Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

undertheskin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Właśnie przeczytałem wiadomość, że jeden z najwybitniejszych menedżerów w historii futbolu - sir Alex Ferguson odchodzi na piłkarską emeryturę (no może nie do końca, pozostanie w klubie w funkcji dyrektora sportowego bodajże). Jak to się ma do Football Managera? Chyba każdy z nas grając od czasu do czasu zerkał do Galerii Sław w grze, gdzie na pierwszym miejscu był właśnie SAF (oczywiście do momentu kiedy zdetronizował go któryś z nas :). W wirtualnym świecie udało mi się dwukrotnie doprowadzić do zwolnienia SAFa grając Man City oraz Tottenhamem (następowało to po spotkaniach ManU z moimi drużynami, które kończyły się wysoką porażką drużyny Fergusona i definitywnym pogrzebaniem szans na tytuł dla Man U). W rzeczywistości każdy, kto choć trochę interesuje się piłką wie o dekadach ogromnych sukcesów Szkota. Nie znoszę United z całego serca, ale SAF to kawał historii futbolu brytyjskiego i europejskiego. Trudno wprost wyobrazić sobie United, a nawet całą Premier League bez niego. Pełen szacunek.

Michalo188 Partyzant

Witajcie!

Panowie i Panie mam pytanie.. Który plik w bazie danych (chodzi o ten folder w moje dokumenty/sports interactive/football manager 2008/db, żeby nie było nie porozumień) odpowiada za imiona i nazwiska piłkarzy?

syngoku1 Partyzant

07.05.2013 15:54    #2003     Sufler - Porady do gry - Karne
Slązaku ty mój - to jest MANAGER ( gram w 13 ), skoro menago to powinni zadbac o to aby Messi a nie jakiś newgen miał większy % wykorzystywania karnych.

cleverley Partyzant

06.05.2013 10:16    #2004     Sufler - Edytor - Hasło
Witam. Czy jest jakiś sposób/edytor, którym będę mógł dodać hasło do swojego managera (FM 2012)? Przy rozpoczynaniu gry tego nie zrobiłem, a teraz zależy mi, żeby jednak hasło było :)

lancos3-11 Partyzant

[quote="gregotsw"]Nie ma na to szans. Potencjał jednak nie decyduje o tym jak zawodnik gra. Zawodnik o małym potencjale, jednak o odpowiednio wyważonymi atrybutami, może być kluczowym graczem.

Jest to jeden z problemów tej gry. W rzeczywistości gracze kiepsko rokujący, potrafią wznieść się na wyżyny po jakimś przełomowym dla piłkarskiej kariery wydarzeniu, albo szansy gry/trenowania z lepszymi graczami. Wystarczy popatrzeć jak rozwinął się Piszczek, albo Lewanowski. Zmiana klimatu i dobry trener, do tego konkurencja w składzie potrafi wykrzesać z gracza dodatkowe możliwości. Football manager tego nie oferuje.[/quote]
Kto to Lewanowski? Nie słyszałem :P

Avenger Partyzant

Witam wszystkich. Gram już w Football Managera od wersji 2007 nieprzerwanie i zakupiłem oczywiście kolejną część czyli 13 i napotkałem się pierwszy raz na taki błąd (bug). Otóż, grając "Kolejorzem" muszę zarejestrować zawodników do Ekstraklasy i tu napotykam się na bardzo rzadki błąd, z którym osobiście się pierwszy raz spotykam. Jest napisane, że do rozgrywek muszę zgłosić... 77 zawodników szkolonych w klubie przez 3 lata między 15. a 21. urodzinami oraz 82 zawodników szkolonych w tym samym kraju przez 3 lata między 15. a 21. urodzinami. Dodam tylko, że do rozgrywek maksymalnie można zgłosić 99 zawodników. Nie bawiłem się z niczym w edytorze poza tym, że chciałem wgrać dodatek CM Revolution Polska Liga Update 1.1, i musiałem usunąć w edytorze 5 drużyn z III ligi (znalazłem to rozwiązanie na forum CM Revolution) i oczywiście pomogło, gdyż bez tego nie był ten dodatek kompatybilny z najnowszą łatką 13.3.0.
Wracając do problemu z rejestracją, bardzo proszę o pomoc, gdyż chciałbym sobie pograć w naszej rodzimej lidze.

Tutaj przesyłam link ze screenem tego błędu:
http://image(...)d95c.jpg

kamileqPL Partyzant

Witam!

Czy ktoś mógłby mi podesłać linka do uaktualnienia, jeśli takowe istnieje do FM 2012 na obecny sezon? Chodzi o strukturę rozgrywek, składy itp.

+ czy facepacki, kitsy itp. od 2013 będą działały?

gregotsw Partyzant

Nie ma na to szans. Potencjał jednak nie decyduje o tym jak zawodnik gra. Zawodnik o małym potencjale, jednak o odpowiednio wyważonymi atrybutami, może być kluczowym graczem.

Jest to jeden z problemów tej gry. W rzeczywistości gracze kiepsko rokujący, potrafią wznieść się na wyżyny po jakimś przełomowym dla piłkarskiej kariery wydarzeniu, albo szansy gry/trenowania z lepszymi graczami. Wystarczy popatrzeć jak rozwinął się Piszczek, albo Lewanowski. Zmiana klimatu i dobry trener, do tego konkurencja w składzie potrafi wykrzesać z gracza dodatkowe możliwości. Football manager tego nie oferuje.

robaczek Partyzant

Witam,
Gdzie mogę dostać logopack lub kitspack do ligi włoskiej Serie A w FM 2008?
Tutaj na stronie są, ale linki wygasły. Szukałem na stronach zagranicznych, ale też słabo.
Wielka prośba o pomoc.
Z góry dzięki!

Viique Młody aktywista

02.05.2013 20:06    #2010     Sufler - Porady do gry - canvey island
Zapewne więc stworzyłeś ten folder w miejscu gdzie zainstalowałeś grę - Zrób to w folderze 'Football Manager 2013' w 'Bibliotece dokumentów'
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution