Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Dominik8888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tu masz link do plików: http://www.sends(...)zawiszab

Wypakuj to. Plik "ZawiszaB" wrzuć do folderu "Football Manager 2013".
Tu masz ścieżkę: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013”

Jakby coś było nie tak to pisz na priv.

Ełkaesiak Partyzant

04.02.2013 09:47    #2172     Football Manager - Świat taktyki - Szukam 2 taktyk!!
Piszesz że FM nie jest grą dla mnie ? jak by nie była grą dla mnie nie grałbym od Football Manager 2005 do dzisiejszej wersji. Założyłem ten temat po to aby dowiedzieć się czy są jakieś taktyki na wyjazdy i na grę u siebie (skuteczne) a ty od razu piszesz i spinasz nie rozumiem Ciebie.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

03.02.2013 22:20    #2173     Sufler - Inne - Facebook w FM 2013
Jak dobrze pamiętam to musisz przy tworzeniu profilu managera (tam gdzie podajesz imie nazwisko) na dole musisz sobie to porobić żeby działało. Potem działa to na wszystkich stworzonych profilach managerskich.

sxz69 Młody aktywista

03.02.2013 21:54    #2174     Football Manager - Świat taktyki - Szukam 2 taktyk!!
A może jeszcze save po wygraniu LM i 10 mistrzach Polski? Czy Ferguson dzwoni do Mou i mówi mu żeby zrobił taktykę na Chelsea? Co to za gra jak się dostanie wszystko na gotowe. Sam sobie zrób taktykę. Pomyśl, użyj tego co masz pod czupryną. A jak nie to odłóż głęboko FMa i zacznij sobie grać w Fifę. Wychodzi na to, że Football Manager to nie jest gra dla Ciebie. Tego typu posty to jest śmiech na sali.

Sammson Partyzant

FM 2013 jest trudniejszy od edycji z 2012? Wiem, że sprawa z poziomem trudności jest drażliwym tematem i dla niektórych fm 2012 jest trudny ale opisze dwie sytuacje i byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedz czy poziom trudności w najnowszej wersji bardziej przypomina ten z 2011 czy z 2012 roku.

W fm 2011 prowadziłem dolcan ząbki z 1 ligi, ściągnąłem do klubu piłkarzy z Brazylii, afryki i jednego czy dwóch z działu talentów. Po połowie sezonu byłem w środku tabeli zdarzały się serie kilu wygranych, przegranych, jeden mecz potrafiłem wygrać potem remisowałem albo przegrywałem, w PP nie dotarłem nawet do ćwierćfinałów. W zimowym okienku transferowym do klubu dołączył genialny rozgrywający z Brazylii który zdobył kilkanaście asyst, kilka goli i zapewnił mi awans do ekstraklasy. Tam w pierwszym sezonie dołączył do klubu dobry argentyński napastnik, udało mi się skończyć sezon w środku tabeli oczywiście nie dostałem też szansy na grę w europejskich pucharach. W kolejnych sezonach sprowadziłem kilku piłkarzy korzystając z geniego, kilu przedłużyło kontrakt dzięki fmrte i czasami po kilka razy rozgrywałem mecz aż do skutku czyli wygranej. Następny sezon skończyłem na miejscu gwarantującym awans do LE potem zdobyłem mistrza polski. W ciągu 8-9 kolejnych sezonów tylko raz klub dało sobie wyrwać mistrzostwo i kilka razy stracił PP , w LE dotarłem najdalej do półfinału a w LM tylko raz wyszedłem z grupy.
W fm 12 po kilku bardzo łatwych grach postanowiłem poprowadzić znowu drużyną z ząbków ale postanowiłem zagrać w 100% uczciwie, bez wczytywania gry, korzystania z fmrte czy genie scouta, bez ściągania graczy z zagranicy w 1 sezonie i używając własnej taktyki.
W 1 sezonie po 27 kolejkach byłem mistrzem 1 ligi a w PP bez problemu dotarłem do finału. Za rok byłem mistrzem polski, w następnym sezonie dostałem się do 1/16 LE a chyba w 2022 zdobyłem Ligę mistrzów. Wszystko bez najmniejszego problemu, za nic nie przypominało to gry z 2011 roku chociaż powinno być o wiele trudniej.

W fm 12 postanowiłem poprowadzić w taki sam uczciwy sposób colwyn bay z ostatniej grywalnej ligi angielskiej. Awans co sezon bez wysiłku a w pierwszym sezonie premiership zająłem 7 miejsce w kolejnym też 7 miejsce ale w finale LE przegrałem z manchesterem united 1:0 po bardzo wyrównanej grze.
W fm 11 też poprowadziłem drużynę z Anglii ale 1-2 ligi wyżej, w pierwszym sezonie ledwo co doszedłem do baraży a kiedy je przegrałem odpuściłem sobie dalszą grę.

Jeśli chodzi o taktykę to nie jestem w niej dobry ale nie jestem też zły, zdarzało mi się korzystać z gotowych i wymyślać własne z lepszym lub gorszym skutkiem, z najlepszym oczywiście w fm 2012 gdzie korzystając ze zwykłego 4-4-2 z domyślnymi ustawieniami doszedłem do półfinału LM. Najważniejsze jednak jest to, że przez rok nie nauczyłem się lepiej ani inaczej grać i taktykę ustawiałem podobnie w w 2011 i 2012 roku więc zmiana była tylko w grze.

A więc którą edycje bardziej przypomina Football Manager 2013?

Leenekk Partyzant

03.02.2013 20:35    #2176     Sufler - Inne - Zmiana nazwy stadionu
Witam. Czy istnieje możliwość zmiany nazwy stadionu w Football Manager 2013?? Czy można to zrobić bez pomocy edytora??

mateuszek77 Partyzant

03.02.2013 17:45    #2177     Sufler - Porady do gry - Gra nie chce dalej iść
[quote="sxz69"]Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:
Windows Vista / Windows 7:
Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2013 -> Settings

Jest ukryty więc musisz mieć ustawione, aby pokazywało te foldery.

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.[/quote]

Niestety, nic to nie dało.

Ale dzięki za próbę pomocy :)

mateuszek77 Partyzant

03.02.2013 16:57    #2178     Sufler - Porady do gry - Gra nie chce dalej iść
[quote="sxz69"]Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:
Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2013 -> Settings

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.[/quote]

A nie rozdupcy się całkiem?

sxz69 Młody aktywista

03.02.2013 13:36    #2179     Sufler - Porady do gry - Gra nie chce dalej iść
Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.

marcin110987 Partyzant

Witam,

ściągnąłem sobie ze sklepu google play wersję gry football manager handheld 2013. Wiedziałem że handheld jest okrojony w stosunku do wersji z PC, ale nie miałem pojęcia że aż tak....
Czy ktoś może podpowiedzieć skąd mogę ściągnąć grywalną T-Mobile Ekstraklasę i czy da się w ustawieniach zmienić język/walutę na polską?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution