Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Dramedy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Siemka, nie stać mnie jeszcze na zakup pełnej wersji FM 14 a chciałbym popykać sobie w lidze niemieckiej w demie. Mógłby mi ktoś kto już ma pełną wersję przesłać quickstart Bundesligi? (plik germany.qfm powinien sie znajdować tutaj Program Files\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\quick starts)

DaroRUT Partyzant

Jest jeszcze jedna możliwość. Kupić klucz na cmrev, który dostaniecie w ciągu 5 minut, a jak ktoś lubi mieć pudełko na półce to można je dokupić tutajhttp://alleg(...)46.html. Ja akurat zamawiałem wersję pudełkową z dostępem do bety z http://alleg(...)510.html i wywiązali się w 100%. Dostawa była w czwartek. W tym roku z uwagi na premierę przed 1 listopada opłacała się zamawiać w mniejszych sklepach, bo dawało to większą gwarancję, że logistycznie uda im się wywiązać przed 1 listopada.

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Na dole strony jest podana dostępność w niektórych salonach Komputronika:
http://www.kompu(...)lability
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Cierń Partyzant

[quote="Pieciek"]Witam, zaczynam przygodę z Football Managerem po raz pierwszy (FM2013). Grywałem sobie paroma klubami jak narazie ale nie podchodziłem do tego zbyt profesjonalnie. Teraz zacząłem grę w Lincoln (Blue Square Premier). Dobry klub do nauczenia się gry, czy lepiej pograć np. Chelsea, czy Manchesterem i potem przenieść się na niższe ligi, czy jednak prowadzenie kiepskiego klubu od początku to najlepsza nauka?[/quote]Wiem, że są różne podejścia, ale moim skromnym zdaniem lepiej zacząć poznawać FM od jakichś lepszych zespołów. Opcji i ustawień jest po prostu ogrom. Zaczynając jakimś klubem z samego dołu najniższej ligi możesz odbić się od tej gry i zrazić na zawsze. Nie musisz od razu grać "samograjem" jak Chelsea, ale już poprowadzenie np. Evertonu, Lille, Leverkusen to niezła szkoła i dla początkującego gracza mimo wszystko jakieś wyzwanie, żeby odebrać mistrza faworytom :)

Maniak23 Partyzant

Ośrodki szkoleniowe akurat mają mały wpływ na pojawienie się super "kopaczy", zależność jest dużo bardziej złożona. Wszystko na ten temat znajdziecie tutaj
http://www.mypas(...)ens.html

Pieciek Partyzant

Witam, zaczynam przygodę z Football Managerem po raz pierwszy (FM2013). Grywałem sobie paroma klubami jak narazie ale nie podchodziłem do tego zbyt profesjonalnie. Teraz zacząłem grę w Lincoln (Blue Square Premier). Dobry klub do nauczenia się gry, czy lepiej pograć np. Chelsea, czy Manchesterem i potem przenieść się na niższe ligi, czy jednak prowadzenie kiepskiego klubu od początku to najlepsza nauka?

AlChemic_ Partyzant

03.11.2013 20:55    #1637     Sufler - Problemy techniczne - Mój własny crash dump
Na wstępie pragnę uspokoić kolegów po fachu i zaznaczyć, że posiadam oryginalną serię Football Managera, a błąd z którym się teraz zmagam jest pierwszym takim w moim życiu. W FM2011 miałem troszkę podobny, ale ominąłem go dzięki wielowątkowym zapisom gry, posiadałem kilka plików zapisu, stąd też, jeśli w jednym wkradł się błąd, to odtworzyłem inny. Teraz mam poważny problem, po bodaj sezonie moje zmagania były zapisane w jednym pliku, który napotkał błąd. Muszę też zaznaczyć, że nie eksperymentuje z tą grą, jedynie wgrywałem godła klubów i zdjęcia zawodników, to tyle. Rozgrywka jest czysta jak łza, jednak brud wdarł się po kilku nieudolnych zapisach (czasem siadał laptop, lub wywaliło korki). Tak czy owak stanąłem przed błędem nie do zatrzymania, daje ku potwierdzeniu screen shota z błędem -> http://www.picsh(...)l/380145

Błąd jest na tyle dziwny, że włącza się w jednym momencie czasowym, przed meczem z Evertonem. Gram jako manager Chelsea, choć zacząłem z 3 ligowym zespołem Cremonese z Ligi Włoskiej. Nie mniej jednak ten czas, który przesiedziałem jest wart zapamiętania, a nie chciałbym go stracić w ten okrutny sposób, toż to prawie 8 lat w FM.

Prosiłbym was o pomoc z tym błędem, jeśli ktoś wie jak to załatać, co zrobić, to proszę pisać. Jeśli nikt nie będzie miał żadnego pomysłu, to cóż. Pozostanie mi rozegrać ten sezon jeszcze raz. Sam też będę próbował.

Marecki_LDZ Partyzant

Nie będę się sprzeczał ale mi się wydawało że ściągnięte było około 1.7 gb ale mogę się mylić bo w tym momencie folder managera waży 3gb dla tego ciężko mi zweryfikować te informacje.

franas Młody aktywista

Mecz sparingowy : Warta Poznań - Unia Swarzędz. Strzały ? 27(15) vs 13(5).

To naprawdę hokej manager w tym roku.
Uśpiony revolucjonista ;)

ladygaga Partyzant

[quote="Konradbis"]hehe obrońca zrobił wślizg drugiemu obrońcy problem w tym że obaj są w mojej drużynie przez co padła bramka. Silnik meczowy porażka defensywa nie istnieje niestety według mnie jak narazie najgorszy manager zobaczymy po kolejnych łatkach ale według mnie daleko mu do fm-a 13 po ostatniej łatce[/quote]

Zalosny jestes chyba nie ogladasz pilki nożnej lub masz 7 lat i jestes internetowym nerdem,takie rzeczy zdarzają sie w REAL LIFE ,np ostatni mecz mecz w LM arsenal-dortmund i bramka dla arsenalu gdzie zderzyl sie obronca i bramkarz z dortmundu,wogole nie wypowiadaj sie ,bo tylko klamiesz na temat gry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution