Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kapec999 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.03.2013 15:32    #2071     Football Manager - Kącik graficzny - Facepacki
poszukuje facepackow lig litewskiej, estonskiej i łotewskiej do football manager 2012..

Arcadius Partyzant

22.03.2013 11:54    #2072     Football Manager - Ogólna dyskusja - Bramkarze w FM13
A odnosnie dosrodkowan. Grajac w pierwszych ligach europy myslalem, ze problem zostal rozwiazany. Zaczalem kariere w 3 lidze ukrainskiej i widze, ze bramkarz i obroncy graja tak kiepsko jak na 3l UA przystalo. Natomiast dosrodkowujacy skrzydlowi i wbijajacy z dziecinna latwoscia pilki napastnicy sa na poziomie swiatowym. Teraz jestem juz tak swietnym managerem, ze kiedy widze przeciwnika przy pilce mysle gol. I w 9 przypadkach na dziesiec ten gol pada. Chyba zaczne chodzic do buka...

djyazzy11 Partyzant

22.03.2013 01:24    #2073     Football Manager - Ogólna dyskusja - Bramkarze w FM13
Kumam Cie bracie,tez mam czasem piane jak nigdy przedtem (gram w managery nieustannie od czasow LMA Manager 2001(mialem tylko Play Station)A teraz mam spoko sklad,niezla taktyke(dosyc dlugo nad nimi siedze) a zawsze cos jest nie tak(Fm2013)...Mam mnostwo okazji i nic a komp 1 i brama....Bramkarze to tez porazka-te wykopy pod nogi przeciwnika :/ Ogolnie wydaje sie gra troche odpychac od siebie...Tak jakby chciala powiedziec-po co sie spawasz i tak dostaniesz w dupe...Fm 2012 byl lepszy...moglem wziac baaaaaardzo slaba druzyna,sprowadzic paru zawodnikow z kontraktami w reku,dobrac spoko taktyke,umotywowac ich i moglem sie cieszyc gra...Czasem porazka bo to nieuniknione ale byla przyjemnosc stworzenia nowej ery w danym klube...Tutaj jak sprowadzisz zawodnikow to nie moga sie dlugo ograc...Dobra koncze ale ogolnie itak jutro pewnie wlacze FM 2013 i sprobuje znowu :D ..pzdr

sxz69 Młody aktywista

Tylko to F12 robi "steamowego" screena. I pewnie gdzieś wrzuca do jednego z wielu folderów. Nie robiłem tym sposobem zdjęć to nawet nie wiem.

Wygodniej wydaje mi się jest klikać Alt+F9. Wtedy mamy zrzut ekranu od razu z podpisem czego robiliśmy screena do:
Moje Dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2013\Screenshots

Ignachinio Partyzant

19.03.2013 13:13    #2075     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Trochę szczegółów mojej gry. Mam najnowszego patcha. Dwa dodatki CM Revolution Polska Liga Update 2013 v.1.0.dbc oraz Club Name Changes. nie grzebałem nic w edytorze. Mam piątkę managerów w grze. Próbowałem wszystkiego, reinstalacja zmiana rendowania, usunięcie plików o których tutaj piszecie. Niestety cały czas wyskakuje błąd. Nie mam już na to siły.. ktoś miał podobną sytuację? Mam oczywiście oryginała.

A tutaj wklejam link do Crasha:
http://przek(...)e86.html

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
18.03.2013 22:56    #2076     Inne - Hyde Park - Karczma pod Skojarzeniami
Piracki Football Manager
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

marcin110987 Partyzant

Witam,

pobrałem sobie najnowszy update od @bartekr, umożliwiający grę w IV lidze polskiej:
http://www.cmrev(...)tem.html
Stworzyłem grę, wybrałem żeby zacząć jako bezrobotny i trochę się pobwaić w "co się stanie".
Zauważyłem, że na dużej bazie, polska cała grywalna + wszystkie inne ligi tylko podgląd, brakuje członków sztabu szkoleniowego w prawie wszystkich polskich klubach z III i IV ligi (jest tylko prezes).
Złożyłem podanie do jakiegoś półzawodowego zespołu i podjąłem pracę jako manager, ale nie mogę zatrudnić żadnego asystenta, ani trenera, bo nikt nie chce przyjść, pomimo że zarząd pozwala zatrudnić 1 trenera, scouta, fizjoterapeutę i asystenta.
Jak szukam członków sztabu szkoleniowego, to każdy ma "Nie jestem obecnie zainteresowany rozpoczęciem negocjacji kontrektowych z pańskim klubem".
W pozostałych drużynach ligi nie ma nawet managerów, a co dopiero trenerów, czy innych członków.
Managerowie sukcesywnie się dodają do klubów (newgeny podejmują pracę).
To samo z piłkarzami (same szaraki - newgeny - max 20 lat).

Czy tak powinno być, czy może czegoś nie ustawiłem?

marcian2110 Partyzant

18.03.2013 09:51    #2078     Football Manager - Świat taktyki - obietnice managera
Witajcie, nie wygooglowałem takiego tematu, więc zakładam nowy :)

Odbyłem niedawno rozmowę z bramkarzem i obiecałem mu, że jeśli przyłoży się do treningów, będzie częściej grał. Po tej rozmowie 3 mecze z rzędu wyszedł w wyjściowym składzie (2 remisy - 2:2, 1:1 i jedno zwycięstwo - 4:3). Po 3 tygodniach dostałem od asystenta przypomnienie, że złożyłem bramkarzowi obietnicę i jak się nie wywiążę, będzie chciał odejść...

WTF? Jest to jakiś bug FMa i lepiej nie składać obietnic? Czy o co chodzi?

Dodam, że jakiś czas wcześniej miałem identyczną sytuację z obrońcą, po ostatniej kolejce rundy jesiennej odbyliśmy rozmowę, że jak będzie trenował, to będzie częściej grał, przez cały grudzień nie mieliśmy żadnego meczu w rozkładzie (sparingi na styczeń zaplanowane pierwsze), a on się wkurzał, że go nie wystawiam...

FM2012

krzysiekk9595b Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
16.03.2013 12:32    #2079     Sufler - Dodatki do gry - Patch
nie, mam wersje 13.0 pozatym moj manager nie jest oryginalny

**Piractwo / admin

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Krótko i na temat.

Jeśli chcesz, aby na deflautowych skinach było zmienione tło, to musisz ściągnąć ze Steam'a program o nazwie Resource Archiver 2013. Tym programem rozpakowujesz plik (przycisk "Extract Archive" ) o nazwie "skins", który znajdziesz po ścieżce "C:\Programy\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\data" (to pod Win XP, nie wiem jak jest na nowszych Windowsach). Jeśli już uda Ci się rozpakować ten plik, to wchodząc w ten folder po ścieżce "C:\Documents and Settings\ADRIAN\Pulpit\skins\skins\base\graphics\backgrounds" zmień sobie tło.

W chwili, gdy podmieniłeś już tło, to w programie, którym rozpakowywałeś plik, naciskasz "Create Archive". Wybierasz folder, gdzie rozpakowane są pliki, następnie naciskasz "Select", a potem "Save", bowiem program automatycznie wybierze za Ciebie właściwe miejsce, gdzie ma zapisać poprawiony plik.

Od teraz możesz cieszyć się nowym tłem na standardowym skinie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution