Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Blagooo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam ..
Mam dylemat jakim klubem zacząć . Ostatni Manager w jaki grałem dość spory czas temu to Championship Manager 2006, ale wbrew pozorom jestem bardzo dobrze obeznany w temacie.
Szukam klubu tak , by nie było za trudno na początek i poznać FM 13 , a już miałem z nim do czynienia.

Ermek Partyzant

07.12.2012 16:30    #2342     Sufler - Porady do gry - Sandy Martens
Mam problem z tym trenerem. Otóż gram z dodatkiem polskiej ligi i Trener Gent/Genk jest managerem w większości drużyn z III ligi polskiej. Do tego jest u mnie trenerem w drużynie, ale nie może nikogo trenować tylko być managerem rezerw. Czy spotkał się z czymś takim ?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2012 14:04    #2343     Sufler - Porady do gry - Budżet Płac
Biblioteka--> PPM na grze--> Właściwości-->Pliki Lokalne-->Przeglądaj pliki lokalne

i wchodzisz do mniej więcej takiego katalogu: D:\MANAGER2013\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates

chinczol Młody aktywista

07.12.2012 13:15    #2344     Sufler - Problemy techniczne - Błąd gry - kits
Jeśli to również nie pomoże to:

Usuń folder settings z

Windows XP:

Mój komputer/Dyck C/User/Dane aplikacji/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Windows Vista / Windows 7:

Mój komputer/Dyck C/Username/AppData/Roaming/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Heseni Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.12.2012 07:16    #2345     Sufler - Inne - Save
tak pirat bo wysłuchaniu szlochań tylu graczy nie chciałem kupić jakiegoś bubla i wolałem poczekać aż gra trząśnie się z bugów.

usunięcie herbów nie pomaga

Piractwa nie tolerujemy, a tym bardziej na oficjalnej stronie Football Managera. Dziękuję i pozdrawiam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.12.2012 03:05    #2346     Sufler - Porady do gry - Ogólnie gra :(
Kilka błędów które znalazłem w grze, które możliwe że zostały już naprawione ale istniały:

- napastnicy rywala wchodzący jak w masło w moją obronę(tylko na początku grania; obecnie się to uspokoiło)
- robiąc notatkę i klikając w taki kwadracik-odnośnik do niej- wyskakuje xml parsing ale wystarczy zaakceptować i gra się dalej
- błędy ze statystykami: http://www.cmrev(...)___.html
- tłumaczenie tekstów informacji związanych z wykupieniem piłkarza przez naszego asystenta: http://www.cmrev(...)nt_.html
- teraz jeszcze znalazłem błąd pomocy w wyborze składu. Jeśli mając zawodników w 11 meczowej zmienię taktykę anuluję wybór piłkarzy i poproszę o pomoc to asystent przyporządkowuje graczy do pozycji z poprzedniego ustawienia i tym oto sposobem obrońca gra np. na ataku a pomocnik w środku obrony;
- w ważnych spotkaniach pucharowych kontuzyjność wzrasta do poziomu 2-4 kontuzji na mecz, w ostatnim spotkaniu z Boltonem już nie było kontuzji więc albo pomogła łatka albo zmniejszenie intensywności treningu tygodniowego czy też przedmeczowej rozgrzewki.
- wkurza też eksportowanie skrótów meczowych(4 minuty meczu ściągały się około 1.5 godziny jak nie dłużej). Może wina kompa ale no nie wiem, drobna przesada z tym oczekiwaniem. Potem jeszcze wrzucenie przez FM na YT to w ogóle paranoja. Pasek postępu w ogóle nie idzie do przodu gdy mam FM zminimalizowanego(ma ktoś pomysł czy da się to jakoś w systemie ustawić, np. żeby więcej pamięci szło do programów działających w tle i czy to w ogóle pomoże?) co do paska postępu mogliby chociaż napisać ile już jest % eksportowania pliku.
- rozmowy z piłkarzami są dosyć dziwne, powtarzalność konferencji;
- brak w oficjalnej grze oficjalnych herbów ale tu z pomocą przychodzą fani gry więc spoko :)
- 5 sekund czekania na to aż komp wyłapie, że chcę przesunąć zawodnika na inną pozycję i mi go dopiero wybiera a także 5 sekund od opuszczeniu LPM zamieniają się pozycje 2 piłkarzy ze sobą;
- wygrywając w lidze w miesiącu 8/8 meczów nie zostaję managerem miesiąca bo rywal wygrał 3/3 spotkania albo ja mam w miesiącu staty 7-1-0 a on 4-0-0 i jest niby lepszy
W 2011 było jeszcze lepiej, bo manago roku był ten trener, który wygrał baraże o awans(walka zespołów z miejsc 2-5) a nie ten, który wygrał całą ligę i bezpośrednio awansował z 1 miejsca<patologia>. Zobaczę jak będzie w tym FM'ie.
- włączając Steam'a kombinacją SHIFT+TAB w grze i przewijając suwak w dół często mruga mi wyszukiwarka ta wbudowana w grę i wywala do ekranu gry. Na początku jak łączyłem się z FB żeby wrzucić jakąś notatkę z FM'a wyłączało mi WiFi w laptopie. -.-
-reprezentacja Polski na starcie ma taki oto skład: http://www.cmrev(...)014.html

Chyba "tylko" tyle mnie irytuje w obecnej grze; może jak skończę sezon to okaże się, że kluby nie przedłużają kontraktów ze swoimi podstawowymi piłkarzami co zniszczy realizm gry a tak chyba jest OK.

Na sam koniec dla niedowiarków wrzucam filmik ze skrótami dobrej gry defensywnej(mam nadzieję, że jakość jest chociaż średnia):
http://www.youtu(...)youtu.be

Pozdrawiam

marcin110987 Partyzant

Prawdopodobnie Twój klub jest zadłużony i to na sporą sumkę, dlatego prezes przejmuje tutaj obowiązki managera.
Musisz się z tym pogodzić, dopóki klub nie wyjdzie na prostą.

Howie Partyzant

Kiedyś, w starszych wersjach Managera można było to obejść dzięki rejestracji zawodników z pierwszego składu na numerach ze składu B, czy C. Obecnie nie ma podobnej możliwości.

nemook Partyzant

[quote="armbi"]Bożeee jak to dobrze kolejny raz upewnić się, że właściwa decyzja było niekupowanie tegorocznego FM'a. Tyle lat mu byłem wierny, w tym roku odpuściłem i gram w FIFE MANAGERA. Wiem, że zaraz oberwie mi sie po łbie od zagorzałych fanów FMa, ale olac to. Cieszę sie ogromnie, że nie trace nerwów dla bubla jakiego SI wypuścilo w tym roku. Pozdrawiam wirtualnych menago ;)[/quote]

Fifa manager jest całkiem fajny. trochę bardziej uproszczone zarządzanie itp, ale niektóre elementy są rozszerzone bardziej, wybieranie sponsorów, jakieś życie prywatne managera i piłkarzy. itp itd. całkiem inny wirtualny świat. tez mam fifa managera 2013 i może w końcu go zainstaluje:)

armbi Partyzant

Bożeee jak to dobrze kolejny raz upewnić się, że właściwa decyzja było niekupowanie tegorocznego FM'a. Tyle lat mu byłem wierny, w tym roku odpuściłem i gram w FIFE MANAGERA. Wiem, że zaraz oberwie mi sie po łbie od zagorzałych fanów FMa, ale olac to. Cieszę sie ogromnie, że nie trace nerwów dla bubla jakiego SI wypuścilo w tym roku. Pozdrawiam wirtualnych menago ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution