czarny obraz.
Nowej gry również nie mogę rozpocząć, gra zacina się przy momencie wyboru klubu. Zanim patch został zainstalowany gra działała prawidłowo.
Czy ktoś ma podobny przypadek?
Coraz bardziej zaczynam żałować, że kupiłem FM-a...
Z managerskim pozdrowieniem,
Michał

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution