Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

dziobson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2012 14:39    #2371     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery gwiazd
Mi udało się ściągnąć Messiego do... Realu Madryt, był to FM 07 lub 08 (dokładnie już nie pamiętam). Nie było łatwo zwłaszcza, że prowadziłem klub który jest odwiecznym rywalem Blaugrany, a jak wiadomo Barca to klub życia Lionela. Jednak kilkuletnie podchody, wielokrotne pochwały w mediach w kierunku Argentyńczyka zaowocowały transferem do "Galacticos". Nie pamiętam jaka to był kwota ale myślę, że grubo ponad 100 mln euro. Jednak było to możliwe. W najnowszym menago udało mi się wyciągnąć Alexisa Sancheza do Manchesteru City za 80 mln euro. Nie jest to jakiś wielki hit jednak w poprzednim FM-ie za nic w świecie nie mogłem go pozyskać dlatego cieszę się, że udało się go zakontraktwać w tej odsłonie managera :-)

chinczol Młody aktywista

Ciężka sprawa. Coś musi nie pasować grze. Masz jeszcze jakiegoś innego FM zainstalowanego oprócz "trzynastki"? Oczyść troche komputer, wyczyść śmieci, błędy w rejestrze (program CCleaner) sprawdz czy czasem jakiś robali na kompie nie masz, zrób defragmentacje, przed włączeniem FM, wyłącz wszystkie zbędne procesy które obciążają kompa oraz zapore i antywirusa. Wyślij mi tego crash dumpa na maila: sprawdze co powoduje ten błąd. Ten plik dmp znajduje się tam gdzie masz podane w tym komunikacie. Spróbuj jeszcze zastosować się do tego poradnika http://www.fm-ba(...)ems.html

misiek123 Partyzant

29.11.2012 13:54    #2373     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery gwiazd
Kiedyś udało mi się wyciągnąć C.Ronaldo z Realu do mojego Liverpoolu. Było to po ok 2 sezonach po rozpoczęciu gry. Kwota transferu ok. 100 mln funtów. Tygodniówka 200 tys funtów. Akurat skłócił się ze swoim managerem. Po posłodzeniu trochę w mediach był skłonny do rozmów. Zapłata była w ratach ;)

ittam8 Partyzant

29.11.2012 13:52    #2374     Football Manager - Ogólna dyskusja - Polacy w FM 2013
R.Wolski w gronie potencjalnych gwiazd i staty z 2019 :)

http://footb(...)-wolski/

chinczol Młody aktywista

Steam - Football Manager 2013 - klikasz prawym przyciskiem myszki - Właściwości - Pliko Lokalne - Sprawdz spójność plików gry.

Czekasz aż sprawdzi i potem zobacz czy uda się odpalić gierke.

misiek123 Partyzant

29.11.2012 13:19    #2376     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery gwiazd
Kiedyś udało mi się wyciągnąć C.Ronaldo z Realu do mojego Liverpoolu. Było to po ok 2 sezonach po rozpoczęciu gry. Kwota transferu ok. 100 mln funtów. Tygodniówka 200 tys funtów. Akurat skłócił się ze swoim managerem. Po posłodzeniu trochę w mediach był skłonny do rozmów. Zapłata była w ratach ;). FM 2011.

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

AI3Time Partyzant

28.11.2012 22:41    #2379     Sufler - Porady do gry - FM2008 EDYCJA PLIKU HALL OF FAME
Witajcie,

Dzisiaj udało mi się rozwiązać problem, który prześladuje wszystkich graczy FM2008 doświadczonych utratą swojego "dorobku" managerskiego w Galerii Sław. Sytuacja ta bardzo często występuje podczas przenoszenia save'ów pomiędzy komputerami. W pewnym ukrytym pliku hall_of_fame.dat znajdują się wszystkie informacje o naszych osiągnięciach. Jeżeli go nie przeniesiemy razem z save'ami, to niestety utracimy nasz "dorobek". Boleśnie przekonało się o tym już kilka pokoleń graczy. Czy na pewno nie da się edytować Galerii Sław?

Otóż nie! ;-) Do dzisiaj myślałem, że nie jest możliwa edycja binarnego pliku Galerii Sław. Cały angielsko i polsko języczny internet pełny jest słusznego żalu wynikającego z niemocy... a jednak odkryłem jak to zrobić. Poniżej instrukcja:

1. Plik znajduje się w następującej lokalizacji pod Windows 7 (o ile, świadomie nie wybraliśmy innej podczas konfiguracji gry):

C:\Users\Public\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\hall_of_fame.dat

W systemie XP lub Windows Vista plik odnajdziemy w analogicznym miejscu, czyli w All Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\hall_of_fame.dat

2. Rzeczony plik należy otworzyć w programie do edycji plików binarnych (np. WinHex).

3. Otwarty plik zawierać będzie rozpoznawalne imię i nazwisko naszego managera (lub managerów) oraz dwukrotnie podaną nazwę drużyny lub drużyn jakie prowadzimy. Pozostałe znaki są nierozpoznawalne - bo są zakodowane.

4. W programie do edycji plików binarnych (WinHex) nasz plik hall_of_fame.dat będzie również wyświetlany w kilku kolumnach znaków heksadecymalnych. Poruszając się kursorem po tekście automatycznie przesuwać się będzie kursor po odpowiadających znakach heksadecymalnych. I odwrotnie: zaznaczenie dowolnego znaku heksadecymalnego równocześnie zaznaczy znak po stronie zakodowanego tekstu.

5. Zaznaczamy ostatnią literę pierwszego wystąpienia nazwy naszej drużyny. Po stronie heksadecymalnych znaków, kolejnym znakiem hex będzie 00, kolejnym 00, kolejnym 00 - a następnym, czyli 4 z rzędu będzie wartość odpowiadająca "Znaczącym trofeom europejskim". W tym miejscu należy wprowadzić heksadecymalną wartość ilości trofeów europejskich jakie wypracowaliśmy do tej pory. Wartość tę znajdziemy w Historii prowadzonej przez nas drużyny. Łatwo ustalimy rok, w którym podjęliśmy się przewodzenia zespołowi i łatwo odczytamy ile razy wygraliśmy puchar europy lub klubowe mistrzostwo świata. Sumę tych osiągnięć zamieniamy na heks i już!

6. Analogicznie dla drugiego wystąpienia nazwy naszej drużyny, licząc od ostatniej litery nazwy tejże drużyny odmierzamy 4 hex oraz 5 hex, które analogicznie odpowiadają kolejno: "Mistrzostwo kraju" oraz "Znaczące puchary krajowe". Wystarczy zmienić te heksy na dziesiętne wartości odpowiadające wypracowanym przez nas sukcesom do tej pory i już!

Tym sposobem można przywrócić należne nam miejsce w Galerii Sław.

Pozdrawiam
AI3Time

rybeusz89 Partyzant

28.11.2012 20:26    #2380     Sufler - Porady do gry - Awesome AMC by Raikan
Witam.

Probuje sciagnac ta taktyke :

http://www.fm-ba(...)007.html

Po rozpakowaniu okazuje sie, ze sam plik z taksa ma 32KB. Nastepnie nie moge jej zamiportowac do gry. Kazda zapisana przeze mnie taktyka ma tylko 2KB i spokojnie moge ja importowac. Wie ktos dlaczego? Na stronie napisane jest, ze taktyka wazy 1,2KB ale mi po sciagnieciu wazy 32KB...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution