Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

piotreeek95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam fanów FM-a. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem. Ostatnio odziedziczyłem po koledze FM-a 2012. Dawno nie grałem w Managera, ale po kilku latach przerwy w końcu postanowiłem odpalić moją dawną ulubioną gierkę :) Mam pytanie: co koniecznie muszę pobrać, by cieszyć się rozgrywką? To znaczy, jakie łatki ściągnąć itd?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2013 18:20    #2252     Football Manager - Ogólna dyskusja - nowa łatka
Jak masz oryginalny system to wystarczy Ci Microsoft Security Essential bez żadnych udziwnień- Kasperskych Avirów itp.
;)

gdzie weszła ta łatka? Tutaj: D:\MANAGER2013\steamapps\common\Football Manager 2013\data\updates jej nie mam.

Najnowszy mam update 1320(tak, zgrało mi coś ze steam'a)

Najważniejsza zmiana z tego co deklarują to optymalizacja przetwarzania gry w sieci. Reszta to błahostki.

bartekr Młody aktywista

07.01.2013 18:10    #2253     Football Manager - Ogólna dyskusja - nowa łatka
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

manki Partyzant

07.01.2013 16:15    #2254     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w Taktyce
Nie długo manager pbf oparty na symulacji z fm'a 12. Problem jest taki że nie posiadam i nie mogę ustawić taktyki. Moje pytanko czy mógłby mi ktoś ustawić taktykę. Dodam że ma to być dla Barcelony ale bez graczy : Adriano , Tello , Thiago. Prosze uwzględnić Theo Walcotta

adike Partyzant

07.01.2013 16:01    #2255     Inne - Hyde Park - Football Manager Stole my life
Hej,

Chciałbym zapytać redakcję, czy są jeszcze plany z tłumaczeniem książki Football Manager stole my life ?
Jeśli nie, to może pokusiłby się ktoś o organizację jakiegoś grupowego zamówienia z UK, co by zapłacić za jedną przesyłkę ? ;)

druid78 Partyzant

07.01.2013 12:16    #2256     Sufler - Porady do gry - Kontrakt managerski w FM13
Sparawa jest taka: gram Avartą w lidze duńskiej. Klub obejmowałem jako amatorski, snujacy się w ogonie tabeli najniższego szczebla rozgrywek. Oczywiście kontrakt podpisałem amatorski-tymczasowy. Dziś klub gra już trzeci sezon w ekstraklasie jako profesjonalny, finanse w porządku, wszyscy zawodnicy, współpracownicy i sztab szkoleniowy na kontraktach pro, a ja dalej jadę na tymczasowym z początku przygody z klubem. Sezon wcześniej prosiłem zarząd o nową umowę - otrzymałem odpowiedź, że ok, w najbliższym czasie zostanie mi przedstawiona propozycja nowego kontraktu. Końca tego "najbliższego czasu" nie widać...
Nie żeby był to bug w znacznym stopniu wpływający na rozgrywkę, acz bije trochę po realiźmie, bo co to za manager-wolontariusz? No i werbowanie nowych członków sztabu szkoleniowego przyprawia o irytację - trzeba mocno uważać, żeby nie zaproponować takim kontraktu semi-pro, bo wciąż taka opcja jest zaznaczona jako domyślna przy negocjacjach.
Zaczynał ktoś z Was rozgrywkę klubem amatroskim i napotkał na podobny błąd?

edekmiszcz Partyzant

07.01.2013 10:31    #2257     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
witam
mam pewien problem, poważny. zarejestrowalem gre w steamie i wszystko bylo cacy do czasu kiedy ktos wylogowal mi sie z mojego konta.
nie byloby problemu gdybym pamietal login i maila na ktorym konto zakladalem. jak sie okazalo niedawno mam az 3 konta na steamie ;o
z 2 z nich pamietam loginy i hasla, ale tego 3 wlasnie nie. problem tkwi w tym ze to wlasnie na ostatnim z tych kont zarejestrowany jest manager. co mam zrobic? help

German Partyzant

Tak czasami się zastanawiam, i stwierdzam, że większość z was nie wie na czym polega gra w Football Managera. Jesteście nauczeni gry w FIFE gdzie większy overvall ma decydujący wpływ na wynik. Ruszcie łbem a nie narzekacie na na prawdę dobrą grę. Był syf, dobili łatki i teraz ten silnik jest lepszy od tego z 12. To samo z poziomem trudności, znowu trzeba się nagłowić, coś zmienić, pomieszać.

DanielloIII Partyzant

[quote="TheWitcher94"]Ja też nie zostawałem managerem roku. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym że Rangersi są bezwzględnymi faworytami do wygrania ligi i inne drużyny(często półzawodowe) nie mają szans z nimi wygrać. Tamten manager pewnie jak na 3 ligę osiągnął duży sukces ze swoją drużyną.[/quote]

Racja ja Zdobyłem menegera roku grając Niecieczą którą zająłem 3 miejsce.

TheWitcher94 Partyzant

Ja też nie zostawałem managerem roku. Wydaje mi się, że jest to spowodowane tym że Rangersi są bezwzględnymi faworytami do wygrania ligi i inne drużyny(często półzawodowe) nie mają szans z nimi wygrać. Tamten manager pewnie jak na 3 ligę osiągnął duży sukces ze swoją drużyną.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution