Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

paranoix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2012 17:04    #2301     Sufler - Problemy techniczne - patch 13.2 Fm 2013 problem
witam, mam do was prośbę, może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu, jak grałm na patchu 13.1.3 po rozegraniu 3 meczy przy kolejnym 4 meczu przy wejściu do mecz (zespoły rozpoczynają rozgrzewkę) za każdym razem wyrzucało mnie z gry z komunikatem o błędzie MICROSOFT VISUAL C++ Runtime library error!, i sytuacja się powtarzała co 4 mecz, myślalem że patch poradzi sobie z tym, i poradził sobie ale jest jeszcze gorzej jak było, to rozegraniu 2 meczy, przy kazdym kolejnym 3 meczu gry mi już nie wyrzuca, ale jak odpalam mecz to mam tylko informację zespoły rozpoczynają rozgrzewkę i na tym koniec, gra się wiesza, nie nie mogę zrobić. Szczerze wolałem już tamten błąd, bo przynajmniej mnie do systemu wyrzucało, i za chwile gre na nowo odpalałem, a teraz mi sie wszystko wiesza i menadżerem zadań, dopiero zamykam aplikację Football Manager. Nie wiem moze to przez te wszystkie logo, kits i face packi, i inne dodatki, przez pierwsze 2 tygodnie gra chodziło dobrze, grałem od początku na patchu 13.1.3, dopiero po jakimś czasie wszystko zaczęło się sypać

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

23.12.2012 16:41    #2302     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
Jak masz cracka to nikt Ci tu nie pomoże :)
jak masz oryginał spróbuj zrobić sprawdzanie spójności plików w Steam---> Biblioteka gier-->Prawy przycisk myszy na Football Manager13-->Właściwości--> Pliki lokalne...sprawdź spójność plików

turifm Partyzant

myślę ze przydałoby sie objasnienie dla mniej zaawansowanych managerów które polecenia mozna a ktorych nie wolno łaczyc ze sobą a takze co dokladnie oznacza wybranie danej opcji :kawka:

arefski Partyzant

20.12.2012 17:57    #2304     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
przy wczytywaniu lig (konkretnie przy 'wyszukiwaniu celów managerskich';) wyskakuje mi regularnie crash dump. Mam taką teorię spiskową, że być może problemem nie jest gra, a sam sprzęt. Może coś tam za bardzo pamięć wpierdala i przez to takie dziwne rzeczy się dzieją...:/ Ustawienia miałem na wysokiej rozdzielczości, w oknie... teraz dałem na 1024x768 i pierwszy raz załadowała mi się gra. Zobaczymy co dalej będzie...:>

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Zreinstaluj albo steam albo football manager'a :)

Gvynbleidd88 Partyzant

19.12.2012 16:18    #2306     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Już jest!!!
http://www.sigam(...)w+update

"Fixed Polish Ekstraslasa schedule" !!!

Łysy.Wojtek.2B Partyzant

Witam się ze wszystkimi serdecznie. Jestem nowy, a to mój pierwszy post na forum.

FM 2012 zniszczył mój system! Oczy

W obecnej karierze gram 4 sezon. 3 sezony Swindon Town z chyba ostatniej ligi angielskiej, w obecnym sezonie zatrudnił mnie Liverpool. Razem ze mną na to stanowisko kandydował David Moyes (wcześniej m.in. Everton, Tottenham, Arsenal). Po drodzę Swindon do P'ship wygrałem jakieś puchary, zawsze miałem podium w lidze, a że nigdy nie chcę dużej pensji w klubach to mnie zatrudnili.

Jestem w tej chwili w połowie sezonu, 1. m-ce w lidze itd. W pewnym momencie stwierdziłem, że nie mam pomysłu na dwa trudne mecze (Arsenal i Valencia), w przeciągu 4 dni więc wziąłem urop (pierwszy w Liverpoolu). Po powrocie przeglądając wiadomości natknąłem się na jedną, którą czytałem już wcześniej kilka razy, więc specjalnie się nią nie przejąłem:
http://img21(...)ucba.png

Zrobiło się dziwnie, kiedy czytając następne wiadomości przy nazwisku Moyes`a (mówiącego, że chce sprowadzić Cavani`ego), pojawił się Liverpool w nawiasie. Już w tej chwili miałem mały mindf**k.
Wchodzę w sztab szkoleniowy i moim oczom ukazuje się taki oto obraz:
http://img62(...)2012.png

Pierwszy raz widzę takie coś. Spotkał się już ktoś z czymś podobnym? I czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego tak się dzieje?
Anything...?

DanielloIII Partyzant

19.12.2012 11:51    #2308     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
[quote="MarcinPSG"]Ten FM po prostu jest trudniejszy bo .... gra idzie coraz bardziej w realizm. Chyba nikt nie sądzi, że gimnazjalista zacznie prowadzić zespół to od razu osiągnie wielkie wyniki. Jak chcesz wygrywać wszystkie mecz pograj sobie w Fife, jak chcesz poszaleć, pozderzać się na wyscigach samochodowych pograj sobie w NFSa, jak chcesz zabijać ludzi na ulicy pograj sobie w GTA, gdy chcesz wczuć się w rolę prawdziwego managera piłkarskiego graj w FM 2013, gdy chcesz iść na łatwizne w tym względzie graj w Total Football Manager. Dla każdego coś się znajdzie. Gdyby każdy wygrywał w Fmie tak jak w 90% gier, "przechodził" ją bez problemu i z łatwością to gra by straciła 3/4 swojej atrakcyjności. To coś w stylu, że mimo iż chodząc do szkoły/studia nienawidzimy danego nauczyciela za jego wymagania, a potem w życiu wspominając czasy szkolne dochodzimy do wniosku że ten wymagający nauczyciel nas najwięcej nauczył, najlepiej go wspominamy.. [/quote]
Zgadzam się.
Co do porównania dziewczyn łatwych nie łatwych i o satysfakcji czy tam czegoś mam inne zdanie.

MarcinPSG Partyzant

18.12.2012 20:46    #2309     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Ten FM po prostu jest trudniejszy bo .... gra idzie coraz bardziej w realizm. Chyba nikt nie sądzi, że gimnazjalista zacznie prowadzić zespół to od razu osiągnie wielkie wyniki. Jak chcesz wygrywać wszystkie mecz pograj sobie w Fife, jak chcesz poszaleć, pozderzać się na wyscigach samochodowych pograj sobie w NFSa, jak chcesz zabijać ludzi na ulicy pograj sobie w GTA, gdy chcesz wczuć się w rolę prawdziwego managera piłkarskiego graj w FM 2013, gdy chcesz iść na łatwizne w tym względzie graj w Total Football Manager. Dla każdego coś się znajdzie. Gdyby każdy wygrywał w Fmie tak jak w 90% gier, "przechodził" ją bez problemu i z łatwością to gra by straciła 3/4 swojej atrakcyjności. To coś w stylu, że mimo iż chodząc do szkoły/studia nienawidzimy danego nauczyciela za jego wymagania, a potem w życiu wspominając czasy szkolne dochodzimy do wniosku że ten wymagający nauczyciel nas najwięcej nauczył, najlepiej go wspominamy. Podobnie gdy mamy dziewczyne, gdy jest łatwa każdy może ją mieć to traci swoją atrakcyjność, jednak gdy mamy doczyniena z wręcz niedostępną kobietą, lecz uporem po miesiącach zdobywania jej osiągniemy jakiś sukcesik to cieszy. Bardzo cieszy i doceniamy ten sukces bardzo. I ją bardziej doceniamy.

Co to za zdziwienia że reprezentacja San Marino wymienia kilka podań i potrafi pograć z klepki ? Przecież to reprezentacja kraju ! Codziennie szkolona do gry w piłkę. Wymienić wiele podań i grać z pierwszej klepki potrafią czasem nawet B Klasowe polskie drużyny, co więcej nawet ludzie grający w piłkę na orliku wymieniają szybko piłkę ! Skąd zdziwienie z tym San Marino ? Każdy kto siedzi ponadprzeciętnie w futbolu wie że taka reprezentacja San Marino strzeliła gola Anglikom w meczu o punkty już po kilku sekundach po rozpoczęciu gry po ..... no właśnie .... głupim błędzie obrońcy angielskiego który był zapewne światowej klasy graczem, a popełnił błąd ... i jakiś amator mu strzelił gola ... takie rzeczy tylko w fmie ? A właśnie że nie.
http://www.youtu(...)QvqbIexk
Vaduz

chinczol Młody aktywista

18.12.2012 11:08    #2310     Sufler - Porady do gry - Dodawanie lig
[quote="manki"]Wybaczcie że tu piszę ale mam problem gram w FM 2010 na patchu 10.3 i mam pytanie. Jak zaczelem grać to wybrałem tylko jedna lige (angielską) mijają już 4 sezony a chciałbym się przenieść do klubu z innej ligi. jest jakis program albo co aby dodać inne ligi w których mogę zostać managerem?[/quote]

Nie da rady. Dodawanie lig zostało wprowadzone w FM12.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution