Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2012 16:41    #2331     Sufler - Edytor - Edytor,edytor,edytor..
Robisz zmiany. Zapisujesz dane edytora jako. Tworzy się plik .dbc który musi znaleść sie w folderze "editor data" w C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013. Jeśli nie posiadasz takowego folderu to musisz go stworzyć. Następnie aby zmiany dokonane w edytorze były widoczne, musisz zacząć od nowa rozgrywke, podczas wybierania bazy danych, musisz wybrać dany plik .dbc, wtedy zmiany będą w nowej rozgrywce.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

09.12.2012 13:46    #2332     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
miałem podobne objawy jak z jakości 3d wysokiej przeszedłem na jakość średnią :)

spróbuj poprzestawiać coś z jakością obrazu w 3d (w ustawieniach gry), no i oczywiście przeczytaj ten manifest:
http://chinc(...)ze_.html

btw bardzo dobrze to opisałeś chinczol :)

Keysee Partyzant

Miałem podobna sytuacje w FM12. Najpierw 4 sezony Man Utd opiewane sukcesami na podwórku krajowym jak i międzynarodowym, później Real Madryt z którym sytuacja wygladala podobnie. Zachciało mi się wtedy prowadzenie małego klubiku. Wybrałem Arkę, która była w 1 lidze. Najpierw awans do Ekstraklasy, później z tego co pamiętam całkiem dobrze poszło w lidze, chyba nawet na drugi sezon awansowalem do UEFA. Stwierdziłem że chętnie powróciłbym do wielkiej piłki. O ofertach z gigantow mogłem zapomnieć. Ba, nie chcieli mnie nawet w średniakach lig angielskich, hiszpanskich, niemieckich. Wylądowałem później w jakims klubie z Championship bo z Premier League nikt mnie nie chciał, nawet dół tabeli. Więc jak widać wszystko zalezy od reputacji, co według mnie jest troche błędem, ponieważ byłem jednym z najbardziej utytułowanych obecnie managerów.

Chrzano Partyzant

STARTUJEMY z Football Managerem 2013!
Pierwszy odcinek: http://www.youtu(...)youtu.be

zapraszam!

chinczol Młody aktywista

08.12.2012 16:59    #2335     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Usuń folder settings:

Windows XP:

Mój komputer/Dysk C/User/Dane aplikacji/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Windows Vista / Windows 7:

Mój komputer/Dysk C/Username/AppData/Roaming/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Uruchom ponownie komputer i sprawdź czy błąd będzie nadal występował.

08.12.2012 15:16    #2336     Football Manager - Ogólna dyskusja - Punktacja managera
Dobre to jest!!
Mam pozycję 107804. Za co są przyznawane te pkt?
Wchodzisz w tablica wyników pokaż siebie i masz zaznaczone niebieskim kolorem twój login i klub.

Przy okazji zapytam, o co chodzi w tym rankingu: http://steam(...)s/120624
I jak się odnaleźć na nich? Tzn. potrafię kliknąć pokaż ranking dla siebie i znajomych, ale chodzi mi o te rankingi typu 'leaderboard challenge 1 129373' jak się na nie dostać?

dawig Partyzant

witam mm taki problem ściągam do 13 2 i 3 ligę polską i jak chcę wkleić do wchodze tak jak jest napisane Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager i gdy tam wchodze to muszę to wkleić do editor data a nie mam takiej opcji :( mam tylko foldery games matches sounds tactics co zrobić? jeśli to jest coś oczywistego to sorry bo to mój 1 fm :) dzięki z góry za pomoc

stefan1984 Młody aktywista

Może to właśnie przez odejście z klubu, potem nie ma powrotu tak szybko, przynajmniej za kadencji tego samego prezesa jest to niemożliwe. W przypadku opisanym w pierwszym poście mogła grać rolę reputacja managera - prowadząc jakiś klubik z Argentyny, mogła "zmaleć" i na przykład uznano, ze klub z reputacją taką a taką nie zatrudni człowieka z reputacją np. regionalną. (Choć nie wiem do końca, jak to jest, nie zwracałem na to nigdy wielkiej uwagi)

http://www.youtu(...)3rvvd_qY
tutaj filmik, w którym ustalasz jaką chcesz mieć rozdzielczość w grze; może pomoże

http://www.youtu(...)lJZH5ih0
Ten filmik... jest do FIFA MANAGER 10 ale może i w tym przypadku pomoże

oba są po niemiecku ale wystarczy popatrzeć co typek robi i da się ogarnąć
Pozdrawiam

07.12.2012 18:53    #2340     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Myślę, że możesz wejść w skład rezerw i ustalić im taktykę.
Nie chce mi się tego testować ale łap ścieżkę:
klub->zadania współpracowników (pod napisem zadania współpracowników jest 5 zakładek: klub, pierwszy, zespół rezerwy ...)
Klikasz w rezerwy i jest prawdopodobnie(ja tak mam) napis manager i obok niego pusta linijka, klik-> wybierasz siebie

Powinno działać :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution