Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

marcin110987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

grałem sobie mecz i zawodnik przeciwnej drużyny otrzymał czerwoną kartkę.
Zamiast zejść do szatni usiadł na ławce w miejscu,
gdzie do tej pory siedział inny zawodnik tej drużyny i "siedział na nim".
Zawodnicy przenikali się.
Skoro już piszę o ławce, to gdzie są managerowie drużyn :)

W jaki sposób można zgłosić w/w błąd z "czerwoną kartką",
w ten sposób, żeby Panowie odpowiedzialni za grę mogli
się zapoznać z bugiem i wypuścić łatkę w jednym z kolejnycn patchów?

Poniżej screeny
(widać na ławce rezerwowych polonii po prawej stronie ludka
w białej/czarnej koszulce, który się przenika z innym ludkiem):

Javier Partyzant

Witam. Mam problem. Jestem posiadaczem LG SWIFT L3, o rozdzielczosci ekranu 320x240. Chcialem pograc w FM-a, niestety jednak dostaje komunikat o zbyt malej wlasnie rozdzielczosci, wymaga to 480x320. Czytalem gdzies, ze sa wersje i na taka rozdzielczosc. Wie ktos gdzie moge znalecz? Albo zna ktos jakis sposob na rozwiazanie probemu? Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam!

AdiLDZ Partyzant

Polecicie mi jakiegoś najlepszego możliwego Managera U-19 do Leverkusen? Drugi sezon, tak żeby zgodził się na kontrakt. Chyba że asystenta u-19, nie wiem kto robi większą robotę, czy to jakaś różnica jest.

lancos3-11 Partyzant

[quote="alex_28"][quote="Kaczy1982"]Ty widzę masz takie samo pojęcie o tej grze jak o jej powstaniu.Może wyjmij baby z nosa i poczytaj od kiedy ta gra istnieje. Aby Ci trochę ułatwić to poszukaj pod hasłem Championship Manager i wtedy może doznasz olśnienia.

140 savow w 6 sezonów dokładnie i to jest dużo?

W pierwszym sezonie dokonałem transferów za 750 tys ( to był jeden zawodnik Akahoshi z Pogoni) , reszta 6 zawodników za free.

W grupie pucharu europy miałem Napoli, Maribor , Athletic.

Wyniki:

Napoli H 1-2 , Napoli A 1-1
Athletic H 4-0 , Athletic A 1-1
Maribor H 3-0 , Maribor A 1-1

Awans z drugiego miejsca. Potem:
Ajax H 3-0 , Ajax A 1-0
Liverpool H 2-1 , Liverpool A 1-0
Olympiakos H 2-3 , Olympiakos A 0-1
Rubin H 2-1 , Rubin A 1-0
Finał Dinamo Moskwa 2-1

Ligę skończyłem z wynikiem 21-4-5 bramki 59-29

Jak trochę popatrzysz na skład Legii to może sam dojdziesz do wniosku że w pierwszym sezonie można zdziałać cuda:
Kuciak - wybitny bramkarz
Wawrzyniak i Rzeźniczak - kapitalni boczni obrońcy - w 2017 cały czas u mnie grają a raczej podają ręczniki
Astiz i Żewłakow - dwóch bardzo dobrych stoperów , Astiz jeszcze u mnie podaje ręczniki
Vrdoljak - kapitalny defensywny pomocnik
Gol - bardzo dobry środkowy rozgrywający
Radovic,Żyro,Kosecki,Kucharczyk i do tego Wolski jak dojdzie po kontuzji tworzą najlepszą ekipę skrzydłowych w lidze
Ljuboja - strzela bramki na zawolanie

Jedynym problemem jest brak drugiego dobrego napastnika albo nawet dwóch.

Do tego dochodzi utalentowana młodzież : Szumski, Misiak , Lukasik, Furman , Żurek , Salinas.

Jak Ty twierdzisz że w pierwszym sezonie nie da się z tą drużyną wygrać ligi europy to ja bym się pokusił o to że bym wygrał ligę mistrzów gdyby Legia tam grała.

To tyle z mojej strony.Radze trochę więcej pograć, poczytać i wtedy się wypowiadać.[/quote]

POTWIERDZAM!!
W FM-ie 2012 grałem Legią 6 sezonów:
6 razy Mistrzostwo Polski
3 razy Puchar Polski
4 razy SPP
1/4 LE
5 razy faza grupowa LM
półfinał LM[/quote]

Alex on mówi, że osiągnął to w 13 a nie w 12, więc wniosek jeden: czytasz tylko to co jest na stronie na którą wszedłeś

Patryk Juve lepsze

edekmiszcz Partyzant

08.01.2013 15:46    #2245     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
tylko że miałem 2 konta na steamie i nie pamietalem hasel, to specjalnie dla managera zalozylem nowego maila a pozniej nowe konto na steamie. jakbym mial maila to bym sie zalogowal bo halso znam. nie pamietam maila wogole, haslo mam, klucz produktu mam, maila nie mam i loginu tez nie mam :(

arefski Partyzant

Gram w FM od serii jeszcze jako Championship Manager 97/98 i szczerze, to jeszcze nigdy nie byłem tak zażenowany najnowszym wypustem jak teraz. Już nie będę wspominał o samych bugach, bo na początku zawsze jest tak, że występuje ich pełno, ale w tą grę po prostu nie da się grać. To co wyprawiają piłkarze na boisku woła o pomstę do nieba. Można po 35 minutach prowadzić 3-0, a i tak do samego końca trzeba drżeć o wynik, który niemal zawsze kończy się 3-3, albo nawet 3-4 na korzyść komputera (grając ze słabszym przeciwnikiem na kontroli). Jeszcze nigdy nie widziałem tylu baboli wciągu 4-5 pierwszych meczy ligowych, strata w środku polu i obrońcy kryjący na radar to już normalka w tej serii (w różnych wariantach taktycznych). Czekam na jakąś łatkę, która po prostu umożliwi normalną grę, bo to co zastałem w najnowszej serii utwierdza mnie w tym, że jest to najgorzej wydane 120 zł w życiu. :/

edekmiszcz Partyzant

08.01.2013 14:27    #2247     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
[quote="myfunnygame"]dziś miałem podobny problem bo usunąłem Steam'a przez przypadek, w związku ze znanym problemem z plikiem ClientRegistry.blob

Usunąłem z folderu z grą/steamem plik clientregistry.blob
Odpaliłem instalację z płyty, zainstalowałem Steam i nie znałem ani hasła ani loginu ani też poczty internetowej.

Dałem zaloguj na stare konto, nie znam loginu, nie znam hasła i dalej wybrałem pamiętam hasło do gry(Football manager-kod steam na tyle naszej "instrukcji do gry";), podałem to hasło(należy pamiętać o dużych literach); przysłało mi nazwę konta na @.
Dalej trzeba było odzyskać hasło więc ponownie dałem że nie znam hasła ale znam login. Przysłało mi hasło tymczasowe na @. Teraz zalogowałem się ale jeszcze musieli uwierzytelnić mojego lapka, więc 3 hasło ląduje na @. W międzyczasie zmieniłem hasło tymczasowe na hasło. Teraz pobiera mi grę od nowa bo jakimś cudem mi ją wczoraj wywaliło; zapewne poprzez usunięcie Steam'a

operacja trwała do 10 minut :)
Myślę, że pomogłem.

Pozdrawiam[/quote]

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2013 11:42    #2248     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
dziś miałem podobny problem bo usunąłem Steam'a przez przypadek, w związku ze znanym problemem z plikiem ClientRegistry.blob

Usunąłem z folderu z grą/steamem plik clientregistry.blob
Odpaliłem instalację z płyty, zainstalowałem Steam i nie znałem ani hasła ani loginu ani też poczty internetowej.

Dałem zaloguj na stare konto, nie znam loginu, nie znam hasła i dalej wybrałem pamiętam hasło do gry(Football manager-kod steam na tyle naszej "instrukcji do gry";), podałem to hasło(należy pamiętać o dużych literach); przysłało mi nazwę konta na @.
Dalej trzeba było odzyskać hasło więc ponownie dałem że nie znam hasła ale znam login. Przysłało mi hasło tymczasowe na @. Teraz zalogowałem się ale jeszcze musieli uwierzytelnić mojego lapka, więc 3 hasło ląduje na @. W międzyczasie zmieniłem hasło tymczasowe na hasło. Teraz pobiera mi grę od nowa bo jakimś cudem mi ją wczoraj wywaliło; zapewne poprzez usunięcie Steam'a

operacja trwała do 10 minut :)
Myślę, że pomogłem.

Pozdrawiam

edekmiszcz Partyzant

07.01.2013 20:58    #2249     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
ludzie, mozecie pomoc, skreca mnie bez managera!

alex_28 Partyzant

[quote="Kaczy1982"]Ty widzę masz takie samo pojęcie o tej grze jak o jej powstaniu.Może wyjmij baby z nosa i poczytaj od kiedy ta gra istnieje. Aby Ci trochę ułatwić to poszukaj pod hasłem Championship Manager i wtedy może doznasz olśnienia.

140 savow w 6 sezonów dokładnie i to jest dużo?

W pierwszym sezonie dokonałem transferów za 750 tys ( to był jeden zawodnik Akahoshi z Pogoni) , reszta 6 zawodników za free.

W grupie pucharu europy miałem Napoli, Maribor , Athletic.

Wyniki:

Napoli H 1-2 , Napoli A 1-1
Athletic H 4-0 , Athletic A 1-1
Maribor H 3-0 , Maribor A 1-1

Awans z drugiego miejsca. Potem:
Ajax H 3-0 , Ajax A 1-0
Liverpool H 2-1 , Liverpool A 1-0
Olympiakos H 2-3 , Olympiakos A 0-1
Rubin H 2-1 , Rubin A 1-0
Finał Dinamo Moskwa 2-1

Ligę skończyłem z wynikiem 21-4-5 bramki 59-29

Jak trochę popatrzysz na skład Legii to może sam dojdziesz do wniosku że w pierwszym sezonie można zdziałać cuda:
Kuciak - wybitny bramkarz
Wawrzyniak i Rzeźniczak - kapitalni boczni obrońcy - w 2017 cały czas u mnie grają a raczej podają ręczniki
Astiz i Żewłakow - dwóch bardzo dobrych stoperów , Astiz jeszcze u mnie podaje ręczniki
Vrdoljak - kapitalny defensywny pomocnik
Gol - bardzo dobry środkowy rozgrywający
Radovic,Żyro,Kosecki,Kucharczyk i do tego Wolski jak dojdzie po kontuzji tworzą najlepszą ekipę skrzydłowych w lidze
Ljuboja - strzela bramki na zawolanie

Jedynym problemem jest brak drugiego dobrego napastnika albo nawet dwóch.

Do tego dochodzi utalentowana młodzież : Szumski, Misiak , Lukasik, Furman , Żurek , Salinas.

Jak Ty twierdzisz że w pierwszym sezonie nie da się z tą drużyną wygrać ligi europy to ja bym się pokusił o to że bym wygrał ligę mistrzów gdyby Legia tam grała.

To tyle z mojej strony.Radze trochę więcej pograć, poczytać i wtedy się wypowiadać.[/quote]

POTWIERDZAM!!
W FM-ie 2012 grałem Legią 6 sezonów:
6 razy Mistrzostwo Polski
3 razy Puchar Polski
4 razy SPP
1/4 LE
5 razy faza grupowa LM
półfinał LM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution