Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Kubus91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2012 15:53    #2351     Football Manager - Ogólna dyskusja - BRAK UAKTUALNIENIA
Wejdź w steama--->biblioteka--->ppm na football manager 2013 z listy po lewej stronie--->właściwości--->pliki lokalne--->sprawdź spójność plików gry. Następnie wyłącz steama, włącz ponownie i odpal FMa. System powinien sam zaktualizować Ci grę.

huntelaar Partyzant

A jeżeli chodzi o wszystkie bugi/ błędy silnika itp są już wszystkie wyeliminowane przez update steam ? Jak się ma gra online w tym FM? Najważniejsze pytanie to Czy da się grać na mobilnym necie online w tego managerka i na jakiej zasadzie się to odbywa? To jest coś takiego " O wezmę Real Madryt a ktoś chce grać klubem z ekstraklasy to już jest na straconej pozycji czy jakoś inaczej to działa. Przepraszam za moją niewiedzę ale nie śledziłem w ogóle nowinek związanych z tą odsłoną gry.

Pozdrawiam

Dervorin Partyzant

04.12.2012 21:37    #2353     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Mam ambitny plan grać do 70 urodzin mojego manager'a :). Zwłaszcza, że wreszcie można grać polskimi zawodnikami bo generują się naprawdę niezłe perełki. Mam jeszcze jedno przemyślnie dotyczące taktyki. Próbowałem kilku ustawień i najlepiej sprawdza mi się zmodyfikowana 4-4-2 (dwóch wysuniętych skrzydłowych czyli 4-2-2-2),. Podejrzewam że taktyki oparte właśnie na ustawieniu 4-4-2 będą najbardziej uniwersalne.

maria Partyzant

witam,

jestem zainteresowana dla brata które właśnie szuka manager. jest w Qtar-Doha tam gra na football. poproszę o kontakt: 515923194

kaka821 Partyzant

03.12.2012 20:12    #2355     Sufler - Inne - Błąd z plikiem lang_db.dat
Witam od paru dni próbuję zainstalować FMa 13 ale na samym początku instalacji pokazuje mi się błąd związany właśnie z tym plikiem.Czy któryś z użytkowników mógłby wrzucić owy plika abym mógł wrzucić go do katalogu i sprawdzić grę.W planach mam kupno football managera ale póki sam go nie sprawdziłem to nie mogę podjąć decyzji o ewentualnym zakupie.

Oto dokładna lokalizacja brakującego pliku:SEGA\Football Manager 2013\data\db/1300\lang_db.dat

mevan93 Partyzant

03.12.2012 10:16    #2356     Sufler - Porady do gry - Sam komentarz podczas meczu.
Czy w Football Manager 2013 skrót pokazywany jest maksymalnie na połowę ekranu? Jak klikne na "boisko" i "podział" to wtedy na polowie ekranu widzę skrót, a na drugiej połowie widok ogólny (wynik meczu, kto strzelił itd). Jak kliknę pełen to nic nie pokazuje

LucasLFC Partyzant

No właśnie, tutaj moje pytanie jak eksportować drużynę aby zagrać w trybie "Puchar" ?

BartJack Partyzant

02.12.2012 11:42    #2358     Sufler - Problemy techniczne - FM2012 Netbook
maskara :D pomogła ta przerwa :) dzięki Majster .. tylko teraz mi wyskakuje crash dumps od razu przy uruchomieniu :) tak więc dodam jeszcze pytanko jak sobie z tym poradzić ? :)

a serious error was encountered and the application will close.An error
file has been generated in:
C:\Users\BB\Documents\sports interactive\football manager2012\crash dumps\fm2012 ...

Hattrick28 Partyzant

01.12.2012 23:12    #2359     Football Manager - Ogólna dyskusja - Punktacja managera
W nowym managerze miala byc punktacja swiatowa łączona z netem ze jak ktos korzysta z fmrte to ma mniej pkt bo cos tam a ja nigdzie tego znalezc nie moge:( ktos poradzi??

Patryk96 Partyzant

01.12.2012 21:56    #2360     Sufler - Inne - Football Manager 13
Kupiłem właśnie FM 13 i mam pytanie.
Czy muszę ściągnąć tego patcha który wyszedł czy steam mi sam go ściągnie albo poprawi te błędy, które były w grze ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution