Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

bartekr Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Poprawna ścieżka to domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Ermek Partyzant

10.07.2013 20:27    #1852     Sufler - Porady do gry - Trenerzy juniorów
Kierując się poradnikiem dotyczącym sztabu szkoleniowego, autor nie każe zatrudniać trenerów dla juniorów. Ale to chyba tyczyło się FM 12, czy teraz to jest aktualne ? Bo mam zatrudnionych trenerów zwykłych i są przydzieleni tylko do 1 składu, a do drużyn juniorskich nie, jak ich przydzielić ? Trenuje mi tylko manager U- 21, trener siłowy i trener bramkarzy.

dZiX Partyzant

09.07.2013 14:20    #1853     Sufler - Inne - Awans do MLS
A nawet kiedy ma się mnóstwo kasy, to nie można dostać czegoś w rodzaju zaproszenia?

Link do dodatku: http://www.fm-ba(...)ues.html

MrBiszczan Partyzant

Chciałbym zagrać niegrywalną ligą w FM 08, niestety linki z wszystkimi dodatkowymi ligami które są dostępne w cmrev, jak i na innych stronach poświęconych Football Manager już wygasły. Stąd moja może dość nierealna prośba, żeby te pliki jeszcze raz wrzucić na jakiś serwer i w jakiś sposób umożliwić ich pobranie. Szczególnie zależy mi na plikach poświęconych ligą Afrykańskich, Azjatyckich i Oceanii:-)
Przypominam że chodzi mi o Football Manager 2008:-)
Z góry dzięki za pomoc:-)

Pawi125 Partyzant

Poszukuję klubu na jakieś 2-3 sezony dobrego dla początkującego gracza. Gram w FM od tygodnia próbowałem przeciętniaków ligi niemieckiej, Legię i Man City w żadnym nie grałem dłużej niż pól roku gdyż chciałem spróbować czegoś nowego. Poszukuję więc klubu który będzie miał w miarę budżet w pierwszym sezonie ok 1-10mln w zależności od ligi, dobre obiekty klubowe i nie za duże wymagania. To że nie grałem więcej niż pół roku nie oznacza że jestem niecierpliwy itp. ponieważ w konkurencyjnym managerze grałem grubo ponad 2020+ sezony a teraz porostu zmieniłem managera. Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy po sezonie (np z 1 sezonu na 2) zmienia się jakoś wyraźnie budżet transferowy?

Maldiniak Partyzant

Potrzebuję środkowego obrońcę, lewego obrońcę i bramkostrzelnego napastnika . Zależy mi na zawodnikach perspektywicznych. Prowadzę Legię Warszawa. Budżet transferowy jak to w Polskiej lidze :)
PS Football Manager 13 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka.
Pozdrawiam

hapek Partyzant

[quote="Bromon"]Potrzebuję środkowego obrońcę i środkowego ofensywnego pomocnika. Zależy mi na zawodnikach perspektywicznych. Ważniejszy będzie OPŚ. Mogę na nich wydać do 1,5 mln euro. Prowadzę RC Lens.
PS Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka.
Pozdrawiam,
Bromon[/quote]

OPŚ: Erick Torres z Chivas Gudalajara, Bressan z Bate, Lukasz Wronski, Wojciech Krol, Muhammed Demirci, Alex Serrano, Adam Maher,
ŚO: Marcin Kaminski, Siyanda Xulu, Eric Mathoho, Tobias Figueiredo, Tiago Ilori

Bromon Partyzant

Potrzebuję środkowego obrońcę i środkowego ofensywnego pomocnika. Zależy mi na zawodnikach perspektywicznych. Ważniejszy będzie OPŚ. Mogę na nich wydać do 1,5 mln euro. Prowadzę RC Lens.
PS Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka.
Pozdrawiam,
Bromon

Bromon Partyzant

Potrzebuję środkowego obrońcę, który od razu będzie mógł grać w pierwszym składzie. Prowadzę RC Lens z Ligue 2. Cena to maksymalnie 1 milion, zależy mi, żeby to był młody obrońca, który będzie wzmocnieniem na lata.
PS Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem Bartka
Pozdrawiam,
Bromon

Bromon Partyzant

Witam,
Chciałbym zagrać nową karierę w FMie. Chodzi mi tu o klub praktycznie bez żadnych osiągnięć, ale założony dość dawno. Coś w stylu Sheffield F.C., tylko gra w tak niskiej lidze angielskiej mnie chyba przerasta. Chciałbym być w tym klubem tym pierwszym, który tam coś w końcu zrobi. Przede wszystkim musi to być klub z 2,3 ligi Anglii, Hiszpanii, Francji i może Niemczech, choć z naciskiem na Francję. Tylko nie chcę nie wiadomo jak hardkorowej rozgrywki, gdzie klub będzie miał ogromne zadłużenie i tak dalej. Proszę o szybką odpowiedź.
PS Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka
Pozdrawiam,
Bromon

Ponawiam pytanie, zależy mi na szybkiej odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution