Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

moldovan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2013 15:12    #1791     Sufler - Edytor - problem
ee ? instalujesz steama a potem fma z płytki. Potem uruchamia Ci się steam i reszta plików do fma ściąga się ze steama. Potem wchodzisz w narzędzia i szukasz Football Manager 2013 Editor. I zasysasz.

4everyoung Partyzant

Hej,
Mam do was pytanie. Chciałbym kupić laptopa, mam upatrzone dwa modele Della:
http:(...)0m.html#
i
http:(...)30m.html
Podoba mi się w nich wygląd i to jak wytrzymała jest bateria.
I teraz moje pytanie brzmi, czy na takim sprzęcie będę mógł spokojnie pograć w Football Managera na ogromnej bazie danych i przy wielu wczytanych ligach i inne nowsze gry?
Czy powinienem się zaopatrzyć np w Della z takim procesorem:
http:(...)n8.html#
który na stronie x-kom już jest wycofany ze sprzedaży? I tu pojawia się problem, bo nie mogę znaleźć tego Della o podobnych parametrach gdzieś indziej, a jak już to jest za prawie 3tys. a więc sporo droższy niż dwa pierwsze wymienione przeze mnie.

Co sądzicie o tych komputerach? Co wybrać? I czy będę mógł na takowym sprzęcie o niskonapięciowym procesorze spokojnie pograć w nowsze gry? Czekam na sugestie.

EloSxdd Partyzant

10.08.2013 00:17    #1793     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc.
Siema.

Mam nastepujacy problem:
Moje poczatki z managerami, nie byly za latwe (gram od CM4). Wszystko ladnie pieknie, jednak schody zaczynaly sie przy taktyce, a nastepnie przy doborze taktyki pod zespol. Nie mam ulubionego ustawienia, zawsze ustawiam taktyke pod zespol, np. majac konkretnego DP ustwie go jako pierwszego, aby wykorzystac w pelni jego umiejetnosci. Majac dobra linie obrony ustawie OL - OŚ - OŚ - OP. Wtedy widze ze defensywa bedzie wygladac 4-1.. Nastepnie zakladajac ze mam dobrych ŚP, ustawiam ich 3 w lini w srodku pola, i 2 NP z przodu, co daje 4-1-3-2. Sparingi sa fenomenalne, nawet grajac sredniakiem, ogrywam lepsze od siebie zespoly. Jednak przychodzi sezon, zawodnicy juz wiedza jak maja grac, jednak blad popelniam chyba przy instrukcjach, dlatego ze nie wiem jakim stylem chce grac.

Jak dobierac styl gry do zespoly ? Jakie instrukcje dajac poszzczegolnym zawodnikom? Na co zwracac uwage przy tworzeniu fomacji i strategii?

Licze na odpowiedz specjalistow.
Z gory dzieki!

szamal96 Partyzant

09.08.2013 20:16    #1794     Sufler - Inne - Początki - co i jak?
Jeśli masz pudełkową wersje gry to Steam sam Ci pobierze aktualizacje do FM'a .
Potem wystarczy pobrać to : http://www.media(...)4zvyt6dh (Pobrany plik należy wkleić do katalogu użytkownika (domyślnie: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data ) .

Z tymi ligami może ktoś inny Ci wytłumaczy , bo nie chce Cię wprowadzić w błąd :) .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

AdiSuN Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
09.08.2013 19:40    #1795     Sufler - Inne - Początki - co i jak?
Witam! Wkrótce zamierzam zainstalować po raz pierwszy w życiu Football Manager'a 2013. Mam chęć do gry, żeby sobie coś osiągnąć w takiej realistycznej grze. No więc mam nadzieję, że gierka zadziała, ale tak. Co mam robić po zainstalowaniu czystej gry? Będę musiał pobierać jakiegoś patcha, czy coś? Jak to jest z tymi bazami danych. Jak wybiorę np Hiszpanię i BBVA, Polskę i Ekstraklasę, to o co w tym chodzi To wtedy będę mógł prowadzić drużynę tylko z wybranych lig, tak? Ale wszystkie pozostałe też będą w grze, będę mógł zagrać na przykład przeciwko nimi w powiedzmy Lidze Mistrzów. Czy jest może jakiś dokładny poradnik krok po kroku dotyczący początków w FM'ie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam bardzo serdecznie! :)

saiN Partyzant

09.08.2013 18:27    #1796     Sufler - Inne - Zmiana patcha
Witam,

Chciałbym zapytać czy jest możliwość zmiany patcha z domyślnego 12.2.2 na np. 12.0.0 w Football Manager 2012 oraz ewentualnie jak to zrobić ?

Pozdrawiam

szamal96 Partyzant

06.08.2013 16:30    #1797     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacjami.
No tą reformę wklejasz do "editor data " i uruchamiasz na domyślnej bazie danych .
Ja nie miałem folderu editor data , musiałem go zrobić .
A skiny wklejamy tak :

1.Wbijasz w moje dokumenty
2.Otwierasz folder " Sports Interactive"
3.Dalej klikasz folder "Football Manager"
4.Szukasz folderu "skins" jeśli go nie masz , musisz zrobić ten folder .
5.Wklejasz tam plik .
Żeby skórka działała po włączeniu gry musisz zmienić skórkę w ustawieniach i wyłączyć "buforowanie skórki" i zatwierdzić .
Powinno śmigać :)
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

szamal96 Partyzant

06.08.2013 15:49    #1798     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacjami.
[quote="bartekr"]Szukaj dokumentów ;) Później Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data (jeśli nie ma to stwórz ostatni folder) i tam rozpakuj ;)[/quote]

Aj wyprzedziłeś mnie :)

szamal96 Partyzant

06.08.2013 15:48    #1799     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacjami.
A rozumiem :)
1.Wbijasz w moje dokumenty
2.Otwierasz folder " Sports Interactive"
3.Dalej klikasz folder "Football Manager"
4.Szukaj folderu "editor data" , jeśli go nie masz musisz go zrobić samodzielnie .
5.Tam wklejasz owe pliki .

bartekr Młody aktywista

06.08.2013 15:47    #1800     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacjami.
Szukaj dokumentów ;) Później Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data (jeśli nie ma to stwórz ostatni folder) i tam rozpakuj ;)
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution