Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
XML:
C:\Users\xyz\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013\settings\Version 1302

oproznij folder setting!

na bank pomoze :D

B0DZI094 Partyzant

18.05.2013 18:51    #1972     Sufler - Porady do gry - Menedżer
Witam.

Swoim klubem, ktorego prowadze juz 8 rok, zdolalem 3x z rzedu wygrac LM (zyciowy sukces) klub jest znany kontynentalnie. Przy wyborze tworzenia managera dalem amator, po czym gralem. Po 8 latach moja popularnosc tez jest kontynentalna, mam 181 CA umiejetnosci a chcac dostac posade na managera rep. polski dostalem odrzucenie a wzięto trenera majacego 99 CA i prowadzil on klub w ekstraklasie. Zirytowany tym, dodalem nowego menedzera i dalem go do rep, po czym emeryturka. Ponownie startowalem na posade i ponownie odrzu a gosc z 99 CA znow mi ja wzial. Ponownie proces dodawania menedzera i emeryturka, tym razem zatrudnilem trenera 99CA do siebie i chcialem zobaczyc co sie stanie. Moim oczom ukazal sie odrzut propozycji a po tygodniu gry propozycje dostal kolejny meneger z ekstraklasy, tym razem Mariusz Kuras z (o zgrozo) 104 CA bedacym niegdys wolnym menegerem (ostatnio Pogoni i Zawiszy Bydgosz...)

Moze ktos to racionalnie wytlumaczyc ?

lancos3-11 Partyzant

17.05.2013 22:15    #1973     Sufler - Porady do gry - Kondycja piłkarzy
[quote="sCan"]Znalazłem coś takiego w oryginalnej, papierowej instrukcji do Football Manager 2011 autorstwa Macieja "Guandi" Śliwińskiego:

"O czym jeszcze warto pamiętać podczas spotkania? Przede wszystkim o kondycji zawodników. Staraj się na bieżąco kontrolować jej poziom i reaguj natychmiast na wszystkie problematyczne sytuacje. Gracz, któremu kondycja spadnie do poziomu 60-65% jest praktycznie bezużyteczny i narażony na kontuzję podczas spotkania. Nie będzie brał udziału ani w akcjach ofensywnych, ani w destrukcji, powodując w rzeczywistości osłabienie zespołu."

Czy rzeczywiście się tak dzieje? Czy nawet jeśli to gwiazda zespołu ma kondycję na poziomie 65% to warto zmienić zawodnika? Jakie są wasze obserwacje? :)[/quote
To nieprawda. U mnie jak gwiazda ma nawet kondycję niską, to zostawiam. Nie ma znaczącej różnicy w grze. Przed chwilą gola na 3:2 dla mnie strzelił gracz z najniższą kondychą na całym boisku(56%) :)

sCan Partyzant

17.05.2013 17:32    #1974     Sufler - Porady do gry - Kondycja piłkarzy
Znalazłem coś takiego w oryginalnej, papierowej instrukcji do Football Manager 2011 autorstwa Macieja "Guandi" Śliwińskiego:

"O czym jeszcze warto pamiętać podczas spotkania? Przede wszystkim o kondycji zawodników. Staraj się na bieżąco kontrolować jej poziom i reaguj natychmiast na wszystkie problematyczne sytuacje. Gracz, któremu kondycja spadnie do poziomu 60-65% jest praktycznie bezużyteczny i narażony na kontuzję podczas spotkania. Nie będzie brał udziału ani w akcjach ofensywnych, ani w destrukcji, powodując w rzeczywistości osłabienie zespołu."

Czy rzeczywiście się tak dzieje? Czy nawet jeśli to gwiazda zespołu ma kondycję na poziomie 65% to warto zmienić zawodnika? Jakie są wasze obserwacje? :)

kondzio7777 Młody aktywista

Witam. Zakupiłem ostatnio w końcu fm 2013 ale nie mogę go zainstalować... Instalacja dochodzi już prawie do samego końca po czym wyskakuje komunikat : prgram files\football manager 2013\data\updates\update-1330\graphics.fmf wystapil blad podczas proby odczytu pliku zrodlowego. Jesli ktos wie o co chodzi i bylby sklonny pomoc to bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam.

Maciass Partyzant

WKS Śląsk Wrocław początek okno transferowe zimowe w 2 sezonie

poszukuje bramkarza, miałem tego http://footb(...)ilherme/ to niestety Solorz-Żak bez konsultacji ze mną przyjął oferte i straciłem zawodnika z potencjałem na 5 gwiazdek =/ poszukuje obecnie podobnego młodego bramkarza macie jakieś propozycje ? :)

kaczmar123 Partyzant

[quote="For3"]FM 2013. Potrzebuję klubu, który zapewni mi rozgrywkę na sporo sezonów. Jakaś upadła potęga (oprócz Leeds), albo perspektywistyczny klub. Najlepiej żeby nie był to klub z najwyższej klasy rozgrywkowej, ja bym chciał być managerem, który przywróci lub nada im blask :) Fajnie gdyby w składzie mieli jakiś ciekawych juniorów. Najlepiej bez długów :)[/quote]

Nottingham Forrest

lancos3-11 Partyzant

[quote="For3"]FM 2013. Potrzebuję klubu, który zapewni mi rozgrywkę na sporo sezonów. Jakaś upadła potęga (oprócz Leeds), albo perspektywistyczny klub. Najlepiej żeby nie był to klub z najwyższej klasy rozgrywkowej, ja bym chciał być managerem, który przywróci lub nada im blask :) Fajnie gdyby w składzie mieli jakiś ciekawych juniorów. Najlepiej bez długów :)[/quote]
Proponuję Orihuelę. Mimo, że obiekty mają dość mizerne, zawsze ktoś ciekawy się urodzi:). Poza tym brak długów a jakieś tam zaplecze finansowe. 2 liga B3, Hiszpania

For3 Partyzant

FM 2013. Potrzebuję klubu, który zapewni mi rozgrywkę na sporo sezonów. Jakaś upadła potęga (oprócz Leeds), albo perspektywistyczny klub. Najlepiej żeby nie był to klub z najwyższej klasy rozgrywkowej, ja bym chciał być managerem, który przywróci lub nada im blask :) Fajnie gdyby w składzie mieli jakiś ciekawych juniorów. Najlepiej bez długów :)

MUFC Partyzant

Słuchajcie mam problem jeżeli chodzi o STEAMA z Football Managera 2013 . Musiałem niestety wyczyścić cały system w lapku . Czyli tak jak wiecie od nowa wszystkie programy i cały SYSTEM + zainstalowanie oryginalnego nowego WIN 8 . Wszystko spoko udało mi się nawet zachować cały folder Sport Interactive ,a tam miałem te foldery graphics i tak dalej więc jeżeli chodzi o zapisy itd. nic nie straciłem . Hmmm ? No cóż nie miałem zainstalowanego FM 2013 :) . Włożyłem sobie płytke . Wszystko git . Zainstalowało mi STEAMA . I teraz zaczęło się -,-' LOGIN I HASŁO do Steama pamiętam + mojego e-maila . Chcę się zalogować ,a tam ... ? Napisane jest ,iż " Cześć! Zauważyliśmy, że logujesz się z nowego komputera. Jako dodatkowy środek bezpieczeństwa musisz wprowadzić specjalny kod, aby uwierzytelnić ten komputer. Wysłaliśmy go właśnie na Twój adres e-mail wp.pl " Mam przycisk dalej więc naciskam se go ( ale przed tym sprawdzam sobie poczte czy mam ten kod . Hahahaha ? I co za przeproszeniem W CHUJA MNIE ZROBILI bo kodu żadnego nie ma a jest tylko wiadomość następująca "Dear manchesterowiec1878,

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.

We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:

http://suppo(...)aqid=197

Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.

The Steam Support Team
http://www.steampowered.com "
Więc o co tu chodzi ? Nie mogę wbić żadnego kodu bo GO NIE MAM NA E-MAILU !!! Nie wiem co zrobić nie mogę zainstalować sobie Footballa Managera ,ponieważ muszę zalogować się na konto ... i co teraz ... miał ktoś ten problem ? Proszę o pomoc bo jeżeli nikt nie pomoże ... to moje 120 zł czy tam około tyle pójdzie się " pier...dolić " ; c BŁAGAM ZRÓBCIE coś ; (

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution