Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

manager2013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, póki co gram Lechem i byłem w Finale LM :) ale ,że wykupilem stadion to mam długu nie bagatela 350mln ( 60mln na transfery) ale oczywiscie rozbudowuje szkolki itd. Ba teraz w Lm będa 2 druzyny a w Pucharze pocieszenia 3.

Ale z innej beczki: Ja widze u siebie tylko Exktraklase i 1 ligę nie mozna grac nizszymi ligami typu Ora Opole czy np 4liga Opolska?
Grę mam orginalna oczywiscie,ale moze potrzeba dodatku ? hmm jesli tak to prosze o podpowiedz bo nie mam zielonego pojecia niestety.. Pozdrawiam serdecznie managerow.

SenSei^ Partyzant

Witam wszystkich FM-maniaków. Musiałem specjalnie się zarejestrować by przedstawić Wam problem na jaki się natknąłem. Otóż w trakcie trwania sezonu objąłem stanowisko managera Fulham FC. Bez zbędnych historii udało mi się awansować do fazy pucharowej pucharu Euro (rozegrałem tylko 2 mecze). Po kilku tygodniowej przerwie przyszedł czas na rejestracje składu do ów fazy a tu zonk, wcześniej komputer nie zarejestrował żadnego zawodnika wychowanego w klubie. Wiem że można wtedy zgłosić mniejszą liczbe piłkarze czyli powiedzmy 21 lecz nie w tym wypadku. Zgodnie z regulaminem moge dokonać tylko 3 zmian. Czy konieczne będzie rzucenie ręcznika?

http://scree(...)/bhqelxn

lancos3-11 Partyzant

[quote="Viique"]Ja pie*dole! Jest trzecia w nocy a ja gram w Football Managera i przeżywam najbardziej ekscytujące spotkanie w mojej dotychczasowej karierze! Nigdy nie gram potęgami, ani nawet średniakami, więc proszę nie wyśmiewajcie się z rangi opisywanego przeze mnie spotkania!

Przed objęciem posady w Borgo FC pracowałem w Policyjnym klubie sportowym w lidze Wallis i Futuna z którym udało mi się wywalczyć mistrzostwo kraju i dojść z nimi do fazy grupowej Ligi Mistrzów Oceanii, bezbramkowo remisując mecz między innymi z mistrzami Nowej Zelandii i późniejszymi tryumfatorami turnieju. Po sezonie przeniosłem się do beniaminka piątej ligi francuskiej (CFA 2 - D). Półprofesjonalny kontrakt podpisałem łącznie z czterema zawodnikami z klubu, sprowadziłem również do ekipy dziewięciu zawodników z trzech pobliskich zespołów. Łączna średnia wieku wszystkich zawodników wynosiła dwadzieścia lat (czterech szesnastolatków w pierwszej jedenastce – w tym na pozycji bramkarza (!)). W lidze szło nam świetnie. Po sześciu meczach zajmowaliśmy trzecie miejsce, mimo że spekulowano że będziemy bronić się przed spadkiem. Zarząd w Pucharze Francji wymagał od nas jedynie uczestnictwa w pierwszej rundzie. Naszą przygodę z tymi rozgrywkami rozpoczęliśmy już w czwartej rundzie kwalifikacyjnej, stąd by sprostać oczekiwaniom zarządu wystarczyło wygrać jeden mecz. Udało się bez większych kłopotów pokonać drużynę grającą w innej grupie piątej ligi. Chciałem błysnąć przed szefostwem i ugrać coś więcej w PF, więc liczyłem na korzystne losowanie drugiej rundy. Minę miałem nietęgą gdy zobaczyłem, że wylosowaliśmy… Auxerre!

Jak nie trudno się domyśleć byliśmy skazywani na pożarcie. Typowania bukmacherów prezentowały się jak przed meczem Polska – San Marino. Kolejne spotkanie w lidze mieliśmy grać z jakimiś ogórkami, stąd na mecz z Auxerre ustawiłem najmocniejszy skład. Nie przejąłem się tym że w kolejnym meczu, który miał się odbyć za trzy dni, większość graczy będzie wyczerpana. Ustawiłem i zmotywowałem chłopaków, pogrzebałem trochę w taktyce i rozpocząłem batalię. Stadion zapełnił się do ostatniego siedzenia. Komplet 1 300 biletów sprzedał się jak ciepłe bułeczki. Nie chciałem zawieść tych wszystkich kibiców!

Od pierwszych minut chłopaki o dziwo (!) realizowali moje polecenia taktyczne: długo utrzymywaliśmy się przy piłce i graliśmy skrzydłami. Najbardziej liczyłem na stałe fragmenty gry. W 18. minucie po udanym dośrodkowaniu z rzutu rożnego w polu karnym Auxerre sędzia dopatrzył się przewinienia. Do jedenastki podszedł jeden z wyżej wspomnianych szesnastolatków. Młodziak nie zawiódł! Wyszliśmy na prowadzenia! Do końca pierwszej połowy dzielnie przeciwstawialiśmy się atakom pierwszoligowców. Do 45 minuty utrzymywaliśmy wynik premiujący naszą drużynę. Trener gości w przerwie dokonał łącznie trzech zmian, licząc na odwrócenie wyniku. Cios został zadany kilkanaście minut później w 56. minucie petarda z linii pola karnego trafiła w poprzeczkę, odbiła się od linii bramkowej, ponownie trafiła w poprzeczkę by w końcu zatrzymać się w naszej siatce… 1-1. Po utracie gola nadal broniliśmy się dzielnie i non-stop ich kontrowaliśmy. Do 90 minuty wynik się nie zmienił a ja przeprowadziłem tylko jedną zmianę, licząc na rozstrzygnięcie w dogrywce. W czasie pierwszej części dogrywki dokonałem jeszcze jednej korekty w składzie, która być może zaważyła o wyniku meczu. Z boiska zdjąłem strzelca bramki - Denisa Denisa. W 118. minucie do stuprocentowej sytuacji doprowadziła moja największa gwiazda – prawoskrzydłowy Thomas Dos Santos. Dośrodkował on idealnie piłkę na głowę szesnastoletniego skrzydłowego, grającego z przeciwległej strony boiska. Ten NIE MIAŁ PRAWA się pomylić, gdyż stał jakiś metr od pustej bramki Auxerre. Chybił! Miałem ochotę wyrwać sobie wszystkie włosy z głowy!

W Konkursie jedenastek było jeszcze sporo emocji. Od pierwszej serii goniliśmy wynik, nawet udało nam się zrównać z rywalami, jednak w szóstej kolejce, mój środkowy pomocnik pomylił się wykonując jedenastkę. Ostateczny rezultat 1-1 i 4-5 w karnych traktuję jak zwycięstwo. Pożegnaliśmy się z pucharem z klasą!

Po napisaniu tego tekściku moje emocje już opadły. Mogę w końcu iść spać. Dobranoc!

http:(...)0001.jpg[/quote]
Wow! Mógłbyś podrzucić 5 ligę Francuską? Znalazłbym sam, ale mój angielski...

machaj88 Młody aktywista

Wlacz task manager i odpal gre, zobacz ile pobiera mocy z procesora, ile zjada RAMu. Pozamykaj wszystkie zadania, ktore pobieraja moc z procesora i pamieci.

ed. menedzer zadan - task manager - taakbeheer ;p

machaj88 Młody aktywista

Steam -> biblioteka -> Football Manager -> PPM -> Wlasciwosci -> sprawdz spojnosc plikow. Steam ofc online.

wolf011 Partyzant

[quote="zelencik"]Witam. Chciałbym sie troche pobawic w managera w Serie A . nigdy w niej nie grałem więc czas chyba wypróbowac ten styl futbolu . As roma to klub którym musze zagrac ,tylko problem tkwi w tym ze mało kasy na transferki nawet po modyfikacji budżetu i teraz czy jak np. zajme w lidze 1-4 miejsce to czy dostane jakis zastrzyk gotówki czy raczej nie mam na co liczyc ? drugie pytanie czy napastnik Marco Boriello wróci z wypozyczenia z koncem sezonu ( bardzo mi na nim zalezy poniewaz sądząc po atrybutach przydał by sie nie samowicie ). moze jednak roma to dla mnie zły klub na początek przygody w serie A jezeli tak to podajcie inne kluby i jakos ogólnie budzet. błagam o odpowiedz dosc szybko . z góry dzieki Gra : FM 13 [/quote]

Napoli - jakies 30mln euro na transfery, w miare ciekawy skład (Hamsik, Cavani, Inler, L. Insigne). Ale to wszystko w FM 12 ale myślę że dużej różnicy nie powinno być;)

zelencik Partyzant

Witam. Chciałbym sie troche pobawic w managera w Serie A . nigdy w niej nie grałem więc czas chyba wypróbowac ten styl futbolu . As roma to klub którym musze zagrac ,tylko problem tkwi w tym ze mało kasy na transferki nawet po modyfikacji budżetu i teraz czy jak np. zajme w lidze 1-4 miejsce to czy dostane jakis zastrzyk gotówki czy raczej nie mam na co liczyc ? drugie pytanie czy napastnik Marco Boriello wróci z wypozyczenia z koncem sezonu ( bardzo mi na nim zalezy poniewaz sądząc po atrybutach przydał by sie nie samowicie ). moze jednak roma to dla mnie zły klub na początek przygody w serie A jezeli tak to podajcie inne kluby i jakos ogólnie budzet. błagam o odpowiedz dosc szybko . z góry dzieki Gra : FM 13

AlexManager Partyzant

Witam. Pierwszy raz wpadł mi w ręce FM 2013. Wszystkie najnowsze łatki. Szukam klubu w Europie, średniaka w pierwszej lidze lub jednego z faworytow do awansu w drugiej. Mile widziane:
-stadion 15tys lub wiecej(najlepiej własność klubu)
-brak długów(lub mało długów)
-perspektywiczny skład z paroma utalentowanymi juniorami
-Troszke pieniedzy na transfery

Zastanawiałem się nad Holandią, Francją. Podajcie kilka propozycji, klub przynajmniej na 2-3 sezony
サッカーはあなたと一緒にしよう

pawnpablito Partyzant

11.06.2013 14:04    #1929     Sufler - Edytor - Prośba o bazę danych
Mam sprawę, mianowicie czy ktoś zrobiłby bazę danych dla mojego forum?
Chodzi o to, że trzeba przetransferować zawodników i zrobić 2 ligi, w których będą zajęte drużyny (chodzi o managera PBF).

FM12.

huntelaar Partyzant

10.06.2013 11:30    #1930     Football Manager - Ogólna dyskusja - Planowanie wydatków
Witam wszystkich Fm maniaków. Mam ograniczony budżet na zakupy kolejnych odsłon gier piłkarskich, i chciałbym żebyście mi jakoś doradzili.

Tytyły które mnie interesują :

FM 2014
FM 2013
FM 2012 (miałem sprzedałem)
FIFA 2014
FIFA Manager 14
PES 2014

Budżet 300 zł...

1. Pierw pytanie za ile można najtaniej dorwać FM 2012 i 2013?
2. Kiedy jest zazwyczaj premiera Football managera (2014) ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.