[quote="klimat"]Słuchajcie Managerowie. Jak wszystkim pewnie od dawna wiadomo FM to seria, która najbardziej odzwierciedla rzeczywistość. W takim wypadku, w jaki sposób Wy chcecie grać polskimi klubami w europejskich pucharach? Skoro w rzeczywistości awans polskiego klubu do fazy grupowej LE graniczy z cudem to w FM tez tak jest. Odstajemy od Europy, niestety. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych managerów (grających w Polską Ligę)[/quote]
Z tym odzwierciedleniem to byłem się jednak zastanowił. Sam zacząłem grać teraz ligę polską, i po 7 kolejkach Lech zajmuje przedostatnie miejsce z dorobkiem 4 punktów... I tak jak już wspominałem, zbyt rażące jest to, że po serii dobrych wyników (i przykładowo odpaleniu gry od nowa), nagle zaczynają się remisy i przegrane z dużo gorszymi zespołami. Nie pomaga zmiana taktyki, treningu przedmeczowego, czy rozmów motywacyjnych. Jak grali, tak grają.
Z tym odzwierciedleniem to byłem się jednak zastanowił. Sam zacząłem grać teraz ligę polską, i po 7 kolejkach Lech zajmuje przedostatnie miejsce z dorobkiem 4 punktów... I tak jak już wspominałem, zbyt rażące jest to, że po serii dobrych wyników (i przykładowo odpaleniu gry od nowa), nagle zaczynają się remisy i przegrane z dużo gorszymi zespołami. Nie pomaga zmiana taktyki, treningu przedmeczowego, czy rozmów motywacyjnych. Jak grali, tak grają.
Najnowsze posty