Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.01.2013 09:33    #2261     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening
[quote="Kaczy1982"]Nie chce zakładać nowego tematu ale mam jeszcze jedno pytanko. Gdzie się zapisują screeny z FM2013 , bo już nie działa to na takiej zasadzie z print screena i wklejania do painta.[/quote]

Po naciśnięciu alt+f9 screen zostaje zapisany w Moje Dokumenty -> Sport Interactive -> Football Manager 2013 -> Screenshots.

Jeśli chodzi o trening to ja ustawiam indywidualny trening poszczególnych atrybutów, a nie pozycji. I tak dla przykładu dla napastnika po kolei daję do nauki wykończenie, opanowanie, szybkość itp, dla obrońcy odbiór, krycie, grę głową, skoczność itd. Kluczowe staty szybko rosną i ja jestem z tego typu treningu zadowolony.

hawran33 Partyzant

06.01.2013 01:50    #2262     Football Manager - Ogólna dyskusja - PROBLEM KONTRAKT !!!
Tylko ze nie wiem czemu tak sie dzieje bo nawet jak patrze u niego w informacje w profilu to jest napisane ze jest szczesliwy w klubie, ze jest zadowolony z moich uwag, ma sr. ocene ponad 8.0 strzela duzo bramek jak na stopera bo z rzutow roznych. Dzisiaj wygralem puchar ligi jestem na pierwszym miejscu bez porazki i ze straconymi 9 golami w chyba 24 meczach a strzelonych prawie 100. On jest u mnie kluczowym graczem bo trzyma cala moja defensywe. Te oferty juz odrzuca moj asystent bo juz dawno to zaznaczylem jak tylko pojawila sie pierwsza oferta. I nie, nie jestem poczatkujacym graczem bo gralem jeszcze w championship manager a to juz dosc dawno a pozniej w kazda kolejna serie oprocz nowej 13. I tak bym prosil sprobuj pojac ze tu wcale nie chodzi o finanse. Kazdy wie jakie mozliwosci finansowe ma City. Ja moge zaproponowac mu nawet 2 mln ale to i tak na nic.

sxz69 Młody aktywista

http://lmgtf(...)+niemiec
...
pierwszy link :>

Creation Partyzant

05.01.2013 12:15    #2264     Sufler - Porady do gry - Praca w nowej lidze
Nowe ligi dodają się w zależności od tej jakim system grają. Rosyjska pojawi się bodajże w styczniu, portugalska w czerwcu czy jakoś podobnie. Jeśli chodzi o te nowe posady, to są dostępne, wszystko widać, jednak na ekranie z posadami trzeba kliknąć w przycisk "filtry" i zaznaczyć "wszystkie ligi" wtedy będą widoczne również posady z nowo dodanych, domyślnie widać tylko te pierwotnie wybrane, dlatego nie widziałem pozostałych managerów z nowych lig.

Dziękuję wszystkim za pomoc i poświęcenie chwili czasu <O/

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2013 01:19    #2265     Sufler - Porady do gry - Praca w nowej lidze
a te nowe ligi nie wchodzą w jakiejś wakacyjnej dacie dopiero? Może wtedy problem z niepokazującymi managerami ustąpi :)

Creation Partyzant

04.01.2013 23:48    #2266     Sufler - Porady do gry - Praca w nowej lidze
@sxz69, Czyli wszystko jasne, dzięki. Choć mam jeszcze jedno "ale", kiedy wejdę w zakładkę z dostępnymi posadami, w nowo dodanych ligach nie ma pokazanego żadnego managera, nawet jeśli jego pozycja jest stabilna, nie do ruszenia itp. Powinienem się czegoś obawiać, jakiegoś błędu? Czy to raczej normalna sprawa?

sxz69 Młody aktywista

04.01.2013 23:30    #2267     Sufler - Porady do gry - Praca w nowej lidze
Sprawa jest prosta jeśli chodzi o dostępność posad. Jak zespołowi idzie poniżej oczekiwaniom zarządu to manager jest zwalniany. Więc w nowo dodanej grywalnej lidze trzeba będzie poczekać, aż takowa sytuacja będzie miała miejsce. No chyba, że będzie taka sytuacja, że jakiś zespół rozpoczyna sezon bez managera to możesz od razu ubiegać się o pracę. No a jeśli w obecnym klubie odnosisz sukcesy to możesz zwrócić na siebie uwagę lepszych zespołów i dostać od nich propozycję.

sxz69 Młody aktywista

04.01.2013 19:43    #2268     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnicy
Jak chcesz podejrzeć atrybuty wszystkich zawodników najłatwiej użyć Genie Scouta. Nie ma takiej strony o jaką prosisz. Ewentualnie talenty ( http://www.fmsco(...)ids.html ), ale nie wszyscy gracze.

sxz69 Młody aktywista

Doceniam czas i pracę jaką autor w ten dodatek włożył, ale uważam iż jest on niepotrzebny. Football Manager ma być maksymalnym odzwierciedleniem prawdziwych zasad, a to nam całkowicie wszystko zmienia. Polska liga jest jaka jest i takie wyimaginowane zmiany są zbyteczne. Co w tym fajnego, że od początku mamy super reputacje, bazę treningową, stadion itp. Po to się gra polskimi zespołami ażeby dojść "od zera do milionera", a nie mieć wszystko podane na tacy.

wiselka Partyzant

03.01.2013 15:45    #2270     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup na allegro
http://alleg(...)836.html

[nigdy nie grałem na oryginalnym FMie a na samym kodzie to już nie wspomnie dlatego zadam tak głupie pytanie]

Moje pytanie brzmi czy takowy zakup kodu powoduje ze bede miał teoretycznie oryginalną grę (co za tym idzie będą mi sie ściągały łatki itp)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution