Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

kamil23r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2013 14:29    #1861     Sufler - Problemy techniczne - Fm 12 na Win 7
Nie mogę właczyć FM 12 na swoim laptopie nie włącza się w ogóle chociaż w procesach w managerze zadań fm.exe jest.
Specyfikacja Laptopa

Notebook ZEPTO Znote 6224W
14,1 calowy notebook z Matową Matrycą o rozdzielczości 1400x900
Parametry:
Procesor: Intel Core 2 Duo 7250 2x2Ghz, 2mb Cache
Ram: 2 GB DDR2 (667lub800)
Dysk Twardy: 120Gb 5400rpm SATA (Chyba WD Caviar)
Karta Graficzna: Nvidia 8600M GT 512mb
Napęd: Nagrywarka DVD+RW
system: Win 7

Bromon Partyzant

Witam,
Chciałbym zagrać nową karierę w FMie. Chodzi mi tu o klub praktycznie bez żadnych osiągnięć, ale założony dość dawno. Coś w stylu Sheffield F.C., tylko gra w tak niskiej lidze angielskiej mnie chyba przerasta. Chciałbym być w tym klubem tym pierwszym, który tam coś w końcu zrobi. Przede wszystkim musi to być klub z 2,3 ligi Anglii, Hiszpanii, Francji i może Niemczech, choć z naciskiem na Francję. Tylko nie chcę nie wiadomo jak hardkorowej rozgrywki, gdzie klub będzie miał ogromne zadłużenie i tak dalej. Proszę o szybką odpowiedź.
PS Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka
Pozdrawiam,
Bromon

sebulec1697 Partyzant

Poszukuję realnych wzmocnień do Wisły Kraków. Potrzebuję dobrego pomocnika ofensywnego jako klasyczna 10 oraz skutecznego napastnika. Football Manager 12 + najnowsze uaktualnienie składów od Bartka. Początek drugiego sezonu.

Bromon Partyzant

Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post. Obserwuję tę stronę już długo, jednak nigdy nie miałem kiedy założyć konto.
Ale do rzeczy. Zacząłem grać Le Havre AC z 2 ligi francuskiej. Potrzebny mi będzie przede wszystkim prawy ofensywny pomocnik oraz środkowy pomocnik. Jeżeli ktoś zna jakiegoś taniego prawego obrońcę (na ławkę) oraz może jakiegoś naprawdę dobrego napastnika (choć mam na razie na wypożyczeniu Koitę, więc nie jest to jakoś bardzo potrzebny transfer). Budżet mam 1,2 mln oraz 35 tys. na pensję. Trochę może być ciężko, sam nie zbyt wiem kogo sprowadzić, dlatego zwracam się do Was.

PS Football Manager 12 na najnowszym uaktualnieniu Bartka.

Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam,
Bromon.

Jerry.Szn Partyzant

28.06.2013 10:19    #1865     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
[quote="Macias"]Nie zakładam nowego tematu, ale mam do Was wszystkich pytanie. Nie wiem, czy jest to problem gry, czy ja po prostu już nie daje rady... :) Zacząłem nową karierę Zawiszą Bydgoszcz. Kandydat do awansu, po dokonaniu wzmocnień każda drużyna w I lidze powinna czuć przed moją ekipą respekt. I tu pojawia się problem... Skuteczność. Mój zespół w ogóle nie strzela bramek. Mogę oddawać po 15-20 strzałów w meczu, a najczęstszy wynik to... 0:0. Po rozpoczęciu gry po 6 meczach miałem bilans 1 remis i 5 porażek i zaledwie 1 strzelona bramka i to z karnego! Za to rywale prezentują się wyśmienicie. Nie ważne, czy gram z Polonią Bytom, Sandecją, czy Dolcanem to momentami klepią sobie ze mną, jakbym grał z Barceloną. Piłkarze nie reagują na moje polecenia. Do tego taki Raków Częstochowa w PP ogrywa mnie 3:0.

Myślałem, że może łatka coś zmieni, więc zacząłem nowego sejwa i jaki rezultat? 3 mecze i 0:2, 0:3 i 1:1. Nie ważna jakie stosuję polecenia, taktykę - rezultat jest jeden. Strzelić bramkę graniczy z cudem.

I teraz moje pytanie - czy jest to jakiś błąd i u kogoś taka sytuacja występuje, czy po prostu ja jestem kiepskim managerem i nie ogarniam juz tej gry? W FMa gram nie od dzisiaj i nigdy z taką sytuacją się nie spotkałem.[/quote]

Spróbuj na sztywno,kontraktak,większą dyscypliną taktyczną i trzymaniem się pozycji. W słabszych ekipach to się sprawdza. Atrybuty psychiczne nie stoją na wysokim poziomie i muszą być zdyscyplinowani. Jak bedą fruwać po boisku ''fte i wefte'' to kaszanka.

Gr73s Partyzant

Jak XP to: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager/Games ;)

buczek93 Młody aktywista

jeśli zapisany save, to w folderze Football Manager 20xx znajdujesz subfolder saves i z niego fru pliki do odpowiadającego mu folderu na nowym kompie. W 7 masz to ukryte w users/XXX/documents/sports interactive. Jak jest na Viscie/XP nie wiem, pytaj innych :)

jaceq91 Partyzant

Ja polecam Lechie, ciezko na poczatku ale pozniej juz znacznie lepiej szczegolnie gdzie masz z kim rywalizowac, zawsze jest Legia, Lech czy Wisla badz Slask.
Poza tym masz juz duzy stadion i piekny co wazne bo pozniej budujac sklad opieajac na wychowankach a rozbudowa szkolek nie powinna byc problemem no i duzym plusem jest to ze nie masz tam dlugu zadnego (nie liczac tego co splaca sie w rok) .

Jak najbardziej polecam i sam kieruje do was takie pytanie bo chcialbym zaczac gre 3 managerami w 1 karierze i mysle czy wlasnie nie wybrac 3 z zespolow z jednego panstwa czy 3 osobne, albo chociaz 2 i to wlasnie kluby np. najlepiej T-Mobile Ekstraklasa wlasnie z Lechia ale cos jeszcze do niej jakby dobrac... moze Slask czy Gornik Zabrze co myslicie?

kielce Partyzant

26.06.2013 15:57    #1869     Sufler - Problemy techniczne - blad w trakcie aktualizacji
Witam,chodzi o to ze moj fm sam sie aktualizuje i w trakcie tej aktualizacji niby wszystko wporzadku sie laduje,pobiera az wyskakuje blad "wystapil blad w trakcie aktualizacji gry Football manager 2013 (bład zapisu na dysku) i tyle przez ten blad niemoge odpalic fm w ogole ... prosze o pomoc .!

Raffik Partyzant

Dzień Dobry.
Poszukuje pliku, który dodaje ligę Mołdawską do football manager 2013. Czy ktoś może posiada owy plik lub wie gdzie go znaleźć?

Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution