witam, mam do was prośbę, może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu, jak grałm na patchu 13.1.3 po rozegraniu 3 meczy przy kolejnym 4 meczu przy wejściu do mecz (zespoły rozpoczynają rozgrzewkę) za każdym razem wyrzucało mnie z gry z komunikatem o błędzie MICROSOFT VISUAL C++ Runtime library error!, i sytuacja się powtarzała co 4 mecz, myślalem że patch poradzi sobie z tym, i poradził sobie ale jest jeszcze gorzej jak było, to rozegraniu 2 meczy, przy kazdym kolejnym 3 meczu gry mi już nie wyrzuca, ale jak odpalam mecz to mam tylko informację zespoły rozpoczynają rozgrzewkę i na tym koniec, gra się wiesza, nie nie mogę zrobić. Szczerze wolałem już tamten błąd, bo przynajmniej mnie do systemu wyrzucało, i za chwile gre na nowo odpalałem, a teraz mi sie wszystko wiesza i menadżerem zadań, dopiero zamykam aplikację Football Manager. Nie wiem moze to przez te wszystkie logo, kits i face packi, i inne dodatki, przez pierwsze 2 tygodnie gra chodziło dobrze, grałem od początku na patchu 13.1.3, dopiero po jakimś czasie wszystko zaczęło się sypać

wyskakuje mi regularnie crash dump. Mam taką teorię spiskową, że być może problemem nie jest gra, a sam sprzęt. Może coś tam za bardzo pamięć wpierdala i przez to takie dziwne rzeczy się dzieją...:/ Ustawienia miałem na wysokiej rozdzielczości, w oknie... teraz dałem na 1024x768 i pierwszy raz załadowała mi się gra. Zobaczymy co dalej będzie...:>
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty