Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2012 16:39    #2361     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
[quote="klimat"]Słuchajcie Managerowie. Jak wszystkim pewnie od dawna wiadomo FM to seria, która najbardziej odzwierciedla rzeczywistość. W takim wypadku, w jaki sposób Wy chcecie grać polskimi klubami w europejskich pucharach? Skoro w rzeczywistości awans polskiego klubu do fazy grupowej LE graniczy z cudem to w FM tez tak jest. Odstajemy od Europy, niestety. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych managerów (grających w Polską Ligę)[/quote]

Z tym odzwierciedleniem to byłem się jednak zastanowił. Sam zacząłem grać teraz ligę polską, i po 7 kolejkach Lech zajmuje przedostatnie miejsce z dorobkiem 4 punktów... I tak jak już wspominałem, zbyt rażące jest to, że po serii dobrych wyników (i przykładowo odpaleniu gry od nowa), nagle zaczynają się remisy i przegrane z dużo gorszymi zespołami. Nie pomaga zmiana taktyki, treningu przedmeczowego, czy rozmów motywacyjnych. Jak grali, tak grają.

kompik24 Partyzant

01.12.2012 15:31    #2362     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kondycja
W football managerze 2013 strasznie wolno zawodnikom odnawia się kondycja. Jak to przyspieszyć?

BartJack Partyzant

01.12.2012 14:43    #2363     Sufler - Problemy techniczne - FM2012 Netbook
siema :) jeśli temat był albo jest w złym dziale to z góry przepraszam. . a temat zakładam bo mam następujący problem, mam netbooka który ma maksymalna rozdzielczosc 1024/600 i gdy odpalam fm2012 nic sie nie dzieje a jest w procesach . Czytałem ,że to od rozdzielczosci , znalalzem nawet na to sposob, czyli wrzucenie do folderu skins screny itp.. to zrobiłem ale potem trzeba zmienic w skrocie element docelowy
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" i dopisac --small_screen --windowed czyli całość wygląda tak

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" --small_screen --windowed
tylko ze jak ja zmieniam to wyskakuje problem ze skrótem.. określona w polu obiekt doeclowy nazwa "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" --small_screen --windowed"asa" jest nie prawidlowa. Upewnij sie czy sciezka i nazwa pliku sa poprawne.

nie moge dzialac dalej bo nie chce mi znienic tej nazwy tego obiektu docelowego ;/ wiec jak ktos wie o co chodzi , to prosil bym o sensowna odp :) Pzdr

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2012 13:53    #2364     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[Quote]Ja natomiast spotkalem sie z problemem dotyczacym Polskiej Reprezentacji-zaczalem grac Widzewem, o dziwo powolano Brozia na towarzyski mecz z Irlandia. Patrze po meczu na statystyki, a tam chyba tylko 6 czy 7 graczy to byli real, reszta to "szaraki" z bardzo dobrymi statami. Wsrod tych real players byl Szczesny, Lewy, Obraniak, Blaszczykowski, Broz i ktos jeszcze nie pamietam dokladnie. Od razu sprawdzilem sobie druzyny mlodzikow naszej reprezentacji i tam wszyscy gracze to real players(jakis dziwny newgen z Atletic Bilbao sie nawet znalazl). Niestety nie pokaze zadnego screena gdyz nadpisalem na tym save inna gre, ale dogram do tego meczu towarzyskiego jeszcze raz, moze sytuacja sie powtorzy. Aha i mam jeszcze jedno pytanko do was: w wiadomosciach pojawia mi sie straszny syf, chcac to usunac wszedlem w subskrypcje ale boje sie tam pousuwac czesc tych znacznikow, bo moze sie okazac ze np nie beda pokazywaly mi sie newsy o zainteresowaniu moim graczem. Poradzcie mi jak powywalac wiekszosc tych pierdol tak, aby wiadomosci dotyczyly tylko mojego klubu, moich graczy,lig Polskich(gram na dodatku z II i III liga) jakies wazniejsze newsy z lig zagranicznych(ale i bez tego da sie zyc) i oczywiscie wiadomosci dotyczace rozgrywek miedzynarodowych.[/Quote]

Jeśli jeszcze ciekawi Cię to zagadnienie to:
Masz jakąś wiadomość która Cię nie interesuje klikasz obok tej wiadomości"nie pokazuj więcej tego info"--> //i do wyboru masz// "tylko dla tej listy życzeń" / "tylko dla tej ligi" "tylko dla tego zespołu" itp Ja pousuwałem raporty reprezentacyjne plus wyniki pucharów w anglii a także oceny pracy sędziego i jest o wiele lepiej :)

Nie wiem jaką mam teraz wersję gry ale Steam pobiera/sprawdza za każdym razem czy jest aktualizacja więc myślę że mam najnowszą. I teraz jest problem taki, że grając z mega słabym zespołem rywal potrafi
a) idealnie dośrodkować na główkę mimo, że widać gdzie piłka zostanie zagrana(jeden napastnik w polu karnym na moich 4 obrońców)
b) zrobić zryw przy linii bocznej i podać po linii gdzie wystarczy dobić piłkę na w sumie pustą bramkę bo nikt oczywiście nie może jej przeciąć.

Z jednej strony spoko bo każdy może mieć dzień ale z drugiej to trochę dziwne że nie można w takiej sytuacji lepiej zareagować.

Grając managerem na najniższym poziomie doświadczenia i trenując reprezentację Anglii na początku cokolwiek nie powiedziałem to piłkarze byli zgaszeni. Jednak zwalam winę na słabe doświadczenie jakie sobie wybrałem a nie błąd gry. Rooney 3 mecze 3 hattricki: http://www.cmrev(...)cie.html :)

klimat Partyzant

01.12.2012 13:51    #2365     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Słuchajcie Managerowie. Jak wszystkim pewnie od dawna wiadomo FM to seria, która najbardziej odzwierciedla rzeczywistość. W takim wypadku, w jaki sposób Wy chcecie grać polskimi klubami w europejskich pucharach? Skoro w rzeczywistości awans polskiego klubu do fazy grupowej LE graniczy z cudem to w FM tez tak jest. Odstajemy od Europy, niestety. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych managerów (grających w Polską Ligę)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2012 13:15    #2366     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Może wpływ na waszą grę ma poziom doświadczenia managera którym kierujecie? Jeśli jesteście "niedoświadczeni" to piłkarze mniej się was słuchają bo niby co taki trener może im gadać jak oni są gwiazdami, z drugiej strony jak jesteście manago "klasa światowa" czy profesjonalista-nie pamiętam nazw poziomów do wyboru-to lepiej by wam się zarządzało.

Ten FM jest bardziej życiowy niż wam się wydaje :)

Tylko dlaczego do ciężkiej *&^% każde spotkanie rozpoczyna się od wybicia piłki -do 7 sekundy spotkania- za linię końcową boiska <bezradny>

kamilzgda Partyzant

30.11.2012 20:13    #2367     Football Manager - Ogólna dyskusja - update
orientuje sie ktos moze czy jeszcze jakies patche beda bo zjebany jest ten manager w chuj bez kitu od poNAD 10 LAT gram w managera czy to championship czy football manager czy football masters ultimatum soocoer i inne ale 2013 jest mega zjebany na razie zobaczymy co dalej

Pshemko_Brasil Partyzant

No i nadal nie trybi. Dla pewności zainstalowałem Directx, który jest wskazany w linku:

http://www.fm-ba(...)ems.html

Zrobiłem ustawienia takie jak opisane i nic. Więc postanowiłem zainstalować FM 2011 żeby sprawdzić czy cokolwiek trybi. Zainstalowałem. Uruchomiłem ze Stem-a. Najpierw uruchomiła się instalacja jakiegoś Directx. Czyli że niby tego brakowało. Instalacja ukończona. I mimo to FM 2011 nadal nie odpala. Nie wyświetla się żaden komunikat o błędzie. Po prostu gra nie reaguje. I lipa . . . HELP!

Michal144 Partyzant

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jak kupię orginalnego Football Manager 2013 to czy jak ja nagram na swoim kompie grę to czy mój brat na swoim też może nagrać i także będzie mógł te uaktualnienia pobierać automatycznie czy nie.Pytam się bo razem składamy się na tą grę i trochę by głupio wyszło gdybym tylko ja nagrał.Z góry dzięki za odp ;)

chinczol Młody aktywista

Najlepiej byłoby zrobić reinstall systemu :) ale skoro system ma dopiero póltora tygodnia to nie ma sensu. Tak jak pisałem. Mimo wszystko wyczyść śmieci i rejestr, sprawdz czy masz te wszystkie składniki o których wyżej pisałem, przed odpaleniem gry wyłącz niepotrzebne procesy i antywirusa, w ostateczności zrób reinstal steama i samego football managera.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution