zolahc - jaki FM? Na 99% FM12. Albo jest to zawodnik którego kupiłeś za taką kwotę, lub piłkarz ma bardzo wysoki kontrakt.
U mnie też ceny śmieszne, t.j. max 4mln. Chyba, że kupię kogoś za 20mln no to wtedy wiadomo przez jakiś czas jest 20mln, ale systematycznie spada.
Jednakowoż, nawet jeśli zawodnik warty jest niby 2mln, a jest bardzo dobry to sprzedamy go za więcej. Miałem kilka takich przypadków, zawodnik 21 lat umiejętności właściwie klasa światowa, reputacja kontynentalna, wartość 2mln. Zgłasza się porto, stawiam zaporową cenę 25mln euro. Porto zgadza się i zawodnik warty w teorii 2mln poszedł za 25.
Też gram Wisłą K. Rozegrane mam 8 sezonów i 2ćw. LM za sobą, 1płf. i jedno zwycięstwo w LM. Wartości zawodników dalej niskie, ale nie ma co się tym przejmować. One wygląda na to w dużej mierze zależne są od wartości kontraktu. Jak zawodnik zarabia rocznie 500tys, a do końca kontraktu zostało ok. 5 lat to jego wartość to co najmniej wtedy 2,5mln.(pod warunkiem, że jest w miarę już dobry)
To za ile sprzedasz zawodnika, zależy od jego umiejętności. Manager obserwujący go dostaje info od scouta że zawodnik jest dobry, to i manager nie będzie żałował kasy.
Najnowsze posty