Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

orginal98 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam pytanko czy handheld 2013 jest moze po polsku??

Jachos Partyzant

25.12.2012 12:01    #2292     Sufler - Edytor - Fm 2013 edytowanie
Panowie, pomocy.

Mam FM13, za pomocą edytora wprowadziłem kilka zmian. Jak wczytać dane które zapisałem w C/.../ Football Manager 2013/editor data ? Kombinowałem na wszelkie sposoby. Czytałem na tym forum. Nic, ani drgnie. Proszę o pomoc.

pdg90 Partyzant

24.12.2012 17:20    #2293     Sufler - Porady do gry - Problem z historią klubu
Witam, nie wiem czy było to już poruszane, ale znalazłem w grze błąd i nie wiem czy występuje on tylko u mnie czy ogólnie w wszystkich.

Chodzi o złe wyświetlanie ligi w której prowadziłem swój klub. Wchodzi się tam poprzez profil managera a dalej historia i historia klubu.

W pierwszym sezonie zająłem z AFC Bournemouth 2 miejsce w Npower league 1 a w nastenym sezonie pokazuje, że mimo awansu dalej tam gram :/ W rozgrywce to nie przeszkadza, ale ...

Nie wiem czy wyjaśniłem to jasno, czy nie poniżej podsyłam fotę ....

http://www.fotos(...)0cc.html

Jakby ktoś wiedział jak to zmienić, nie jest to przypadek jak grałem Santa Clara to jak awansowałem miałem to samo / nie używam żadnych patchów gram na czystej wersji / mam wgrane tylko herby

Z góry dziękuję /

evilinside Partyzant

[quote="Bolson"]Nie możesz na razie pobrać patcha FM 2012 wersja 12.2.0. Przedstawię Ci jednak prosty dialog, który powinien Ci umożliwić pobranie ów uaktualnienia.

Rzecz dzieje się w MediaMarkcie, sklepie nie dla idiotów.
- Dzień dobry pani! Czy dostanę u Pani oryginalnego Football Managera 2012?
- Oryginalnego Football Managera 2012? Zaraz poszukamy. ZBYSZEEEEEEEEEEEEEEK. ZNAJDŹ GDZIEŚ ORYGINALNEGO FOOTBALL MANAGERA 2012
- Oryginalnego Football Managera 2012?! ZARA! Jest, znalazłem oryginalnego Football Managera 2012!
- To świetnie, możesz mi podać oryginalnego Football Managera 2012?
- Ależ oczywiście, trzymaj tego oryginalnego Football Managera 2012.
- Proszę, ostatnia kopia oryginalnego Football Managera 2012!
- Jak miło, myślałem że już nie zagram w oryginalnego Football Managera 2012. Ile się należy za tego oryginalnego Football Managera 2012?
- Jedyne (wstawić kwotę) i już może pan zabrać do domu oryginalnego Football Managera 2012!
- Dziękuję, już biegnę do domu!
- Miłej rozgrywki w oryginalnego Football Managera 2012.

Proste, prawda?[/quote]

specjalnie zalozylem konto zeby tu napisac :D nie wiedzialem ze tyle razy w 1 poście mozna popelnic ten sam blad :D ORGINALNY nie oryginalny hahaha <3

spanki Partyzant

Polecam taktykę "4-2-2-2-false defense, pro tactic for people who hate wingers and target mans"
http:(...)nce.html
Działa jak złoto, grając nią w pierwszym sezonie miałem 18 pktów przewagi nad drugą w tabeli drużyną.

ens Partyzant

24.12.2012 08:53    #2296     Football Manager - Ogólna dyskusja - nauka
Osobiście gram w managery od CM00/01 poprzez wszystkie FM.

Z moim doświadczeń wynika, że najlepiej jest po prostu obserwować i trzeźwo myśleć.
Oglądam mecze w trybie rozszerzonym klasycznym 2d. Wprowadzam zmiany i obserwuje zachowania zawodników i styl gry.
Aktualny sezon zaczął taktyką 4-2-2-2, a skończyłem 4-2-3-1.
Grałem płynnie, szybko i bezpośrednio skrzydłami, a teraz gram standardowo, krótko i kontrolując przebieg meczu (jak się da oczywiście).

Nie odnoszę zbyt wiele sukcesów, zwłaszcza spektakularnych... ale samo prowadzenie danego klubu sprawia mi wielką frajdę!!
Teraz przykładowo skończyłem Arsenalem pierwszy sezon (FM13) jako wicemistrz Anglii. Ciesze się jak dzieciak bo jestem wiernym kibicem tego klubu, a dodatkowo jest to jeden z niewielu sukcesów w moim życiu wirtualnego managera. Tak naprawdę pierwsze prawdziwe podium grając gdzie rozegrałem wszystkie spotkania osobiście!!

Odpadłem we wszystkich pucharach krajowych w dość wczesnych fazach... a w LM zająłem zaszczytne 4 miejsce w grupie grając z takimi tuzami jak BVB, Galatasaray i ktoś jeszcze... Sam widzisz nie jestem jakimś geniuszem w tej grze ;) mimo wielu lat gry. Często grałem drużynami z bardzo niskich lig i starałem się awansować wyżej lub bić się tam gdzieś w środku ligi (kilka sezonów Hull w FM12 wspominam z wielkim sentymentem choć wygrałem tylko jakiś tam puchar krajowy).

Osobiście nigdy nie wygrałem Ligi Mistrzów, nigdy nie wygrałem Ligi Angielskiej Arsenalem (przy pomocy Asystenta się udało).
Wstyd się aż przyznać :D

Ale co mogę powiedzieć... poprzez te wszystkie lata gry... i oswajanie się ze zmianami... w końcu mogę powiedzieć, że FM13 jest grą którą zacząłem rozumieć i potrafię się w tym środowisku poruszać :)

Dlatego kolego. Gra, gra , gra, gra i jeszcze raz gra! Nie podłamuj się porażkami czy zwolnieniem z posady. Ja wtedy grałem dalej swoim profilem. Wiele dobrego można wynieść z oglądania rozszerzonych spotkań. Widać wtedy jak na dłoni to co można poprawić i jak polecenia indywidualne / drużynowe przekładają się na grę. FM nie jest prostą grą, ale za to jak cudowną.

Reasumując: Masz jakiś problem - pytaj na forum. Pytaj o konkrety, a nie na zasadzie "mam problem, kto mi ustawi drużynę?" Nie. Obserwuj w czym masz braki, co sprawia Twojej drużynie problem. Prosty przykład - nie możesz utrzymać się przy piłce i kontrolować gry? Zapytaj opisując swoją taktykę i skład. Podaj jakieś statystyki i szukaj pomocy na CMREV. Jeśli tracisz dużo bramek po wrzutkach to też jest na to rozwiązanie które możesz tutaj znaleźć.

Trzeba najpierw zrozumieć gdzie leży problem aby go rozwiązać :)
Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem.
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

Rungratsamee Partyzant

24.12.2012 01:53    #2297     Football Manager - Ogólna dyskusja - nauka
Witam,

Jestem czytelnikiem cmrev.com od długiego czasu, przeczytałem sporo artykułów dotyczących taktyki, analiz itd. Niestety ciężko mi znaleźć złoty środek i nadal tak naprawdę nic nie osiągnąłem w football manager. Stąd pytanie do bardziej zaawansowanych wirtualnych managerów - od czego tak naprawdę zacząć? Czytałem o analizach przed-, w trakcie- i po- meczowych, czytałem o taktykach, staram się wdrażać je w życie, lecz z bardzo kiepskimi efektami.

matias9102 Partyzant

24.12.2012 00:15    #2298     Football Manager - Ogólna dyskusja - Najnowszy patch :)
wiecie moze jak zamienic w edytorze w Championship Manager 01/02 w polskiej lidze np sa tam dwie grupy i przenioslem to wszystko do belgii teraz mam wiecej lig polskich i w calosci ale jak zrobic zeby zmienic tym rozgrywkom z Belgium na Poland zeby przykladowo te kluby nie kupywali belgow tylko polakow jak normalnie zeby nie obejmowali te kluby menadzerowie z belgii tylko tak jak powinno byc samemu nie da rady tego zrobic ale skoro takie cos kiedys powstawalo tzn ze jest pewnie jakis program do edycji tego prosze o pomoc!!

barteksiema Partyzant

23.12.2012 18:20    #2299     Football Manager - Kącik graficzny - Facepacki
http://chomi(...)+Dodatki 50 tys. twarzy pilkarzy, czlownkow sztabu szkoleniowego, bylych pilkarzy oraz loga klubow, reprezentacji, lig, rozgrywek.

barteksiema Partyzant

23.12.2012 17:33    #2300     Sufler - Dodatki do gry - Świąteczny prezent od CMREV ?
Ja stad mam. http://chomi(...)+Dodatki Facepack 40tys mordeczek pilkarzy, trenerow, bylych pilkarzy oraz loga klubow, rozgrywek, reprezentacji etc. Wszystko wrecz, wraz z opisem wgrywania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution