Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie wiem w ogóle co za pytanie? Skoro jesteś fanem futbolu i serii Football Manager to raczej nie powinieneś się nad tym zastanawiać. Nie rozumiem czemu tyle osób narzeka na najnowszą odsłonę serii. Mi się bardzo podoba, a po najnowszym patchu praktycznie już wszystko wróciło do normy i gra jest bardzo przyjemna. Swoją przygodę z FM13 zacząłem prowadząc Lechię Gdańsk, którą doprowadziłem do triumfu w Lidze Europy, więc dla chcącego nic trudnego.
Jeśli chcesz trochę oszczędzić kasy to polecam zakup samego klucza do Steama na allegro.

Jashita Partyzant

24.11.2012 15:58    #2402     Football Manager - Ogólna dyskusja - Analizowanie meczów
W poprzednich managerach wciskając na wynik jakiegoś meczu który jest rozgrywany nie przez naszą drużynę przenoszono nas do okienek gdzie mogliśmy zobaczyć oceny piłkarzy itp. W FM 13 analizuje cały mecz i chce go nam pokazywac a przy słabszych kompach to duza strata czasu. Czy można to jakoś wyłączyc aby nie byłego tego calego analizowania?

Borzecky Partyzant

24.11.2012 11:59    #2403     Sufler - Porady do gry - Gra jest aktualnie niedostępna.
Witam. Mam poważny problem ze swoim FM-em 2013. Kupiłem go niemal od razu po premierze, zainstalowane zostały już wszystkie dostępne patche. Wczoraj k. godziny 19:00 zapisałem grę [prowadzę Mallorkę] i zamknąłem FM-a. Przed snem chciałem rozegrać jeszcze jeden mecz, tyle że od północy nie mam możliwości otworzenia gry... Wyskakuje mi Application Error i komunikat:

'A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in:
C:/.../Football Manager 2013/crash dumps/ v0.0.0.0 (2012.11.24 11.52.00).dmp'

Steam wyrzuca mi ponadto komunikat, że
'Gra jest aktualnie niedostępna (Application running)'.

Krew mnie zalewa na nową wersję tej gry... Panowie z SI w tym roku zrobili fuszerę i oddali do dyspozycji graczy niedopracowaną kaszanę. Aż zaczynam powoli żałować tych 120 złotych, które wydałem.

malizator Partyzant

23.11.2012 17:46    #2404     Sufler - Porady do gry - fm 13 się zawiesza
Odkąd zainstalowałem football managera w co drugim meczu podczas rozgrzewki gra się zawieszała i musiałem ją restartować, a po dłuższej rozgrywce jaką sobie zaserwowałem pojawiał się jakiś critical error i gra się od razu wyłączała. Dało się to przeboleć, ale w końcu stwierdziłem, że pewnie wystarczy przeinstalować fm'a i będzie wszystko w zupełnym porządku. Niestety po przeinstalowaniu gra przy wczytywaniu mojego save'a zaczęła migać (czarny ekran - pulpit i tak na zmianę). Potem fm w ogóle przestał się włączać nawet nie pojawiał się ekran wyboru rozgrywki, tylko po włączeniu było to samo miganie. Przeinstalowałem jeszcze raz i jest znowu ten sam migający ekran przy wczytywaniu gry. Gra jest oryginalna.

Bardzo proszę o pomoc.

Mar1992 Przodownik pracy

[quote="Eskel"]Dziękuje bardzo za wszelką pomoc, jesteście naprawdę mili i pomocni. Naprawdę... Chamstwo! -.- Gdzie indziej szybka to szybka pomoc, a tu pustka od paru dni. Szczyt chamstwa! :/[/quote] Czyli jak się przewrócisz w Gdańsku i ktoś z Wrocławia Ci nie pomoże wstać, to cham? Nikt nie pomaga, bo pomóc nie umie. Tyle. Spróbuj coś z tego poradnika: http://www.fm-ba(...)ems.html

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Wszystkich kojarzących dodatek z poprzedniej wersji FM-a, którego zadaniem była zmiana siatek w Football Managerze, informuję, że trwają pracę nad programem pozwalającym na takie zabawy w trzynastce przy pomocy zgrabnego interfejsu. Sporo opcji, każda z podglądem, łatwa instalacja i dobre efekty.

W planach również Ball Installer, Adboards Manager i kilka innych zabawek. :pila:

Przypominam też o info-blogu graficzno-plikowym: sejushi.tumblr.com

:soczek:

cuba1986 Partyzant

21.11.2012 17:26    #2407     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
[quote="McMoney"]Chyba niedokładnie szukałeś.

[quote="Bolson"]1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2011 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.

Serio, było tysiąc miliardów tematów o tym, wyszukiwarka nie gryzie.[/quote][/quote]

Dziękuję za odpowiedz jednak rozwiązanie nie przyniosło należnego rezultatu:
http:(...)7nokxtz/

System nie pozwala mi dodać tego rozszerzenia --reset_preferences, podnosząc, iż jest to błędne. Chyba, że błąd leży po mojej stronie, ale starałem się postępować zgodnie z podaną instrukcją. Stworzyłem skrót do fm.exe (prędzej nie istniał - uruchamiałem grę przez steama) i prawym kliknąłem na właściwości, resztę widać na załączonym obrazku.
Czy na pewno rozwiązanie z fm11 będzie funkcjonować również w wersji 13? Grając w fm12 nie miałem tego problemu, a systemu od tamtego czasu nie zmieniałem. Zresztą dopiero co przed instalacją 13 usunąłem fm12.
Czy jest może jeszcze jakieś inne rozwiązanie?

laveta Partyzant

[quote="realma179"]Witam, mam pytanie. Gram Realem i gdy proszę asystenta o pomoc w wyborze składu to on prawie zawsze ustawia Ramosa na PO ,a Varane na ŚO. Czy da się jakoś zmienić żeby ustawił on mi Ramosa na ŚO ,a nie na PO tak jak gra on w rzeczywistości ? Bo ja bym na PO postawił na Arbeloe a on mi tam Ramosa wpycha. Chcę dodać że mam już środek sezonu i wszyscy zawodnicy są w dobrej formie i w podobnych moralach, więc ten czynnik odpada. Czy da się jakoś przekazać asystentowi tą uwagę ? Wiem że w FIFA MANAGER się dało, a jak jest w FM ?[/quote]

Nie da się. Ale co za problem samemu ustawić?

McMoney Młody aktywista

20.11.2012 22:01    #2409     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
Chyba niedokładnie szukałeś.

[quote="Bolson"]1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2011 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.

Serio, było tysiąc miliardów tematów o tym, wyszukiwarka nie gryzie.[/quote]
Glory, Glory MAN UNITED !!

cuba1986 Partyzant

20.11.2012 20:45    #2410     Sufler - Problemy techniczne - fm 2013 xml parsing error!
Witajcie,

Piszę w sprawie problemu, który skutecznie psuje mi ostatnio przyjemność z gry w fm 13 i nie pozwala się nacieszyć tą produkcją. Omawiany problem pojawił się zaraz po zainstalowaniu gry i nie miałem z nim styczności chociażby w przypadku fm 2012. Poniżej print screen:
http:(...)fj3sbwz/

Problem pojawia się najczęściej, gdy klikam zapisane notatki w interfejsie gry; wtedy zostaję wyrzucony do windowsa i po zamknięciu okna problemu mogę kontynuować grę. Problem pozwala na prowadzenie rozgrywki, jednak jest on uciążliwy i dlatego staram się odnaleźć przyczynę usterki. Zastosowałem puki co rozwiązania bez rezultatu:
1) zainstalowałem MSXML 4.0 Service Pack 2,
2) usunąłem folder C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\Settings,
3) zainstalowałem grę na nowo zachowując save z grą oraz zapisane taktyki.

Za bardzo nie wiem co jest przyczyną błędu, czy jest to mój save, czy pliki grafiki którymi się posługuję (zdjęcia piłkarzy i loga klubów).
Przeszukiwałem forum w celu odnalezienie rozwiania poszukując haseł: parsing error, not well-formed (invalid token)... jednak bez rezultatu. Jeżeli był już zakładany wątek do tego problemu proszę o przekierowanie i przepraszam za zamieszanie.

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje za wszelkie porady.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution