Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Joel_Tshibamba Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Da się zmienić w trakcie trwającej już karier nazwisko swojego managera?
Albo żeby chociaż zwracano się do mnie Naswisko_Imie, a nie Imie_Nazwisko
Proszę o odpowiedzi

FM 2012
10 sezonów w As Roma. Zapraszam do czytania :)
http://tshib(...)ca_.html
Zapraszam do udziału w konkursie:
http://tshib(...)owadzeni

sxz69 Młody aktywista

Uważam, iż nie ma sensu przepłacać za wersje pudełkową. No chyba, że komuś potrzebny jest zbędny przedmiot do kurzenia się na półce. A i tak korzystamy tylko z kodu licencyjnego z pudełka na steamie i płyta jest niepotrzebna. I bez ruszenia się sprzed komputera chwilę po przelewie dostajemy kod do gry. Tym bardziej jak się mrozy zaczęły komu by się chciało chodzić po sklepach... :)

Obecnie najtańszy kod na allegro: http://alleg(...)425.html

kukiz87 Partyzant

Ale po co piszesz bzdury ktore nic nie wnosza do tematu ? nie rozumiem takich ludzi zostaw dla siebie swoje smęty. gra jest tandetna i tak 90% ludzi uwaza nie tylko na cmrev wystarczy na warezy wejsc i poczytac opinie na temat ekhm najlepszego managera. gdyby nie fakt ze wydalem 110 zl na to dawno bym to pdolnał w polke ale probouje jakos sprawic wrazene zadowolonego z udanego zakupu ekhm...
Pozdro&Pocwicz

Mar1992 Przodownik pracy

CZŁOWIEKU! Już całe cmrev.com zna Twoja opinię. Nagminnie łamiesz regulamin, ale nikt sobie z tego nic nie robi. Jaj nie mają, bo już jakiś tydzień/dwa tygodnie temu powinieneś dostać "pomarańcz" albo i gorzej. Wyraziłeś swoją opinię? Dobrze! Przyjęliśmy do wiadomości i nie musisz nam jej ciągle przypominać! Błędy w silniku? Są, tylko jak jak Ty strzelisz bramkę po błędzie obrony, to się chełpisz, jaki to świetny manager jesteś, ale jak identyczną zdobędzie przeciwnik, to błąd, BUG i wina Tuska! No daj już spokój, bo nudne to się robi. Denerwujące również.

mmm Młody aktywista

11.12.2012 23:39    #2325     Sufler - Porady do gry - jak objąć reprezentacje?
i wszytko na to wskazuje... co wydaje sie bez sensu , dodałem managera do Brazyli (1 miejsce w rankingu fifa) i odrazu odeszłem , za 2 dni dostałem tą posade a ogórki z Sierra Leone czy Zimbabwe mnie nie chciały...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2012 23:35    #2326     Sufler - Porady do gry - jak objąć reprezentacje?
No to faktycznie skoro już jesteś tak dobrym managerem to nie masz prawa być selekcjonerem kadry narodowej; przełóż to teraz na rzeczywistość i zastanów się czy tak jest w rzeczywistości czy może jednak to błąd gry.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.12.2012 11:27    #2327     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
Można grać offline, sprawdź czy masz patche(5 sztuk) w folderze o podobnej ścieżce: D:\MANAGER2013\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates

chinczol Młody aktywista

Miałem identyczną sytuacje w FM12 podczas mojej kariery Tottenhamem. W moim przypadku po 3 sezonach w których zdobyłem 3xLiga, 1xLM, 1xLE i kilka pomniejszych pucharów, byłem najlepszym managerem w historii Spurs, znajdowałem się w legendach klubu a jednak nowy stadion miał nazywać się Perryman Arena na cześć legendarnego piłkarza Kogutów. Zupełnie niewiedziałem o co chodzi. Na moje szczeście uratowała mnie awaria prądu :) Kiedy wczytałem ponownie sejwa nie dostałem wcale wiadomości o budowie nowego stadionu, wzamian była wiadomość o spłacie całego zadłużenia :) rozegrałem następny sezon i po nim dostałem wiadomość o budowie stadionu mojego imienia :) Do tej pory nie mam pojęcia czemu tak się stało, ani czemu po ponownym wczytaniu sejwa nie miałem wiadomości o budowie stadionu. Może decyzja o budowie stadionu jest jakaś losowa. Spróbuj wczytac gre z przed tej wiadomości. Może również nie będzie decyzji o budowie Mancini Arena :)

eme1993 Partyzant

10.12.2012 20:20    #2329     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Genie Scout 13
Witam, mam takie jedno pytanie. Czy idzie w tym scoucie ustawic żeby wyszukiwał mi zawodników tylko zainteresowanych grą w moim zespole, tak jak to jest w rozgrywce football manager?

BeKaSiak Partyzant

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution