Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

AntośSK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Sokker Manager
Witam, poszukujecie unikatowego managera piłkarskiego wraz z możliwością oglądania meczów? Musicie koniecznie odwiedzić Sokker Manager!

Sokker Manager (http://www.sokker.org) – to darmowy, polski menadżer piłki nożnej. Gra typu (MMOG). Gra powstała w 2004 roku, jako jedna z pierwszych tego typu gier posiada wizualizacje meczów (3D i 2D). Rozgrywka pozwala na objęcie stanowiska prezesa klubu piłkarskiego i kierowania nim, dodatkowo każdy użytkownik ma szanse zostać trenerem reprezentacji narodowej.
Historia

Sokker to gra piłkarska, która wystartowała w Polsce w 2004 roku. Był jednym z pierwszych tego typu gier, które posiadały graficzny symulator meczów oparty na technologii Adobe Flash. Zapewniło to grze niebywały sukces. Menadżer ten do dziś przewyższa inne platformy oferujące jedynie interfejs tekstowy. W marcu 2009 roku Sokker przekroczył liczbę 65 tysięcy użytkowników i rozprzestrzenił się na tereny 98 krajów świata, a sama gra dostępna jest w 36 językach.
Aby założyć konto dla swojej drużyny należy wypełnić formularz rejestracji zgodnie z poleceniami w nim podanymi. Po uzupełnieniu formularza automatycznie zostaje nam przydzielony zespół, a pełna aktywacja konta następuje w ciągu 3 dni. Jako prezes klubu dysponujemy pełną swobodą w zarządzaniu ekonomicznym, gospodarczym, sportowym i technicznym. Jeśli nie masz jeszcze konta w grze to możesz je założyć TU: http://www.sokker.org/

zlatnevs Partyzant

Mathi93 Partyzant

29.07.2013 07:48    #1823     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Cześć !

Chciałbym ruszyć z projektem gry w Football Managera 2010 i pragnę się zapytać, czy będą tu ewentualnie zainteresowani taką rozgrywką.

Dlaczego FM2010 ? Ponieważ według mnie ta wersja ma najlepszy silnik z wszystkich w 3D, a poza tym dostępny jest edytor, w którym można stworzyć własną ligę. Gralibyśmy 1-2 razy w tygodniu (do ustalenia). Proponowałbym też zaopatrzenie się w TeamSpeaka dla ułatwienia komunikacji podczas rozgrywki.

Gra toczyłaby się w nowo powstałej lidze (prawdopodobnie na bazie ligi nowo zelandzkiej, bądź innej azjatyckiej). Chciałbym aby w lidze grało minimum 6, a maksymalnie 8 osób. Poza grą miedzy sobą, 3-4 drużyny wystartują dla urozmaicenia w Azjatyckiej Lidze Mistrzów. Żadna drużyna nie spada do ligi niższej.

Gdy uzbieramy wszystkich chętnych, do wyboru będzie kilkanaście drużyn, o zbliżonym poziomie (reputacja, budżet), aby rozgrywka była sprawiedliwsza. Był pomysł aby każdy skompletował sam drużynę ale jest z tym za dużo niepotrzebnej roboty.

Jestem w trakcie testowania takiej "mieszanej" ligi i wygląda to dość obiecująco. Zachęcam wszystkich.
Na chętnych czekam pod numerem gg: 6810800

Proszę o zgłaszanie się tylko takich osób, które chcą grać i mają na to czas. Chciałbym uniknąć sytuacji, że po pierwszym dniu gry połowa osób zrezygnuje. Jeśli będzie zainteresowanie, to zainwestuję w stronę internetową ułatwiającą komunikacje.

Pozdrawiam

Bromon Partyzant

Witam, planuję zacząć nową rozgrywkę. Chodzi mi tu o jakiegoś Hardcore'a xD. Tylko najlepiej, żeby to był klub występujący w niższych ligach mocniejszych krajów (Anglia, Hiszpania, Francja; Niemcy i Włochy raczej nie). Jeśli będzie potrzeba, mogę pobrać dodatek, choć lepiej bez, bo chciałbym grać na uaktualnieniu Bartka.
Football Manager 12
Pozdrawiam,
Bromon

Adi7445 Partyzant

27.07.2013 13:16    #1825     Sufler - Porady do gry - Nie moge wybrac ligi
Witam. Nie moge wybrac żadnej ligi w football manager 2013 o co może chodzic lub co zrobic ??

dZiX Partyzant

26.07.2013 20:40    #1826     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?

KONIU2 Partyzant

26.07.2013 16:23    #1827     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
Własnie przegrałem mecz z SC Bastia 2:1! Bastia jest na 18 miejscu a ja na 15 i po tym meczu aut z klubu. Na bramce mam Mandande a wpuszcza takie szmaty ze az słow brak.Nie wiem czy piłka bu ciagle wpada pod nogami czy co bo gram na 2D i nic nie widze ale 80% piłek ktore leca na niego jest BRAMKA!!!! Ludzie jak mam w tego managera grac? Ustawiam taktyke grzebe w niej i nic to juz sie staje meczace. I jak ktos mi mowi ze mu bardzo dobrze idzie to mnie az krew zalewa. Rozumiem gdybym grał w FM od wczoraj ale gram w niego od 8 lat i nigdy nie mialem takich problemow a zwłaszcza tak razące błedy jak robia boczni obroncy ktorych zawodnik mija jak tyczka, srodkowi raz kiedys wybija dosrodkowanie a napastnicy marnuja jedna piłke za drugo:( ech szkoda słow POZDRO dla wszystkich

dZiX Partyzant

26.07.2013 13:31    #1828     Sufler - Porady do gry - Jak w to grać ?
No to byś ten zakład przegrał. Ale to nic.
Nie spinam się, właśnie Wy macie problem z tak banalną grą, jaką jest Football Manager.

ColonelNosio Partyzant

Jestem całkowicie świeżym graczem w Football Managera, to moja pierwsza kariera i mam pytanie. Czy jako gracz niedoświadczony powinienem rozpocząć grę słabszym czy lepszym zespołem? Jak na razie gram półamatorskim AFC Telford z piatej ligi angielskiej, prognoza mediów miejsce 24 czy coś koło tego. Mam Fma 13.

Puchacz293 Partyzant

25.07.2013 22:18    #1830     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wskazówki.
Powiem jedno FOOTBALL MANAGER 2013 ta gra tak ma myśle ze wielu z nas tak ma i sposobu na to raczej nie ma

PS. Może po prostu w LE kluby nie rozgryzły twojej taksy a w lidze kluby juz ja znaja sprobuj rotowac taksą .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution