Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

xkemalx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="klusek88"]Witam,
......................
Może ktoś ma jakieś pomysły na ciekawe wyzwania w FM 14 ??? :)[/quote]

Klusek wydaj mi się że jedynym wyzwaniem które może dać Ci świetną zabawę a i czasowo zajmie trochę czasu jest zabawa w zdobycie magicznego kwartetu :) Zadanie jest proste ( :) ) zdobyć mistrzostwo w 4 największych ligach europejskich - Anglia, Niemcy, Włochy, Hiszpania.
Robisz to albo mocnymi klubami (Jak Murinho) albo słabymi (jak nikt inny :) ). Trzeba ładnie przemyśleć gdzie zacząć aby jak najszybciej dojść do innej ligi... czy silna Anglia na początek? Czy może najsłabsze Niemcy? Itp itd :) Gram w FM tyle lat a jeszcze nie miałem okazji tego doświadczyć, podwodnie jak to że nie byłem nigdy najlepszym managerem w grze :)

Aldor Partyzant

Ale u mnie rzadko ktory zawodnik mial pelne zielone pole. ;) Mialem tylko 3 miliony na wzmocnienia, taktyke sam widzisz i niestety brak zawodnikow na kilka pozycji... dlatego nierzadko Cork gral jako wysuniety prawy obronca (i idzie mu tam znakomicie), Wanyama jako lewy, Lallana rowniez smigal czesto na prawej wysunietej, a w kilku meczach mialem nawet fonte na lewej, a Yoshide na lewej wysunietej obronie! Uparlem sie na ta taktyke bo przynosila dobre wyniki i mimo braku zawodnikow na te pozycje udalo mi sie osiagnac spory sukces (jak dla mnie przynajmniej bo mimo, ze mistrzostwa nie zdobylem to taki wynik w pierwszym sezonie z takimi zawodnikami to naprawde duzo).

Co ciekawe nie zostalem nawet managerem roku, a moj zespol nie byl "niespodzianka" w zadnych rozgrywkach. Po sezonie dowiedzialem sie, ze "wielu fachowcow" na mnie stawialo... Alez sie rozczarowalem bo liczylem, ze zostane z miejsca gwiazda na skale swiatowa po takich wynikach.
Zreszta moi pilkarze podobnie - mozna by sie spodziewac, ze wspieli sie na wyzyny swoich mozliwosci... a tymczasem ani 1 (!!!) nie wykroczyl po za srednia 7.29 na przestrzeni calego sezonu, zaden z nich nie blyszczal, nie mialem krola strzelcow, ani krola asyst, nie mialem pilkarza z najwyzsza srednia.... Zaden nie znalazl sie w "Top 5" najwazniejszych rankingow, zaden nie dostal ani jednej nagrody (najlepszy pilkarz, najlepszy mlody pilkarz itp), a tylko jeden znalazl sie nawet nie w 11 sezonu, a w 18 - Jay Rodriguez na lawce rezerwowych. Prawde mowiac troche mnie to dziwi patrzac na rezultaty i koncowy wynik zespolu. :)

Krasak Partyzant

13.11.2013 19:21    #1603     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
No to zaczynamy. Ogolnie dodalem ligi takie jak wspominapem. Kazdy moze dolaczyc do kazdego zespolu z tych lig. Oczywiscie tylko prawdziwi managerowie, ktorzy chca poczuc przyjemnosc z gry, rozpoczna z 1 ligi polskiej. Goraco polecam i pozdrawiam. Nazwa servera : To my Polacy !
Haslo : rewolucja

PS. Moja nazwa w grze : Mikolaj Krasakiewicz.

Willson Partyzant

Jasne że jest ale jeszcze nie powstała. Stworzyłem managera gry w bierki. Jest najlepszy na świecie. Ale nie chce chodzić i się non stop zacina. Ale wskażcie mi lepszego od mojego!
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

maciejgluszek Partyzant

12.11.2013 16:39    #1605     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="ladygaga"]Ma być dzisiaj.[/quote]

Raczej nie ma co na to liczyć - http://commu(...)t9194632

BeKaSiak Partyzant

11.11.2013 23:49    #1606     Football Manager - Ogólna dyskusja - Sukces w roku 2098
Spytam z ciekawości gdzie zaczynałeś kariere i ile masz lat jako manager :)

tidididi Partyzant

11.11.2013 16:05    #1607     Sufler - Porady do gry - Pozycje po angielsku
[quote="kuligu"]Witam. Czy wie ktoś co oznaczają skróty: ANC Defend, HB Defend, R Support, FN Support, SS Attack, E Attack, WTM[/quote]

ANC Defend - Anchor Man
HB Defend - Halfback
R Support - Regista
FN Support - False Nine
SS Attack - Shadow Striker
E Attack - Engache

Więcej szczegółów poniżej:
http://fmcof(...)l-roles/

Bromon Partyzant

Aha, zapomniałem o najważniejszym - Football Manager 12 z najnowszym uaktualnieniem. Potrzebuję środkowego obrońce na już, do pierwszego składu, to samo jakiś środkowy pomocnik. I na zmianę dla prawego obrońcy i prawego skrzydłowego. Budżet to 9 mln.
Pozdrawiam,
Bromon.

mati77729 Partyzant

Siemka ! : ) poszukuję napastnika do Malagi ,który ustrzeli przynajmniej 15 bramek w sezonie . kwota za niego to do 3mln euro. Football Manager 2014

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
Wg. tego co wyszperałem, ostatni fix jest datowany na 1.11.2013 - nie posiadam FM14 więc nie mogę określić, czy później była wypuszczona jakaś poprawka.

Co do "tak" robala - było to magiczne zaklęcie usypiające trolla.

Patch notes dla tych co przegapili (wątpię):

[quote] Football Manager 2014 - Update 14.1.3
Match v1427

- Improved player rating system

- Improved use of subs in FMC match plans

Performance

- Fixed lag/crash in the Steam Workshop with lots of custom graphics installed

- Fixed crash launching game when user has removed public documents folder

- Fixed match viewer graphical corruption on some non-English language Linux systems

Transfers

- Tuned AI opening offers & negotiations

In-Game Editor

- Fixed text bleeds in some non-English currencies

- Fixed club finance values resetting in some non-English currencies

Standalone Editor

- Fixed player data tabs when editing multiple players

Data

- Fixed some incorrectly set Norwegian wages

- Fixed some international records not displaying
[/quote]
[ http://www.sigam(...)released ]
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution