Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

tts0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2013 17:50    #1771     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Nie chcę Cię martwić, drogi Kolego, ale ta taktyka nie ma prawa zadziałać w Football Managerze - wiem z doświadczenia. Silnik meczowy po prostu nie pozwala na to, żeby przy dwóch schodzą
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

KibolekLP Partyzant

Kiedyś sobie pykałem w managera, ale to się robiło karierę jednym graczem, stwarzało się klub i takie tam pierdołki.

www.footballteam.pl
TO MY! LECH POZNAŃ TO MY,TO MY! LECH POZNAŃ TO MY...

gregscigaj Partyzant

16.08.2013 13:33    #1773     Football Manager - Ogólna dyskusja - Barca gra zalosnie
Witajcie.
Utworzyłem konto ,ponieważ za Chiny ludowe nie mogę wygrywać meczy ,albo wygrywam ledwo co.
Gram pierwszy sezon Barcą i jestem nowy w fm13. przeczytałem mnóstwo poradników ,utworzyłem swoją taktykę ,która jak później się okazało była niemal identyczna jak ta pojawiająca się na forach ,na której ludzie wygrywają wszystko tracąc kilka punktów przez cały sezon.
http://www.mypas(...)2-1.html
Używam tej taktyki. zazwyczaj mam przewagę cały mecz. Niestety - celność strzałów wynosi do 20%! da fuq?? Nie mam pojęcia co zrobić, próbowałem różnych sposobów wyczytanych na różnych stronkach. nic nie pomaga... zajmuje drugie miejsce w lidze ,4 pkty za Realem, ale gram coraz gorzej...
Jedynym sensownym powodem jest problem z motywacją moich zawodników ,którzy za mną niestety nie przepadają(muszę poczytać również o mtywacji-nie obrażę się jeśli podacie jakiś link).
Byłbym wdzięczny gdybyście pomogli. Dzięki;)

zolahc Młody aktywista

16.08.2013 10:37    #1774     Sufler - Problemy techniczne - problem z galerią sław
szukanie nie boli. moj komputer->c->uzytkownicy->publiczny->dokumenty publiczne->sports interactive->football manager 2013

tidididi Partyzant

16.08.2013 02:42    #1775     Sufler - Problemy techniczne - Problem bardzo wielki ...
[quote="Sokal"]Witam Managerów.

Mam bolesny problem (spokojnie, wiem, że to forum dt gry ;-) ). Otóż mam już sezon 17/18 w lidze angielskiej i permanentnie dochodzi do błędu, po którym wyrzuca mnie z gry. Minie góra 4 dni od wczytania save'a i mnie wyrzuca. Nie ma reguły kiedy, czasem wcześniej czasem po 4ech dniach. Pojawia się komunikat: Program Football Manager 2012 12.2.2f259383 przestał działać ... i nic nie mogę zrobić.
Boli mnie to okrutnie, ponieważ czeka mnie ostatni mecz i awans do PRM wyciągając Vaxhall.

Sokal[/quote]

Idź na urlop, przeskocz problem. Wrócisz po pięciu dniach, może problem minie :-)

szamal96 Partyzant

1.Aktualizacja wszystkich sterowników ( Karta graficzna itp )
2.Sprawdź spójność plików w Steamie .
3."Football Manager 2013 is already running"-tu chodzi o to że masz już włączonego FM ( może chwile poczekaj aż się odpali ) , lub spróbuj zamknąć proces CTRL+ALT+DEL i jeszcze raz odpal FM .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

mido666 Partyzant

Otóż w styczniu zainstalowałem fma 12, wszystko ładnie sprawnie działało (poza tym że złapał zwieszkę od czasu do czasu ale uszło to wybaczyć) do czasu gdy w moim netbooku wysiadł dysk twardy. Po wymianie zainstalowałem ponownie fma 12 i tutaj zaczęły się schody gdyż dostawałem informację o braku jakiegoś pliku dll co uniemożliwiło mi gre. Przez jakiś czas zaniechałem prób naprawy bądź odpalenia (mimo wielu kombinacji) ostatnimi czasy postanowiłem zainstalować FMa 13, i tutaj kolejne zaskoczenie, po instalacji przy odpaleniu gry nic się nie dzieje, natomiast gdy ponawiam próbę dostaję informację z okna :Football Manager 2013 is already running, zapewne tutaj już macie rozwiązanie ale to nic, z ciekawości spróbowałem z FM 11 i był identyczny błąd przy starcie. Co może być przyczyną, i krótko mówiąc co z tym faktem zrobić? Pilnie czekam na jakieś podpowiedzi.

Netbook
Win 7

damianpsp Partyzant

[quote="91adasko"]BvB sezon 13/14 potrzebny DP cena 15m E[/quote]

Polecam zawodnika "Kara" z klubu Genk.
Również grałem BVB - kupiłem go i szybko został zawodnikiem wyjściowej 11.

Jego profil:
http://footb(...)le-kara/

pozdr.

tidididi Partyzant

http://speedy.sh/HejZK/BZRBTN.fm

Save z końca sezonu 2038/39.

Aktywne kraje (poziomy rozgrywek): Anglia (1), Brazylia (1), Francja (1), Włochy (1), Niemcy (3), Hiszpania (1), Holandia (1), Polska (2), Portugalia (1), Rosja (1).

Dostępny mój manager, dopiero co odszedłem z Bayernu (super ekipa, chcecie miażdżyć? Grajcie nim). Jest oferta z Arsenalu (bogaty właściciel). Data to początek czerwca, więc niepasujące ligi można usunąć, ewentualnie dodać jakie Was interesują. Duża baza danych, brak dodatkowych graczy z jakichkolwiek rejonów świata.

Reszta dostępnych lig w grze to "tylko podgląd".

Z ciekawostek, bardzo bogaci właściciele również w klubach: Lille, Bastia, Sporting (Hiszpania), PSG. Parę upadłych potęg, z resztą nic dziwnego, 2040 :D

Enjoy.

Jakub K. Partyzant

Cześć,
'se pykam z bratem' fm2012 w lan ( on sie łaczy do mnie ) sama rozgrywka idzie ok
mamy problem dość błahy ( z pukntu widzenia managerowania) , a mianowicie nie widać 'mordy' tj. oczywiście zdjęcia managera (ludzkiego) po drugiej stronie czyli on nie widzi mojego a ja jego
jakieś sugestie??

pozdrawiam

Jakub K.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution