Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Czeris Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2012 17:44    #2391     Sufler - Inne - Czy warto kupić FM za... ?
Czy kupując FM za 20 zł gra działa poprawnie. Chodzi mi jedynie o Gre single. Nie potrzebuje multi. http://alleg(...)594.html co o tym sądzicie , warto ?

Driverpop Partyzant

26.11.2012 14:36    #2392     Football Manager - Ogólna dyskusja - Macbook pro a FM 12
mam pytanie mam macapro od tego roku i czy musze miec specjalna wersje managera na maca czy po prostu jak kupie na pc to mi sie zainstaluje bez problemu na macu???

johny1910 Partyzant

26.11.2012 02:47    #2393     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[quote="Makaveli13"]Witam, około tydzień temu zakupiłem Football Managera 2013. Wszystko ładnie poinstalowane, zaaktualizowane, więc zacząłem grać. Na początku wszystko było okej mimo kilku bugów ... ściągnąłem sobie facepacki, logopacki, i takie inne pierdółki. Ukazał się patch 13.1.3. Wczytałem nową grę i nie mogę normalnie pograć ! Gra cały czas mi się zawiesza i "brak odpowiedzi " ! Szalg mnie trafia, bo a) mam wielką ochotę pograć i b ) 119 zł piechotą nie chodzi ! Macie takie problemy ? To wina gry, czy kompa ? ( mój w pełni spełnia wymagania Assasina III więc co dopiero powinno dziwgać FM-a ). Co się do cholery dzieje ?!

Proszę o pomoc i pozdrawiam . :)[/quote]

Proponuję odznaczyć w opcjach buforowanie skórki i zaznaczyć odświeżanie skórki po każdym zatwierdzeniu. Miałem podobnie i to pomogło. Dziwne tylko, że we wcześniejszych wersjach po prostu nie było dodatków typu logopacki jeśli nie postąpiło się wedle instrukcji, a teraz gra wiesza się i to zawsze :O Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem

Bazul Partyzant

Chciałbym wam zaprezentować najlepszego, według mnie, menadżera piłkarskiego, a nawet jedną z najlepszych gier MMO w internecie - Goalunited.
Zanim się zarejestrujesz, przeczytaj cały temat.

Link do rejestracji z bonusem: [SPAM]
Strona główna gry: [SPAM]

Dlaczego warto grać w GU?

Gra nie wymaga dużo czasu, aby odnieść sukces naprawdę wystarczy poświęcić 10 minut dziennie
Gra rozbudowana, a jednocześnie ogromnie przejrzysta
Mecze rozgrywane są w czasie realnym, co kilka dni i trwają po 90 minut + przerwa
Relacja z meczu na żywo
Dostępna jest liga, puchar, sparingi.
Dodatkowo można zorganizować własny puchar/ligę/mecz
Rywalizacja z klubami z całego świata
Dostępna polska wersja językowa
Możliwość rozbudowywania własnego kompleksu stadionowego i zatrudniania personelu
Możliwość przeprowadzania transferów (system licytacji) i podpisywania kontraktów
Częste eventy np. na święta czy Euro 2012
Tworzenie własnych planów treningowych i ustawień składu
Podpisywanie umów sponsorskich
System poziomów kariery (lvls) i osiągnięć
Cechy zawodników z podziałem na charakter, przydatność, formę, doświadczenie, talenty i umiejętności techniczne.
Prowadzenie własnego zespołu juniorskiego, wytrenowanych wychowanków można przenosić do pierwszego składu.
Samouczek dla początkujących.
Wspaniała oprawa graficzna (jak dla mnie ładniejsza niż w innych grach tego typu)

Dodatkowo istnieje system kart i kont premium, ale na szczęście mało kto ich używa, bo są drogie i większość nie wpływa znacząco na rozgrywkę. Pakiety kart można czasem dostać za darmo w różnych wydarzeniach np. w rekompensacie za przerwę techniczną, na święta w prezencie czy w innych wydarzeniach. Pierwszy pewny pakiet otrzymujesz z samouczka, kolejny możesz otrzymać po osiągnięciu 17 poziomu kariery, jeśli zarejestrujesz się przez link promocyjny podany niżej. Jest to mój link polecający i również dostanę pakiet kart, gdy TY osiągniesz 17 lvl.

Teraz warto zaczynać grę, bo jest końcówka sezonu i niedługo rozpocznie się kolejny, do którego możemy się przygotować.

Możesz zarejestrować się z linka promocyjnego lub przez stronę główną gry (wtedy jednak nie dostaniesz kart na 17 lvl) Twój wybór

marcin110987 Partyzant

Witam,

w FM13 pojawiło się coś takiego jak "uprawnienia trenerskie" typu "brak", "Kontynentalna licencja B", "Kontynentalna licencja A", itd...
Jako manager poprzez interakcję z zarządem mogę wysłać swojego trenera na kurs, lub zachęcony przez kolegów sam może na taki kurs iść.

Moje pytanie brzmi co taki kurs daje oprócz napisu w profilu trenera?
Czy podnosi w jakiś sposób atrybuty treningu/psychiczne takiego trenera?

Makaveli13 Partyzant

25.11.2012 19:24    #2396     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Witam, około tydzień temu zakupiłem Football Managera 2013. Wszystko ładnie poinstalowane, zaaktualizowane, więc zacząłem grać. Na początku wszystko było okej mimo kilku bugów ... ściągnąłem sobie facepacki, logopacki, i takie inne pierdółki. Ukazał się patch 13.1.3. Wczytałem nową grę i nie mogę normalnie pograć ! Gra cały czas mi się zawiesza i "brak odpowiedzi " ! Szalg mnie trafia, bo a) mam wielką ochotę pograć i b ) 119 zł piechotą nie chodzi ! Macie takie problemy ? To wina gry, czy kompa ? ( mój w pełni spełnia wymagania Assasina III więc co dopiero powinno dziwgać FM-a ). Co się do cholery dzieje ?!

Proszę o pomoc i pozdrawiam . :)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
25.11.2012 18:57    #2397     Football Manager - Ogólna dyskusja - Totalnie nowy
Moim zdaniem wybierz tylko Anglię. Tylko podgląd oznacza, że tamte kraje będą miały prowadzone rozgrywki ligowe, będzie można je oglądać (w sensie statystyki, tabele itp.), ale nie będzie można grać nimi jako manager, a także nie będą miały wszystkich graczy w kadrach.

Jak wybierzesz tylko Anglię i np. Dużą to wszystkie kluby z najwyższych lig tych krajów będą w bazie.

PS. Nie żebym był nieuprzejmy czy coś, bo forum jest od pytań, ale z 5 razy szybciej byś się przekonał jak to funguje w grze odpalając sobie rozgrywkę :P
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
25.11.2012 18:12    #2398     Football Manager - Ogólna dyskusja - Totalnie nowy
1. Rozgrywki nie wybranej ligi będą prowadzone niejako w tle, bez możliwości ich podglądu, śledzenia statystyk itp. ale ktoś tam mistrzem tych rozgrywek będzie i zespoły z tego kraju będą grać w europejskich pucharach itp. O tym ile zespołów z danej ligi decyduje wielkość bazy danych, a także reputacja tych klubów. Np. przy dużej bazie na pewno będą wszystkie zespoły z Premier League, ale np. tylko kilka z Kazachstanu. Ale jeśli np. wybierzesz bazę niestandardową i np. dodasz sobie aktualnych reprezentantów Kazachstanu (nie mówiąc już o np. wszystkich graczach z obywatelstwem Kazachstanu) to klubów z tego kraju będzie więcej (albo nawet wszystkie).

2. Grywalna czyli, że będziesz mógł prowadzić kluby z tej ligi jako manager.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

jakub7695 Partyzant

25.11.2012 15:15    #2399     Sufler - Porady do gry - Patch
Powracam :)

Panu wyżej już dziękujemy. Ludzie, zrozumiecie w końcu co to znaczy "oficjalne forum Football Managera"? Wypchajcie się tymi piratami, jak nie macie możliwości odkładać 10 zł na miesiąc, to chociaż bądźcie uczciwi!

redkca Partyzant

25.11.2012 15:04    #2400     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pytanie Nowicjusza
sa loga, koszulki i twarze do fm 2013 , sciagnalem z jednej ze stron ponad 8 gb tego wpisz moze w google:
Football Manager 2013 Graphics Pack i poszukaj .
w opisie masz cos takiego:
his Football Manager 2013 Graphics Pack includes the Latest Updated on 15/11/2012 of (Logos & Kits & Faces) For FM2013,
Zetsaw 12000 zdjec zawodnikow do FM'a
Zestaw 10000 herbów i kitsów

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution