Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Strzalka obok twojego nazwiska--> Posady--> Biuro Pracy

Patrz czy sa wolne miejsca na stanowisku managera ;)
Mozna tez jak sie daje urlop swojemu managerowi to tam masz POSADY: i wypisane o jakie stanowisko chcesz sie ubiegac
Screen: http://i.imgur.com/j1SdEiD.png

gregotsw Partyzant

Piłkarz jest wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić. Szacunkowe ceny, nawet te z realnego świata częstą mijają się grubo z rzeczywistością.

Dla przykładu dodam, że miałem w składzie bardzo dobrego gracza wycenianego przez grę na 2mln euro.(prowadziłem Wisłę, z sukcesami, zwycięstwo w LM, ćwf. i płf. LM itp) Zgłosiło się po niego FC Porto, w odpowiedzi wysłałem im że oczekuję 20mln. Następnie otrzymałem info, że wszystko toczy się dalej, a zawodnik teoretycznie wyceniany na 2mln poszedł za 20mln.

Jest to zdecydowanie realniejsze, gdy manager klubu kupującego patrzy na realną wartość zawodnika, a nie jego wycenę teoretyczną. Jest to duży plus dla FM 13.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

OK problem rozwiązany po dłuższym zastanowieniu (2,5tygodnia).

Zacząłem grać karierę jakies 2 tygodnie temu nowym managerem a dziś uruchomiłem wyzwanie jako ten nowy manager i normalnie dzialają mi wyzwania. Pewnie cos jest skopane w profilu tego starego managera...

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Zależy, co masz na myśli, pisząc "najlepszy" :)

Jeśli chodzi ci o realizm - najlepszy będzie każdy kolejny Football Manager, dziś 2013.
Jeśli chodzi ci o grywalność - pewnie będzie to CM 01/02.
Gdybyś miał na myśli managera, który przyniósł największą rewolucję - osobiście wskażę wprowadzający tryb dwuwymiarowy CM 4.
Jeśli spytasz, jaki manager ma najlepszą grafikę 3D - będzie to FIFA Manager, nawet jeśli silnik meczowy jest w nim do kitu.

Wybór najlepszej wersji zawsze będzie subiektywny ;)
twitter.com/Ceyvol

sxz69 Młody aktywista

26.01.2013 11:24    #2195     Sufler - Dodatki do gry - własne herby
Przede wszystkim musisz znać ID danego klubu i nazwać tym numerem obrazek z herbem.

Herb powinien być w dwóch wymiarach: 180x180 oraz 20x20.

Zapewne masz grafikę z logami innych klubów to po prostu wklejasz do tego folderu .../football manager 2012/graphics/logos/...

damiancio Partyzant

Football Manager 2012, jest czerwiec 2012, a ja jako trener Arsenalu obejmuję kadrę U-23 Wielkiej Brytanii. zbliżają się Igrzyska, a za rywala w sparingu wybieram sobie właśnie Arsenal. do meczu najpierw układam skład Kanonierów, potem Brytyjczyków i ... klikanie "mecz" nie daje nic. dlaczego?

lu4k Partyzant

Pobrałem dodatek polskich lig i mam problem, ponieważ zapisane jest aby plik wkleić tu: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data. Ja niestety nie mam folderu, który nazywałby się "Editor data".

Gra oryginalna, wczoraj dostałem.

shusty Partyzant

Mnie i tak bardzo dziwi, że nie dadzą wypasionego 3D, choćby takiego jak w Fifa managerze. Oglądasz i widzisz ładne sztuczki techniczne, fajnie wyglądające przewrotki, niby w takich grach grafika nie ma znaczenia, ale to naprawdę wiele radochy daje.

shusty Partyzant

Ja się tylko zawiodłem, że przekroczyłem oczekiwania zarządu i to bardzo mocno bo zdobyłem wicemistrzostwo, gdzie miałem wymagania górną połowę tabeli i mocnych przeciwników. Myślałem że trochę jednak zarząd zarobi i udostępni większe zasoby finansowe dla mnie.

Nic z tego, piłkarze dostali swoją malutką dolę, ja mam budżet identyczny jak ostatnio przy 9 miejscu, mogę go bardzo nieznacznie podnieść oczywiście i obiecać np. awans, ale to i tak za mało. Nawet sponsorzy w tym roku nie dali ani centa więcej. Czy bym zajął 2, czy 10 miejsce w następnym sezonie i tak taki sam budżet mam dostępny. Nawet nie chcą się zgodzić na dodatkowego trenera, lub cokolwiek innego. Jedyne co się podniosło to pensje zawodników, bo grali ponad swoje siły i musiałem więcej kasy wyłożyć na przedłużenie kontraktu niż zwykle. Więc widać albo awans, albo w ogóle nie opłaca się męczyć?

Jako manager czuję się postawą zarządu zdemotywowany!

piotreeek95 Partyzant

Witam. Proszę o pomoc :)
Football Manager 2012, początek pierwszego sezonu, Lechia Gdańsk
kogo proponujecie zakupić? pozycja: każda, kogo braliście do klubów na podobnym poziomie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution