Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

zeusx7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie,chciałbym pomóc zapalonym graczom Football Managera.Ja gram w FM 2012 i nie widze na razie lepszej wersji od tej.
Jak dodać własne przyśpiewki do meczów? Męczyłem się długo ale metodą prób i błędów doszedłem o co chodzi.

Najważniejsze żeby to wszystko zadziałało to trzeba pamiętać o wyczyszczeniu folderu cache football managera za każdym razem jeżeli zmienialiśmy ustawienia w pliku match_sounds lub podmienialiśmy przyspiewki w folderze default sound.
Czyli najpierw ustawiamy żeby były widoczne ukryte foldery.
Wchodzimy w Użytkownicy \ Twoja nazwa uzytkownika\folder App data\roaming\sports interactive\cache\i kasujemy plik matchevents.mec.
Przyspiewki nie powinny być dłuższe niż 15 sekund.
Do przycięcia mp3 używam http://cut-mp3.com/pl/ online.
Nasze przyspiewki pliki mp3 przerabiamy na wav.
Ja korzystam z tego online http://media.io/pl/
Można jeszcze się pobawić ze ściszaniem przyśpiewki podczas meczu tak żeby było naturalnie.
Używałem programu mpTrim 2.13 Final do tego.Naciskamy open,wybieramy naszą mp3 nastepnie naciskamy suwak na dole po prawej Fade-out na medium suwak przedostatni.Dajemy na Save as i zapisujemy pliczek ściszony już.
Nastepnie podmieniamy nasz plik.
Musi mieć taką samą nazwę co oryginał w folderze default sound i następnie metodą kopiuj wklej i zamień z powrotem do folderu default sound.
To wszystko,mam nadzieję że pomogę graczom najlepszej gry pod słońcem.

zeusx7 Partyzant

Witajcie,chciałbym pomóc zapalonym graczom Football Managera.Ja gram w FM 2012 i nie widze na razie lepszej wersji od tej.
Jak dodać własne przyśpiewki do meczów? Męczyłem się długo ale metodą prób i błędów doszedłem o co chodzi.

Najważniejsze żeby to wszystko zadziałało to trzeba pamiętać o wyczyszczeniu folderu cache football managera za każdym razem jeżeli zmienialiśmy ustawienia w pliku match_sounds lub podmienialiśmy przyspiewki w folderze default sound.
Czyli najpierw ustawiamy żeby były widoczne ukryte foldery.
Wchodzimy w Użytkownicy \ Twoja nazwa uzytkownika\folder App data\roaming\sports interactive\cache\i kasujemy plik matchevents.mec.
Przyspiewki nie powinny być dłuższe niż 15 sekund.
Do przycięcia mp3 używam http://cut-mp3.com/pl/ online.
Nasze przyspiewki pliki mp3 przerabiamy na wav.
Ja korzystam z tego online http://media.io/pl/
Można jeszcze się pobawić ze ściszaniem przyśpiewki podczas meczu tak żeby było naturalnie.
Używałem programu mpTrim 2.13 Final do tego.Naciskamy open,wybieramy naszą mp3 nastepnie naciskamy suwak na dole po prawej Fade-out na medium suwak przedostatni.Dajemy na Save as i zapisujemy pliczek ściszony już.
Nastepnie podmieniamy nasz plik.
Musi mieć taką samą nazwę co oryginał w folderze default sound i następnie metodą kopiuj wklej i zamień z powrotem do folderu default sound.
To wszystko,mam nadzieję że pomogę graczom najlepszej gry pod słońcem.

dawidwedzicki Partyzant

15.07.2013 15:08    #1843     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wygrywanie Meczów
Ciągłe zmienianie taktyki jest błędem bo zawodnicy nie zgrywają się. Może masz za małą reputację managera i dlatego zawodnicy reagują na Twoje słowa jak reagują. Jak mają wszyscy na czerwono prawie sugeruje łagodnie do nich podchodzić bo zjeby nic nie pomogą.

Proponuje ustawić taktykę 4-4-2 z nastawieniem standardowym i nie zmieniać jej przez kilka meczów. Rozmowy motywacyjne niech przeprowadza asystent. Nie robić dużych rotacji składu.

icekid Partyzant

Grając Zawiszą Bydgoszcz też chciałem wykupić stadion mając 20 MLN ZŁ. Koszt wykupu stadionu był 30 MLN ZŁ rozłożony na 15 lat ponieważ klub wziął kredyt.
Klub zwolnił mnie za spadek z Ekstrakalasy po 5 latach wzmacniania zespołu i tak trafiłem do Górnika Zabrze. Teraz tu też jestem już ponad 5 lat i mam budżet 230 MLN ZŁ z czego na transfery 108 MLN ZŁ (wyznaczone przed sezonem) i realne do wykorzystania w sezonie teraz 199 MLN ZŁ. Mając ponad 100 MLN ZŁ na koncie zgłosiłem zarządowi, że chcę wykupić stadion. Zgodzili się i....
Po pewnym czasie ogłosili mi, że klub wykupił stadion za 84 MLN ZŁ ale wziął kredyt. Nie kupił klub za pieniądze, które mam na koncie.
To jest ewidentny błąd gry tzn. niedopracowanie. Po co mam brać kredyt? Stać mnie na wykupienie odrazu stadionu. Głupi denerwujący błąd. Doliczone są odsetki przez to co u mnie stanowiło około 64 MLN ZŁ wykup stadionu a z odsetkami ok 84 MLN ZŁ czy mniej więcej. To nie ważne. To niedopracowanie szczegułu denerwuje. 15 lat mam czekać aż klub wykupi stadion? Gram 11 sezon więc w tym klubie jeszcze 15 sezonów muszę rozegrać by mieć swój stadion? Przydałby się chociaż przycisk "spłać natychmiast pożyczkę", jeśli już koniecznie trzeba pożyczać pieniądze. Chociaż tyle. Nawet można się pokusić o poprawienie tego w grze odpowiednim pachem by klub nie brał pożyczki jeśli ma więcej pieniędzy niż będzie go kosztować wykup stadionu czy inna inwestycja. Może ktoś jest chętny by zrobić taki pach? :)
Poniżej screeny z gry ukazujące finanse mojego klubu oraz jeden ukazujący statystyki managera ;)
Coś tu obrazków nie chce wyświetlać, więc proszę bardzo bezpośrednie linki do obrazków:
http://w389.(...)wzgWipMR
http://w389.(...)6WJYEOg1
http://w389.(...)0CoDM3LH
http://w389.(...)PQ0AYvvH
Frekfencja na stadionie swoją drogą też kuleje mimo zmierzania do 3 mistrzostwa z rzędu i półfinału Ligi Europejskiej (Pucharu EURO) w poprzednim sezonie. Bardziej dynamicznie powinna się zmieniać w zależności od osiągnięć i powinien być dostęp do organizacji meczy promujących klub a nie tylko jak zarząd sobie zażyczy. Ustalanie cen biletów i karnetów też by sięprzydało bo może wtedy udało by się przyciągnąć kibiców.

aqqq Partyzant

15.07.2013 00:10    #1845     Sufler - Gra przez sieć - gra przez sieć fm13
Witam,
czy jest możliwość połączenia się z kumplem na nieoryginalnym Football Managerze 2013 do wspólnej gry tak jak miało to miejsce w FM12 przez Hamachi. Wcześniej trzeba było wpisać ip a teraz jest jakoś dziwnie bo trzeba podać nazwę serwera i nam nie wyszukuje? Piszę tutaj bo wasza strona nie działa. Z góry dzięki, Karol.

zolahc Młody aktywista

11.07.2013 22:45    #1846     Sufler - Porady do gry - Statystki Managera-problem
w galerii slaw?

a propo tematu: sprobuj usunac plik hall_of_fame.dat z c/uzytkownicy/publiczny/dokumenty publiczne/sports interactive/football manager 20xx/ tylko zrob najpierw kopie zapasowa w razie niepowodzenia. wystarczylo poswiecic minute na szukanie. gdyby to nie zadzialalo moze pomoc reinstall

Nascimento1998 Partyzant

11.07.2013 19:56    #1847     Sufler - Porady do gry - Statystki Managera-problem
Grasz drugą karierę na jednym savie?
Po co zakładałeś tego samego managera(imie i nazwisko) na tym samym savie, bo tak to rozumiem? Nie lepiej znaleźć nowy klub już obecnym managerem lub po prostu zacząć na innym savie, nową karierę?

Stolarsky Partyzant

http://www.tinypic.pl/gzvnlcun5jsz

Budżet to 5 mln i 12 tyś na pensję (oczywiście mogę zmienić).

Kogo kupić ? Kogo sprzedać ?

Chce stworzyć drużynę z myślą o przyszłości a konkretniej z myślą o europejskich pucharach. Oczywiście w bieżącym sezonie zakwalifikowałem się do LM ale do końca okna transferowego zostało parę dni. Liczę na pomoc z waszej strony ! :puchar2:

PS. Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem od Bartka.

wislak2244 Partyzant

11.07.2013 17:09    #1849     Sufler - Porady do gry - Statystki Managera-problem
Cześc , czy da sie usunąć jakos statystki managera z mojej poprzedniej kariery tzn jak wchodze w galerie sław to jestem np na 1 miejscu w kraju z sukcesami z poprzedniej kariery a teraz jade następna kariere i troche dziwne bedzie jak dwóch managerów bedzie sie powtarzać

Stolarsky Partyzant

11.07.2013 00:16    #1850     Sufler - Problemy techniczne - Save - FM 12
Dziś cały dzień spędziłem na grzebaniu przy moim kochanym managerze. Rezultat pozytywny. Mój Crash Dump poszedł sobie gdzieś tylko dlatego że usunąłem jedną ligę (Włoską). Nie wiem na jak długo będę się cieszył grą ale jak na razie nie narzekam ! :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution