Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Witam! Czy ktoś może mi polecić jakiś upddate w którym poprawiono tylko i wyłącznie atrybuty piłkarzy? Jak powszechnie wiadomo atrybuty niektórych piłkarzy w oryginalnej wersji gry są co najmniej dyskusyjne (choćby Piszczek - atrybuty pt. krycie, odbiór i koncentracja - a więc kluczowe obok szybkości dla klasowego bocznego obrońcy, a takim ponoć jest! - na poziomie od 8 do 10???) Przykłady można mnożyć. Messi, który dla Barcelony w realnym świecie strzela całe worki bramek i nawet na końcówki nie chce schodzić - w FM 2012, w edytorze ma "podatność na kontuzje - 11" Powinno być maksymalnie 5, itd, itp. Zaznaczam, że chodzi mi tylko o update z poprawionymi CA i PA - nie o update'y typu FM 2012 Revolution Final Update. Chodzi o to aby składy drużyn oraz składy lig obowiązujące w przed sezonem 2011-12 były zachowane, a tylko CA i PA - poprawione.

cwks Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
1 gdzie wypakowac bandy reklamowe? wklejam do moich dokumentów graphics backrounds ale nie dzialaja
2 Problem z data startowa
zaczynam save wybieram date na 10 lipca wszystko ok
nastepnie tworze profil managera wybieram klub i data to 28 czerwca
3 czy w FM 13 jest opcja sekwencji ekranów ?
4 po wybraniu klubu asystent proponuje rozegranie sparingu z rezerwami
ja sie zgadzam mecz widnieje w termninarzu jako propozycja sparingu a mimo to do niego dochodzi?
moze miec to związek z tym ze w rezerwach mam ok 8 pilkarzy?
5. Czy sa przewidziane poprawki w spolszczeniu gry denerwujace sa niektore zwroty nieprzetlumaczone?

zanymous Partyzant

25.02.2013 15:56    #2123     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam.
Mam problem z Football Manager 2013. Problem jest tego typu, gra normalnie działa, a chcę się dostać w zakładce klub, do Podpowiedzi sztabu szkoleniowego, klikam na to i gra się automatycznie wyłącza. Nie wiem co robić, gdyż widzę że, ze wszystkim innym jest normalnie, wszystko działa bez zarzutu, tylko nie działa tylko ta opcja.
Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

arktos17 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Chciałbym wiedziec ile transferu zjada FM 12 przez gre w sieci i czy są chetni aby grac w większości ligach ze mną przez internet i czy trzeba grac na serwerze przez hamachi? Napiszcie prosze

seba1631 Partyzant

24.02.2013 00:22    #2125     Sufler - Porady do gry - [Mecz] Stroje takie same FM12
Witajcie rozpocząłem karierę bez klubu i od razu znalazłem zatrudnienie w Blackpool ( N power Championship) zagrałem chyba z 10 kolejek i stwierdziłem, że ściągnę sobie jakieś mody. Padło na "Football Manager 2012-Graphic Pack" po w graniu tego packa Tylko 2 drużyny mają herb widoczny w grze (Wolves, Blackburn) oraz większość meczy wygląda tak, że obie drużyny mają czerwone stroje. Da się jakoś temu zaradzić. Może mi ktoś podesłać orginalne stroję FM z Championship?

Zadzior Partyzant

Witam nie wiem czy w dobry dziale napisałem ale chodzi i o ściągnięcie Menagera z chomika. Z jakiego chomika polecacie i ściągnąć? proszę o pomoc. Nie stać mnie na zakup orginalnej wersji. Bardzo proszę was o pomoc.

Biggi Partyzant

23.02.2013 00:16    #2127     Football Manager - Ogólna dyskusja - Atrybuty managera
Witam! Mam do Was takie pytanie, czy da się jakoś ustawić aby zobaczyć jakie nasz manager ma umiejętności? Chodzi mi o to, żeby zobaczyć tak jak jest to u innych szkoleniowców tzn. żeby było np. Ofensywa 15 Defensywa 16 itd. albo coś w tym stylu.

Mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakiś logopack z herbami reprezentacji do FM12?

kratos145 Partyzant

22.02.2013 18:53    #2128     Serwis - Społeczność - Rosyjskie serwisy o FM
Proszę Was o pomoc. Czy w Rosji istnieją serwisy, fora o Football Managerze? Jeśli je znacie, to czy moglibyście wrzucić tutaj linki do nich? Będę bardzo wdzięczny.

Czarodziejski Partyzant

21.02.2013 13:54    #2129     Sufler - Porady do gry - Złośliwość Football Managera
Cześć.
Od blisko 20 kolejek ligowych po każdym meczu mam "Gateshead żałuje niewykorzystanych okazji". Od wejścia nowego patcha seryjnie remisuje lub przegrywam wygrane mecze. Przeciwnik oddaje 2 strzały i wygrywa, ja mam 6 "setek i odpadam". Przewaga 14 punktów nad 2 zespołem zmalała do -2. Czego bym nie zrobił, zawsze pozostaje komunikat, że pechowo przegrałem, rozumiem raz, dwa, ale nie 20 pod rząd! Mam klasowego obrońcę, poziom NpowerCp, a tu nagle w 8x minucie tracę bramkę z niczego.
Gram na kontrach, pomimo to moi kontrolują mecz, nie rozumiem tego. Jak mogę kontrolować cały mecz, skoro karzę im grać kontrami, KONTRAMI!

Bartexxx23 Partyzant

21.02.2013 04:24    #2130     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM który najlepszy?
A ja powiem tak. Grałem we wszysktie wersje namietnie. najlepsze 8 i 12 jak dla mnie choc 11 tez bylo mile. Ale co do 13- fakt faktem duzo bledow, denerwuje mnie niekiedy ze potrafie wygrac 4-0 5-0 z mocna druzyna a np 0-0 lub 1-0 ze slaba., silnik meczowy troche dziwny jednak zeby nie widziec jak pilkarze w 13 slizgaja sie po murawie czy tez obroncy i bramkarz robia bledy gram klasycznie na 2D i mi to odpowiada. jestem zwolennikiem managera i zawsze bede. 13 jak kazda inna ma swoje minusy ale tez i plusy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution