Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Biggi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2013 22:05    #2221     Sufler - Inne - Pytanie o sava
[quote="sxz69"]Ustaw sobie tylko jedną grywalną ligę, w której jest niewielka ilość zespołów to może w ciągu dnia po paru godzinach będziesz już ze 20 lat do przodu. Minimalizujesz FMa i pstrykasz dalej na kompie w co tam chcesz. Przykładowo wracając do domu z pracy/szkoły ok 16 to do północy masz sporo czasu na przetwarzanie.[/quote]

No w sumie to dobry pomysł. Ale... chcąc tak zrobić musiałbym zacząć od nowa karierę, czyli manager byłby bez sukcesów, tzn., że jeżeli chciałbym się "pobawić" w zmianę klubów po skończeniu urlopu nie byłby takiej szansy, że przyjmie mnie każdy zespół, dlatego też sposób z urlopem raczej odpada. A co do mojej kariery, to ona ma 3 grywalne ligi, a z tego co wiem to usunięcie lig następuje po zakończeniu sezonu, a sezon dopiero rozpocząłem.

German Partyzant

najpierw musisz znać ID swego menago. Także włącz w opcjach pojawianie się ID przy profilu, przepisz je, po czym otwórz byle jaki facepack, otworz config notatnikiem, skopiuj i wklej byle jaką linijke z ID jakiegoś zawodnika np. Boruc ID 3212312. I wklej ten sam kod, tylko, że z ID swojego managera, odświerz skórke i juz :)

SebaGno8 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
15.01.2013 13:02    #2223     Sufler - Porady do gry - Czy warto ?
Witam mam pytanie czy warto kupywac football managera 2013 ? Wiem ze juz jest troche pozno wiec pomozcie ;p

SebaGno8 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
15.01.2013 12:11    #2224     Sufler - Porady do gry - Crash Dump PYTANIE
Witam mam pirata football managera 2013 i ciagle wysakuje mi crash dump czy jezeli bym kupil na allegro steama to przestanie on wyskakiwac ?

jaqb Partyzant

Pytanie 1: Czy muszę zwolnić managera rezerw? Chciałbym po prostu ustalać skład na mecze drugiej drużyny.

Pytanie 2: Czy podpisując w zimowym okienku kontrakt z zawodnikiem , któremu kończy się kontrakt po sezonie, można go na rundę wiosenną wypożyczyć do naszej drużyny lub kupić za niewielkie pieniądze? (patrz - Lech - Teodorczyk) Czy trzeba od razu negocjować transfer natychmiastowy z jego klubem?

Pytanie 3: Czy wypożyczając zawodnika do innego klubu i ustalając, że ma grać na danej pozycji (np. lewy pomocnik) oraz ma być np. kluczowym zawodnikiem danego klubu, a w trakcie wypożyczenia okazuje się, że wypożyczający klub nie spełnia warunków umowy (np. zawodnik prawie nie gra, a jak gra, to jako np. prawy obrońca), to można wyciągnąć jakieś konsekwencje od danego klubu, czy jego managera?

Pozdrawiam

edekmiszcz Partyzant

14.01.2013 22:01    #2226     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
otwiera Ci sie w nowym okienku takie coś ? jak tak to znaczy ze juz wczesniej odpaliles managera, jak nie jest wlaczony to poczekaj chwile i sprobuj jeszcze raz, jak to nie pomoze to ctrl+alt+delete i wylacz managera....

btw. na jakiego maila moge napisac do steama ?

feanorr Partyzant

14.01.2013 18:27    #2227     Sufler - Porady do gry - Syn managera w klubie?
siemka

czy możliwe jest aby w klubie pojawił się kiedyś mój syn (jako managera prowadzącego) w juniorach? obecnie mam 3 sezon United, manager jest przed 40'stką czyli jeszcze zdolny do spłodzenia potomka :D

davidov85 Partyzant

13.01.2013 21:26    #2228     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
error:football manager 2012 is alredy running , ja mam taki problem poprosz eo pomoc

krzysiek220886 Partyzant

witam. zakupiłem fm13 w sklepie zainstalowałem. włączyłem grę wybrałem zespół po paru godzinach gry zapisałem stan rozgrywki. na drugi dzień po włączeniu gry i wczytaniu save wszystko jest ok do momentu gdy przechodzi do menu meczu i pisze że drużyny prowadzą rozgrzewkę gra jakby się zawiesza ponieważ nie przechodzi do trybu meczu
proszę was o pomoc

pozdrawiam

Bajo Partyzant

12.01.2013 18:21    #2230     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Witam,
mam pewien problem z uruchomieniem gry. Nie tylko FM stanowi kłopot ale kilka innych gier również.

Chodzi o to, że po kliknięciu w ikonkę FM13 nic się nie dzieje - tzn. gra niby działa ( widoczna jest w Managerze Zadań) lecz nie otwiera się żadne okienko z samą grą.
Wszystko zaczęło się dziać po zmianie karty graficznej na nową. Nie wiem już co zrobić.
Reinstalowałem FM'a ale nie pomogło.
W innych grach np. Skyrim oraz w Diablo III wykrzaczają się launchery, natomiast jeśli szybko uda mi się odpowiednio kliknąć "Graj" to wspomniane gry działają dobrze.

Może ktoś z Was miał kiedyś taki problem i będzie mi w stanie coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam,
Bajo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution