Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kamilm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Football Manager 2013 Szukam klubu który wróci mi chęć do gry w fm z dość dyżym zapleczem finansowym w europie ? W polsce też może być, w polsce zastanawiam się nad Cracovią i Zagłębiem Lubin, i jakie wy byście polecili które kluby w polsce lub w europie maja największą kasę, w polsce myślę, że to cracovia i zagłębie, a wy jak myślicie? intersuje mnie europa i polska.

kamilm Partyzant

Football Manager 2013 Szukam klubu który wróci mi chęć do gry w fm z dość dyżym zapleczem finansowym w europie ? W polsce też może być, w polsce zastanawiam się nad Cracovią i Zagłębiem Lubin, i jakie wy byście polecili które kluby w polsce lub w europie maja największą kasę, w polsce myślę, że to cracovia i zagłębie, a wy jak myślicie? intersuje mnie europa i polska.

gregotsw Partyzant

zolahc - jaki FM? Na 99% FM12. Albo jest to zawodnik którego kupiłeś za taką kwotę, lub piłkarz ma bardzo wysoki kontrakt.

U mnie też ceny śmieszne, t.j. max 4mln. Chyba, że kupię kogoś za 20mln no to wtedy wiadomo przez jakiś czas jest 20mln, ale systematycznie spada.

Jednakowoż, nawet jeśli zawodnik warty jest niby 2mln, a jest bardzo dobry to sprzedamy go za więcej. Miałem kilka takich przypadków, zawodnik 21 lat umiejętności właściwie klasa światowa, reputacja kontynentalna, wartość 2mln. Zgłasza się porto, stawiam zaporową cenę 25mln euro. Porto zgadza się i zawodnik warty w teorii 2mln poszedł za 25.

Też gram Wisłą K. Rozegrane mam 8 sezonów i 2ćw. LM za sobą, 1płf. i jedno zwycięstwo w LM. Wartości zawodników dalej niskie, ale nie ma co się tym przejmować. One wygląda na to w dużej mierze zależne są od wartości kontraktu. Jak zawodnik zarabia rocznie 500tys, a do końca kontraktu zostało ok. 5 lat to jego wartość to co najmniej wtedy 2,5mln.(pod warunkiem, że jest w miarę już dobry)

To za ile sprzedasz zawodnika, zależy od jego umiejętności. Manager obserwujący go dostaje info od scouta że zawodnik jest dobry, to i manager nie będzie żałował kasy.

German Partyzant

Witajcie, po dalszych problemach z grafiką, wysuwam się do was z prośbą, czy nie mógłby mi ktoś udostępnić wszystkich folderów z moich dokumentów z gry FM13. Chodzi mi o takie jakie się tworzą po instalacji. Mi, mimo re-instala takie się nie stworzyły, a robiąc swoje dalej nie widzi grafik, wiec jakby ktoś byłby tak miły, to proszę o pomoc.

sxz69 Młody aktywista

21.01.2013 20:09    #2205     Sufler - Problemy techniczne - folder z save i taktykami
Lol :X
Ciężko użyć wyszukiwarki na komputerze...
Tam gdzie zawsze się znajdowały w każdym poprzednim i obecnym FMie.
moje dokumenty/sports interactive/football manager 2013/ i foldery games i tactics

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

21.01.2013 02:51    #2206     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pensja Menadżera
[quote] Mi się wydaje że to niemożliwe by pensje treneróww fmie nie wchodziły w skład budżetu płacowego w klubie.[/quote]

Chodzi mi nie o trenerow tylko nas samych - managerow zespolu.

Moje zdanie:
Jak prosisz o zwiekszenie pensji dla sztabu to wtedy mozna wiecej zaoferowac trenerowi czy fizjoterapeucie.
Budzet plac dotyczy tylko placy dla pilkarzy.

German Partyzant

[quote="myfunnygame"]jeeeeeeeest :)
http://i.imgur.com/ALdBG.png[/quote]

I takie osiągnięcie uważam za większe niż jakieś klepanie po łbach Legią/Wisłą/cokolwiek największych TUZÓW w Lidze Mistrzów, Europy w pierwszym sezonie, jaranie się tym i tak dalej. Pamiętajcie, ze definicją trudności w FM'ie jest sama reputacja managera :) Ma to ogromny wpływ na rozgrywkę. Szczerze gratuluję.

German Partyzant

Ludzie, pomóżcie na prawdę, bo całą sobotę siedzę nad tym i nic. Przeinstalowałem FM'a zgodnie ze steamem, i po wgraniu grafik nadal ich nie widać, nie ma skinów, logopackow, facepackow niczego. Ponadto jak instalowała się gra na nowo, to komputer nie stworzył folderu Football Manager 2013 w moich dokumentach i wszystko musiałem robić ręcznie. Co to może być? Odznaczałem bufrowanie skórki, zaznaczałem, kombinowałem już wszystkiego, dalej nie widzi grafik.

Gallacher Partyzant

Witajcie.Chciałbym dowiedzieć się opinii na tym forum wszystkich co graja i interesują się grą FM.Mowa tak jak w temacie - logiczne myślenie człowieka.Czy sądzicie , że Football Manager w jakimś stopniu polepsza nasze szare komórki czy raczej nie ma to zbytnio wpływy na nasze mózgi ?. Interesuję mnie opinie ludzie na ten temat bo de facto jest to gra na myślenie ale uzyskać komentarzy pod tym tematem nie zaszkodzi :) ? zapraszam ...
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Szemek Ekspert

19.01.2013 19:01    #2210     Sufler - Gra przez sieć - jak zagrać we dwóch
1. Pytania zadajemy w Suflerze.
2. Wyszukiwarka nie gryzie:

http://www.cmrev(...)l?page=0

http://www.cmrev(...)eci.html

http://www.cmrev(...)eci.html
"To tylko Internet k*rwa."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution