Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.04.2013 01:20    #2031     Sufler - Porady do gry - Klasyczna 10
Jeśli dobrze pamiętam, to ty mnie pierwszy nazwałeś idiotą... Skończmy tę bezsensowną konwersację.

Arcadius, Zobacz na tej stronie. Tam masz wszystkie ppmy opisane wraz z potrzebnymi atrybutami. Na pewno coś znajdziesz dla typowej 10. Ja na Twoim miejscu, zamiast 10 dałbym cofniętego napastnika, ale rozumiem, że opierasz się na jakimś gotowym systemie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Patryk96 Partyzant

07.04.2013 22:28    #2032     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem!
Jak chcę wczytać grę albo zacząć od nowa to pokazuje mi się takie coś
Runtime Error !
Program: ...iles\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\fm.exe
Co to ma być?!

Patryk96 Partyzant

07.04.2013 21:56    #2033     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem!
Runtime Error !
Co to ma być?!

Patryk96 Partyzant

07.04.2013 20:53    #2034     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem!
Runtime Error !
Co to ma być?!

Patryk96 Partyzant

07.04.2013 20:10    #2035     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Runtime Error !
Co to ma być?!

Patryk96 Partyzant

07.04.2013 18:44    #2036     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Runtime Error !
Co to ma być?!

Viique Młody aktywista

07.04.2013 18:15    #2037     Sufler - Inne - Zamiana flag
By zmienić flagi obu państw wgraj folder 'graphics' do folderu 'Football Manager 2013' który znajduje się w 'Bibliotece Dokumentów'. http://speedy.sh/6PkCn/graphics.rar

Bardziej polecałbym Ci jednak pobranie gotowej ligi (link poniżej) - chyba że żal Ci włożonej pracy w przygotowywaniu własnej ;)
http://thefm(...)-league/
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

undertheskin Partyzant

Czy jest ktoś chętny na to, żeby się nieco rozmarzyć i napisać jak Twoim (moim, jego) zdaniem powinien wyglądać idealny Football Manager?
Według mnie powinien wyglądać mnie więcej tak:
- graficzne odwzorowanie treningu w trybie 3D (z możliwością rozrysowania schematów taktycznych przed każdym meczem i przetestowania ich podczas treningów)
- możliwość przedstawienia zarządowi własnej wizji zespołu (polityki kadrowej, transferów itd.)
- wirtualny egzamin w celu uzyskania licencji (chcesz być menedżerem to powinieneś coś wiedzieć na temat tej pracy)
- scout rozpracowujący przeciwnika powinien powiedzieć coś więcej, niż że wyjdą w ustawieniu 442 (powinien np. pokazać w trybie 3D ulubione zagrywki danej drużyny, korzystając z zapisu jej wcześniejszych spotkań)
- interakcja z zawodnikami zależna całkowicie od gracza (z możliwością osobistej rozmowy dotyczącej roli zawodnika w drużynie i konkretnego sposobu gry)
- informacje prasowe (relacje z meczu, nowości ze świata piłki itp.) w formie grafik przypominających skany artykułów prasowych
- interakcja ze sztabem szkoleniowym z możliwością przedstawienia konkretnych oczekiwań wobec danego trenera
- całkowite ukrycie określanych liczbowo atrybutów (liczyłyby się tylko statystyki oraz to, jak gra dany zawodnik, co moglibyśmy zobaczyć wybierając się na mecz i oglądając przygotowane przez asystenta fragmenty meczów z udziałem interesującego nas zawodnika
- odrobaczenie i rozbudowanie silnika meczowego, nawet kosztem dużych wymagań sprzętowych
- modyfikacja i rozbudowa trybu tekstowego komentarza tak abyśmy nie mieli do czynienia z sytuacjami, kiedy gol "po akcji całego zespołu" pada... z rzutu karnego
- zmniejszenie ilości pytań na konferencjach prasowych, zmniejszenie ilości samych konferencji na rzecz mini-wywiadów przeprowadzanych przed, po meczu
Wracając na ziemię takich zmian można spodziewać się za nie wcześniej, niż za 50 lat, więc nie dożyję, ale pomarzyć wolno :).

sebastiano399 Partyzant

Podchodzi to pod FIFĘ MANAGERA trochę, jestem na nie.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

w FM 13 raz zauwazyle, nawet chyba wrzucalem tutaj... wszyscy wyjazdowicze przegrywali swoje mecze(na wyjazdach graly kluby z eX) i w ten sposob zaden ekstraklasowicz nie awansowal do 1/8 finalu.

Moze daj im odpoczynek 2 dniowy a w treningu meczowym daj zgranie albo gra defensywna.
Moze pomoże rowniez wystawienie rezerwowych ktorzy zagraja z ambicja?

Pamietam kiedys gralem w sokker(tak przez 2 "k";) managera to jak nic nie zmienilem w ustawieniach przed meczem to kazdy powtorzony mecz wygladal tak samo, jak zmienilem choc jedna rzecz to mecz wygladal zupelnie inaczej. To byly jaja, mecz zaprogramowany przed jego rozpoczeciem ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution