Wiem już jak to jest z tym Falcao. Mianowicie w FM 13 do Realu może przejść każdy zawodnik Atletico. Mianowicie w FM 13 podzielono jak by największych rywali na trzy grupy : dużych, większych i największych. W przypadku Realu tymi pierwszymi są np. Bilbao, Bayern, Osasuna czy Valencia. Drugim jest właśnie Atletico, a największym rywalem jest Barcelona. Od tych dwóch pierwszych kategorii rywali da się normalnie bezpośrednio kupować zawodników, lecz od największego rywala, którym w tym przypadku jest Barca nie da się. Arda Turan czy Rami po dogadaniu się z Atletico od razu przychylnie reagują na możliwość gry w Realu, co było niemożliwe w FM 12. Jednak moje pytanie brzmi następująco, powiedziałeś że, jest coś takiego jak skala niechęci do klubu. Więc co mogę zrobić by np. taki Messi chciał w ogóle rozmawiać o transferze do Realu ? Czy chwalenie jego gry i przyjazne stosunki z jego managerem pomogą mi w tym, czy nie będą miały znaczenia ? Jeśli odszedł by od gdzieś do Anglii ( bo z Barcy siłą rzeczy go nie wyrwę ) to wówczas mógł bym go ściągnąć spowrotem do Hiszpanii ?. Podlizywał bym się mu i jego managerowi. Czy wówczas jego jak to wcześniej nazwałeś ( skali nienawiści do klubu ) zmalał by na tyle, że mógłbym mu zaoferować kontrakt ? Bo mi się jednak zdaję, że to wszystko jednak przez tą ,, nasi kibice odnoszą się do tego zawodnika z pogardą "

Najnowsze posty