Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

zolahc Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to nie jest update tylko championship manager 01/02

Zielin Partyzant

Szukam zawodników:
- klub: Dnipro Dniepropetrowsk (klub w moim sezonie na tyle rozwiniety ze daja mu 4 miejsce w tym sezonie u zakwalifikowal sie do LE)
- sezon: 2015/2016
- Szukam
Bramkarz (funkcja oborny), pomocnik (cofnięty rozgrywający, funkcja obrony), pomocnik (pomocnik odbierający piłkę, funkcja obrony), Środkowy pomocnik ofensywny (Wysunięty rozgrywający, funckja wsparcie), Napastnik (cofniety napastnik, funkcja atak)
- 6 mln funtow na transfery i 78 tys funtow na wyplaty
- dobrze by bylo jakby byl z ukrainy ale nie musi byc wiec walcie wszystkich

FOotball Manager 13, udpate v1.1 bartekr, transfery z konca kwietnia.

Malez Partyzant

Witam,

mam problem techniczny z uruchomieniem gry Football Manager 2011. Otóż kupiłem nowego laptopa z win 8. Jako, że mam sentyment do tej wersji FMa chciałem sobie pograć. Ominąłem problemy z instalacją, poradziłem sobie z podmianą plików d3dx9_41. Lecz przy uruchomianiu gry pojawia mi się komunikat:
Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support.

Instalowałem ponownie już kilka razy i za każdym razem ten sam problem. Przekopałem różne stronki w poszukiwaniu rozwiązania ale niestety nie znalazłem nic, co by mi pomogło.

Na koniec dodam, że instalowałem grę offline.

Pozdrawiam

No niestety, nie pomogło. Inne pomysły? Dziękuję Tobi18 za logopack :)

Mam "wyguglane" rozwiązanie - zaraz sprawdzę czy działa, ale dam je już teraz, bez względu na powodzenie u mnie :D http://www.aidth(...)eam-fix/

A więc: " For Windows, you have to open the file named as "Fake" (inside the folder "1330", or "1300" if you haven't updated the game) with Wordpad or similar. Then, in the line in which says "German national team", you have to change "1" for "0", and save the file. It will make german players visible on their national team. "

xaviz Partyzant

Witam, otóż gram w Football Managera 2012 lecz nie lubię grać bez koszulek, herbów i twarzy, więc stąd moja prośba.
Jedyne paczki które znajdują się na forum są z września 2012 i są nieco nieaktualne i tu leży moja prośba. Znajdzie się na forum ktoś, kto zrobiłby paczkę najnowszych w.w grafik do fm 2012?

Pozdrawiam,
Xaviz.

Emeryt Partyzant

[quote="JoeHollywood"]Ja ostatnio mam dużą blokadę, nie mogę znależć żadnego odpowiedniego klubu. Zmieniam je jak rękawiczki, z poprzednich klubów tylko Lille mi się dobrze grało(polecam), jednak straciłem save i teraz szukam nowego zespołu, zwracam się bardziej w kierunku Anglii, ale może też być inna liga. Byle nie był by to kandydat do tytułu, najlepiej klub, który nie ma większych sukcesów. Nie musi być pierwsza liga, finanse też nie muszą być duże, fajnie gdyby byli dobrzy młodzi zawodnicy i dobrze sę grało. Byle nie Lille, Stoke(jakiś taki niewyraźny ten klub), Newcastle, Norwich, Rennes, Villareal.[/quote]

Bardzo fajnym i ciekawym kierunkiem jest Szkocja, od zawsze uwielbiałem grę Motherwell (a w FM2013 gra dodatkowo w eliminacjach LM, z powodu wyrzucenia Rangers), dużym i ciekawym wyzwaniem może być także odbudowa dwóch Szkockich potęg, czyli Aberdeen (A. Ferguson był managerem tego klubu), lub Hibernian.

RonConKreet Partyzant

10.09.2013 12:20    #1727     Sufler - Porady do gry - Osiągnięcia - Galeria Sław
Witajcie,
Jestem w trakcie prowadzenia I reprezentacji Argentyny. Niedawno rozgrywana była Olimpiada, dlatego też zdecydowałem się, że drużynę U-23 na tym turnieju poprowadzę ja, a nie żaden inny trener/manager. Udało mi się wygrać Olimpiadę, jednak nie jest ona zapisana w moim dorobku, jako jedno z osiągnięć. Jako sukcesy międzynarodowe mam tylko zdobycie Copa America, natomiast Olimpiada nie jest nigdzie zaznaczona.
Identyczną sytuację mam w Superpucharze Niemiec. Zdobyłem go 3 razy, ale nie mam go zapisanych w swoich osiągnięciach. Trochę mnie to dziwi, ponieważ Superpuchary Polski i Anglii są zaznaczone w mojej Galerii Sław. Wszystkie trofea są widoczne, oprócz Olimpiady i Superpucharów Niemiec. Nie ma z tym problemów, gdy wejdę w profil managera i historię - tam są wyszczególnione wszystkie moje trofea i zwycięstwa. Tak jak wspomniałem - niektórych nie ma jednak zaznaczonych w Galerii Sław, a jak wiadomo zdobycie Superpucharów Niemiec i Olimpiady dodało by mi kilka punktów w rankingu.
To wynika z jakiegoś błędu gry (mam oryginał), czy po prostu niektóre trofea nie liczą się w osiągnięciach?

Dzięki za odpowiedzi

zlatnevs Partyzant

witam
znalazłem taką stronkę z updatem ale nie mogę go ściągnąć, pomoże ktoś??
a może znacie jakiś aktualny update do fm2008? Spoko

Tobi18 Młody aktywista

[quote="prezestomek"]A da się gdzieś zobaczyć w cyfrach swoje atrybuty tak jak mają inni managerowie?[/quote]
Od którejś wersji (chyba 2011) nie można, są tylko paski.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

prezestomek Partyzant

A da się gdzieś zobaczyć w cyfrach swoje atrybuty tak jak mają inni managerowie?
Shaken, not stirred

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.