Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

djyazzy11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam podobny problem.Dokladniej jestem managerem Wisly Pulawy i prognoza finansowa na koniec sezonu to ok -250tys.E Nikt nie chce zarzadu komisarycznego po 1 sezonie..Licze na odp i z gory dziex

tidididi Partyzant

Witajcie, Towarzysze!

Sprzedaję swój komputer. Polecam go Wam, ponieważ jest to b.dobry sprzęt dla Football Managera.

Poszczególne części znajdziecie pod poniższymi linkami.

Jeśli ktoś z Was zakupi u mnie jakąś część, niech napisze do mnie prywatną wiadomość z nickiem z Allegro. 5 zł zniżki na wszystko prócz procesora. Dzisiaj, później, wystawię jeszcze parę rzeczy.

http://alleg(...)100.html
http://alleg(...)857.html
http://alleg(...)851.html
http://alleg(...)136.html
http://alleg(...)155.html
http://alleg(...)949.html
http://alleg(...)292.html

W razie zapytań proszę o kontakt :-)

yaneck1 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
30.03.2013 16:45    #2053     Inne - Hyde Park - [xxx].com.pl
Euro League Manager jest to manager internetowy typu pbf, którego silnik oparty jest na grze Pro Evolution Soccer 13, a mecze symulowane w tej właśnie grze. 16 menedżerów prowadzi 16 zespołów ze ścisłej europejskiej czołówki: AC Milan, Arsenal Londyn, Atletico Madryt, Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Chelsea Londyn, FC Barcelona, FC Liverpool, FC Porto, Inter Mediolan, Juventus Turyn, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain, Real Madryt oraz Tottenham Hotspur.
Sprawdź a nie pożalujesz!

buczek93 Młody aktywista

@Viique
Zgadzam sie w 100%, naprawde nie uwazam, ze potrzebne jest mitologizowanie gry i robienie z niej cuda. A ci, ktorzy pisza ze po snl w grze nie sa sobie w stanie spojrzec w oczy - sorry, ale wam nie wierze. Przeciez wczytanie gry nie jest przestepstem typu "zabicie 10 osob bez mrugniecia okiem" czy "wielki skok na kase". Ale jak niektorzy tak mysla to powiem wam tylko tyle, ze robicie z niczego potezne problemy. Traktuje fma, tak jak go traktuje, bo mam "nieco" wazniejsze sprawy w zyciu - ot, chocby studia, gdzie musze tydzien za tygodniem byc dosyc czujny, bo jesli nie to moze byc fajrancik. A nad FMem nie bede tez sleczal 500h/sezon, bo to sie mija z celem. Nie musze (i bron Boze, nie zamierzam) ogladac wszystkich meczy od deski do deski, przeczesywac bazy po 30h w poszukiwaniu JEDNEGO zawodnika itd. Taktyke zawsze opracowuje sam, bo po prostu nie ufam gotowcom. A ze mi to nie zawsze wychodzi jak nalezy, to juz inna sprawa. Tak samo z kopaczami - staram sie znalezc kogos mlodego, dobrego i taniego (to juz niekoniecznie :D ). I tez nie mam czasu na testy 1000 graczy, na 20 pomylek itd. Na wielki talent i jego transfer do klubu jest przewaznie jedna, czasem dwie szanse. I trzeba je bezwzglednie wykorzystac, a nie przepuszczac rywalom setki super grajkow za friko i potem sleczec 30 sezonow, zanim osiagnie sie ugruntowana i mocna pozycje w Europie.
W moim obecnym sezonie nie ugram ani Pucharu Wloch (odpadlem w 1/4 z Milanem) ani nie poszaleje w LM (porazka w 1/4 z Realem). I jakos tym razem nie wczytalem - trudno, zaczynajac kariere w 2011 dalem sobie 10 lat na pierwsze LM i jakis triplet w dowolnym sezonie w pierwszej klasie rozgrywkowej.
Jak ktos od zawsze gra tylko swiatowym topem, to rzeczywiscie snl moze byc wyrazem tego, ze nie ogarnia. Ale na milosc Boska, nie robilem tak grajac w pucharze Wloch (chociaz moglem, bo uznalbym dajmy na to, ze grajac z Roma i bedac w serie B mam wygrac, a nie dostac zasluzone 0:4), superpucharze (1:5 z Interem) czy Lidze Mistrzow (porazka z Realem czy wczesniej z MU). Wiec przestalibyscie tak jechac po mnie i innych graczach - kazdy gra, tak jak lubi, jedni sie tym chwala, inni nie. Jak was to tak boli, ze malo kto gra waszym sposobem, to idzcie pisac o tym gdzie indziej. Macie swoja opinie, OK, ale nie robcie z FMa gry-boga, ktorej absolutnie kazdy MUSI sluchac, powazac i grac w jedyny sluszny (czyt. Wasz) sposob.
To samo dotyczy sie piractwa - ja tez zaczynalem przygode od NIEORYGINALNEJ (szok, na stos z nim!!) wersji. Spodobalo mnie sie, wiec uznalem ze kupie oryginala, niech bedzie tworcom, bo bawilem sie przy grze calkiem spoko. Sorry, ale nie bylo mnie stac na wydanie 100 zl w ciemno, nie majac wczesniej do czynienia z jakimkolwiek managerem. I jeszcze jedno - w kwestii piractwa tez nie jestem jakos sklonny wam uwierzyc, ze wszelkiej masci produkty elektroniczne (programy, gry, muzyka itd) jakie posiadacie, sa w 100% legalne. Po prostu sie NIE DA, chyba ze jestes super-dziany gosc, ale to wtedy wydajesz kase raczej na samochody, markowe ciuchy i imprezy, niz na gry, systemy operacyjne czy pakiety Office.

duh Partyzant

29.03.2013 23:44    #2055     Football Manager - Ogólna dyskusja - Cena FM 13
Podepnę się pod temat z moją zagwostką. Panowie co o tym sądzicie bo dla mnie trochę to śmierdzi? http://alleg(...)719.html Więc kupuję tu konto steam z zakupionym FM 2013, a nie sam klucz. Pisałem do kilku ludzi, którzy kupili te konta i odpisali, że wszystko w porządku, ale nadal nie daje mi to spokoju. Jakim cudem gra jest dwa razy tańsza niż normalnie?

Viique Młody aktywista

Po moich wypowiedziach może wyjść że jestem zwolennikiem gry save & load. Każdy kto tak pomyśli, minie się z prawdą.

Nie polecam takiego stylu gry ale z drugiej strony nie rozumiem także takiego patrzenia na GRĘ jaką jest Football Manager jak pokazało to kilku użytkowników powyżej... To jest TYLKO gra! Wypowiadacie się w taki sposób jakby FM to był na prawdę realny świat i coś niezwykle poważnego, gdy dla niektórych może być to jedna z wielu produkcji w które pykają sobie godzinkę w tygodniu. Skoro ktoś ma ochotę dołączenia do naszej społeczności jaką aktualnie tworzymy - chwała mu za to! Dlaczego więc jeśli wyjdzie na jaw, że ktoś wczytuje zapis po niesprawiedliwej bądź O ZGORZO sprawiedliwej porażce/losowaniu wszyscy robią z tego taką burzę? Kocham trudne gry, ale rozumiem też ludzi, którzy zawsze wybierają najniższy poziom trudności by przelecieć przez całą grę aż do napisów końcowych. Takiej opcji w FMie nie ma, więc dlaczego tak hańbiące według was jest pomaganie sobie poprzez załadowanie ostatniego stanu gry? Posłużę się przykłądem Kaczego, który postawił sobie wyzwanie podboju Europy przez klubik z 11. ligi angielskiej. Co jeśli xyz również będzie chciał dokonać tego samego? Wnioskując po wypowiedziach niektórych, skazany jest na grę wyłącznie Barceloną i Manchesterem United lub ewentualnie przegrywać mecz za meczem w 11. lidze? Wyluzujcie i nie spinajcie się tak. Niech każdy gra jak mu się podoba i nie brońcie mu chwalić się typ co osiągnął. Nie wiem czemu nikt nie zwrócił uwagi na wyraźnie przegiętą wypowiedź Druida, któy stwierdził że gdyby pochwalił się zdobytym w 'lewy' sposób pucharem nie mógłby popatrzeć na swoje odbicie w lustrze :dead:

Skoro już wyszedłem z takimi deklaracjami, powiem też jak to ze mną było. Może się komuś wydać że jestem jakimś FMowym ekspertem, ale tak nie jest. Moja przygoda z tą grą zaczęła się od części dwunastej. Pobrałem sobie piracką wersję gry (piractwo to też temat rzeka ^^) i z marszu rozpocząłem karierę Wisłą Kraków (mój ulubiony klub). Od początku wydawało mi się że mecze mojej drużyny powinienem oglądać w całości, by wyłapać wszelkie błędy popełniane przez moich grajków. Udało mi się dograć do połówki sezonu i w sumie było to moje największe osiągnięcie jeśli chodzi o tą część gry. Do dziś nie wiem czy wyszedłbym z fazy grupowej LM (byłem na drugim miejscu przed ostatnim meczem z liderującą Chelsea). Byłem też bodajże drugi w Ekstraklasie.

Trzynastkę kupiłem już po bożemu. Moją najbardziej pamiętną karierę zapisałem w telegraficznym skrócie pod tym linkiem. Do czego zmierzam? Opowiem wam w jaki sposób JA gram. Nie potragfię grarać w dużych klubach - nigdy (nie licząc pierwszej kariery Wisłą Kraków) nie udało mi się dojść chociażby do pierwszego spotkania ligowego! Natłok zawodników, sztabu szkoleniowego zawsze mnie przytłaczał. Zawsze wybieram sobie jakąś słabiznę (najlepiej półzawodowców - amatorzy mnie frustrują) i staram się dojsć z nimi jak najdalej. Kłopoty zaczynają się gdy klub zaczyna się rozrastać, iość zawodników i członków sztabu szkoleniowego zwiększa się a ja... muszę zaczynać od nowa. Proszę się teraz grzecznie ustawić w kolejce na zjechanie mojego sposobu gry. Nie gram przecież europejskimi średniakami i upadłymi potęgami co jak się orientuję jest teraz w modzie (ślędzę co się dzieje w temacie z propozycjami na drużyny do nowych karier).

Sam nie wiem co mnie skłoniło żeby coś takiego napisać...
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

caddoc Partyzant

[quote="vanmoyst"]Football Manager 2012.
Gram Newcastle. Okienko transferowe - lato 2014.
Poszukuję lewego obrońcy, środkowego pomocnika do systemu 4-4-2 i napastnika.
Proszę o pomoc.[/quote]

Lewy obrońca- Martin Olsson, Alex Sandro, Schennikov, Trasch, M'Bengue, Tremoulinas
Środkowy pomocnik- napisz jaki ma być, w sensie rozgrywający/ofensywny czy raczej ma być od bronienia
Napastnik- Necid, Paloschi, Yarmolenko, Destro, Remy, Gomis, Luuk De Jong, Lacazette
No i nie napisałeś jaki masz budżet na te transfery.

[quote="Aciel"][FM12 / uaktualnienie po zimowym okienku transferowym]
Wolverhampton Wanderers 2011/2012

Szukam trzech grajków, którzy z miejsca mogą grać na poziomie Premiership (obecnie jestem w Championship, ale awans to kwestia sezonu). Chodzi mi o następujące pozycje:
- bramkarz;
- lewy skrzydłowy (klasyczne ustawienie 4:4:2 - często wchodzi pod pole karne, musi być szybki i techniczny);
- środkowy pomocnik (nastawiony bardziej na rozbijanie ataków rywali i posyłanie dokładnych piłek do napastników - bez fajerwerek ofensywnych).

Łączna kwota do wykorzystania to coś w okolicach 15 milionów euro. Z góry dzięki za porady.[/quote]

Bramkarz? Hennessey jest bardzo dobry przecież, lepszego raczej nie znajdziesz póki co. Może Courtois, często idzie za grosze, bo siedzi na ławie w Chelsea. Baumann, Leno, Ter Stegen (czasami za 5mln przechodzi po sezonie).
Lewy skrzydłowy: Lamela, Rausch, Mertens, Ait Fana
Środkowy pomocnik: Gonalos, Capoue, Andile Jali, Fernando z Porto

[quote="adamus774"]Markus Henriksen czy Pajtim Kasami? Który i dlaczego do Angielskiej ekstraklasy fm 12[/quote]

Henriksen, u mnie zawsze znacznie lepiej się rozwija nawet pod kierunkiem komputera osiąga maximum swojego potencjału, później biją się o niego najlepsze kluby (u mnie na przykład Chelsea zawsze się nim interesuje). Lepsze statystyki jak na środkowego pomocnika (chyba, że wolisz skrzydłowego to Kasami ma chyba lepsze).

vanmoyst Partyzant

[quote="vanmoyst"]Football Manager 2012.
Proszę o pomoc.[/quote]

Ponawiam.

vanmoyst Partyzant

Football Manager 2012.
Proszę o pomoc.

radamelfalcao Partyzant

Wracam do Football Managera 2008 i kompletnie nie mam pojęcia kim zagrać. Jakieś pomysły? Rozważę każdą propozycję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution