Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Konradbis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja gram od championship manager 00/01 więc już pare lat.Mi osobiście silnik w fmie 14 się nie podoba. Zobaczymy jeżeli to wymysł graczy że coś nie tak to SI nie wyda kolejnej łatki do silnika meczowego. Osobiście uważam że wyda

czarnyafc Partyzant

Ale to FM 14 a folderu football manager 14 nie mam. mam tylko 12 13 ;/

Konradbis Partyzant

hehe obrońca zrobił wślizg drugiemu obrońcy problem w tym że obaj są w mojej drużynie przez co padła bramka. Silnik meczowy porażka defensywa nie istnieje niestety według mnie jak narazie najgorszy manager zobaczymy po kolejnych łatkach ale według mnie daleko mu do fm-a 13 po ostatniej łatce

zolahc Młody aktywista

sprobuj usunac folder 'settings' stad C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012\. zrob sobie na wszelki wypadek jego kopie

Slavm Partyzant

pierwsze wrażenie?
nawet fajny ten manager HOKEJA...:D

franas Młody aktywista

Steam - Biblioteka - PPM na Football Manager 2014 - Właściwości - Pliki Lokalne - Sprawdź spójność plików gry.
Uśpiony revolucjonista ;)

maciejgluszek Partyzant

[quote="czarnyafc"]jak to zrobić?[/quote]

Odpal Steam, kliknij prawym na Football Manager 2014 -> Właściwości -> Zakładka 'Pliki lokalne' -> 'Sprawdź spójność plików gry'
Jeśli coś będzie nie tak z plikami, zostaną one pobrane ponownie

samer Partyzant

Po rozegraniu kilku meczów w najnowszą odsłonę Fm-a ... ze smutkiem stwierdzam że to nie jest to na co tak ostrzyłem sobie zęby, to nie na to tak długo czekałem, odliczając kolejne dni do premiery. W serię gram od Championship Managera 3 więc kila generacji przewinęło mi się przez ręce i niestety ze smutkiem muszę stwierdzić że brak konkurencji wpływa negatywnie na kolejne wersje. Programiści SI nie czują oddechu konkurencji na plecach więc pozwalają sobie na kolejne niedoróbki a i zmiany wprowadzają w sposób bardziej drastyczny. (Podobna sytuacja miała miejsce z PESem i Fifą) Możecie się ze mną zgodzić lub nie, jednak wersje wychodzące tuż po rozwodzie SI Z Eidosem miały nam do zaoferowania najwięcej, może nie były idealne, i kilka rzeczy irytowało i denerwowało, jednak nie w takim stopniu jak dziś, te wszystkie niedoskonałości nie dotykały w tak silnym stopniu silnika meczowego, sposób gry faktycznie zależał od nas, gra nie faworyzowała aż w takim stopniu pewnych ustawień czy rodzajów zagrań. Kiedy programiści wprowadzali zmiany w tak fundamentalnym elemencie gry jak taktyka, dali nam wybór " klasyczna czy nowa wersja taktyki " dziś tego nie ma, co naprawdę nie przypadło mi do gustu. Zdaję sobie sprawę że suwaki taktyczne niewiele wspólnego mają z rzeczywistością jednak zdecydowanie bardziej wolałem, bawić się nimi w celu stworzenia autorskiego stylu gry niż wybrać kilka opcji podanych mi przez kogoś innego. Nie podoba mi się ta zmiana bo czuje się ograniczany, czy wręcz traktowany jak piłkarski analfabeta gdy gra wskazuje mi konflikty pomiędzy poszczególnymi sposobami gry. Niestety dopóki nie pojawi się godny konkurent SI dalej będzie przenosić ciężar gry z aspektów czysto piłkarskich na footballową otoczkę. Żeby była jasność... nie mam nic przeciwko dodaniu realizmu czy to w kwestii opcji transferowych, interakcji z mediami czy zachowań piłkarzy jednak zdecydowanie nie kosztem piłkarsko/taktycznym, tymczasem po raz kolejny, najważniejszy aspekt gry - silnik meczowy w dniu premiery jest tak naprawdę w fazie testów.

Jankes_manager Partyzant

02.11.2013 12:01    #1649     Sufler - Problemy techniczne - FM 14 - Gra w oknie
Jest możliwość ustawić to tak, aby nie trzeba było ustawiać tego przy każdym następnym uruchomieniu gry?

SithLord Partyzant

02.11.2013 09:26    #1650     Sufler - Problemy techniczne - Logowanie do YT
Cześć, chciałem Was zapytać czy możecie bez problemu zalogować się do YT via FM 2014. Chciałem u siebie to zrobić by wrzucić powtórkę fajnej bramki, niestety podobno błędne dane konta podaje. Dodam tylko, że zrobiłem wszystko tak jak zostało polecone w tym linku http://www.footb(...)p;id=251
Za ewentualną pomoc z góry dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution