Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sCan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2013 08:50    #1581     Football Manager - Ogólna dyskusja - asystent
Wciąż aktualne: http:(...)bie.html

A tu wersja dla leniwych:

"Asystent menedżera
Jak pewnie większość zauważyła, nie wspomniałem jeszcze nic o najważniejszym człowieku w naszym sztabie, a mianowicie o asystencie. Ten człowiek to nasza prawa ręka. W Football Managerze asystenta możemy wykorzystać jako dodatkowego trenera (w takim przypadku musi mieć odpowiednie atrybuty dla kategorii, którą ma trenować) oraz jako źródło informacji. W naszym przypadku możemy go zwolnić z obowiązku trenowania zawodników, ponieważ mamy komplet szkoleniowców, co nas bardzo cieszy. Najważniejsze atrybuty dla asystenta to:

kierowanie zespołem.
wiedza taktyczna.
determinacja.
motywowanie.
ocena potencjału.
ocena umiejętności.
"

zuban Partyzant

18.11.2013 19:59    #1582     Sufler - Problemy techniczne - Problem przy instalacji
Witajcie. Wracam sobie właśnie ze świeżutkim FM 14 z Empika, odpalam płytkę, wyświetla się wybór języka, następnie steamowy setup. Klikam coby się zainstalowało, akceptuję warunki umowy i co? i takie coś:
"Instalator Windows
Jest już zainstalowana inna wersja tego produktu. Dalsza instalacja nie jest możliwa. Aby zmienić konfigurację lub usunąć istniejącą wersję tego produktu, użyj opcji Dodaj/usuń programy w panelu sterowania"
klikam ok i wyświetla się drugi komunikat:
"Setup Error
Failed to run install script."
, oto screeny:
http://zapod(...)6e56.bmp
http://zapod(...)d2ee.bmp
Tak, przyznaję się z góry eksperymentowałem z piratem ;/ a nawet trzema... wszystkie foldery usunąłem (był tylko pobrany folder z którego odpalało się grę). Mimo to każdy z nich był odpalany więc mógł pozostawić jakieś "cząstki badziewia" . CCleanerem czyściłem rejestr. W panelu sterowania w "Odinstaluj program" nie wyświetla się pozycja Football Manager 2014 ani podobna.
Pomocy...

Roman092 Partyzant

PRosze mi odpowiedziec na jedno pytanie co mam zrobic jak wgralem facepaka na ekstraklase wgralem tak jak pisali mojde dokumenty sports interactive/football manager.Właczylem gre i nic niema zeby uaktualnic czy cos w tym styluco zle zrobilem rposze wytlumaczyc prosze

kowalsyk Partyzant

http://www.footb(...)ubs.html - google nie boli.

angelina03 Partyzant

Elo potrzebuję odpowiedzi na pytanie : Czy można prowadzić reprezentację np polski kiedy prowadzę klub np real madryt ? Oczywiście w trakcie kariery,chcę to i to prowadzić ?

kkmm98 Partyzant

16.11.2013 20:09    #1586     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
witam , niestety też mam problem ze stworzeniem taktyki. w każdej części managera próbuje wypromować polskie drużyny a następnie reprezentacje. o wygrane w lidze było łatwo w poprzednich częściach. musiałem troszeczke bardziej pomysleć zeby osiagnać co swiecej ale udawało się to. w tej części przegrywam najprostsze mecze. fajnie by było jakby niedługo ukazał się jakiś poradnik dotyczący taktyki ;d

ManiekFCB Partyzant

16.11.2013 16:46    #1587     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
Witam wszystkich FM-aniaków. Chciałem się Was spytać i jednocześnie zapytać: czy Wy też macie takie problemy z ugraniem czegokolwiek? Jak zwykle wybrałem sobie Barcelonę - dobry zespół, żeby łatwiej się grało, żeby lepiej opanować wszystkie nowinki w grze itd. Mam już któryś miesiąc z kolei i mój problem polega na tym, że moja drużyna się zachowuje jakby pierwszy raz piłkę na oczy widziała. Założenia taktyczne są praktycznie olewane, niezależnie co bym ustawił. Dla przykładu: krótkie podania, podania w pole karne, w indywidualnych rzadsze strzały, zagrania na obieg. Co robią zawodnicy? Schodzą ze skrzydeł do środka i naparzają z każdej możliwej pozycji z dystansu. Obrońcy nastawieni na krótkie krycie i agresywny odbiór uciekają od piłki, w ogóle nią nie zainteresowani. Wracają do ofensywy, jest tak że moja Barca praktycznie nie strzela goli z gry. Wszystko co wbijam są to bramki ze stałych fragmentów. Niezależnie kto by w ataku nie grał, nie potrafi strzelić czasem do niemalże pustej bramki, sytuacje sam na sam kończą się albo horrendalnie niecelnym strzałem albo strzałem prosto w bramkarza. Czym to wszystko jest spowodowane? Nigdy nie miałem aż tak wielkiego problemu z drużynami, a w FM-a gram od ładnych paru lat. Gdy prowadziłem Barcelonę zawsze ustawiałem podobną taktykę i ta świetnie działała. Tu jest kompletnie na odwrót, powiem więcej - tu nie działa żadna taktyka, bo próbowałem już kilku. Znajomość taktyki jest mniej więcej na poziomie 80% więc całkiem nieźle. Przy tworzeniu profilu menedżera ustawiłem doświadczenie menedżerskie na "amator" - czy to może mieć (duży) wpływ na rozgrywkę, konkretnie na to na ile piłkarze będą realizowac taktykę, etc? Proszę o pomoc, mimo kilkuletniego doświadczenia w serii Football Managera ten mnie kompletnie zagiął i nie potrafie sobie z tym w żaden sposób poradzić. Z góry dzięki, pozdrawiam.

McMoney Młody aktywista

[quote="spit"]Jakbym nie znał klubów i tej gry to bym powiedział

Hockey Manager

Aczkolwiek Cracovia ma sekcje hokeja. :)[/quote]

Otóż to. Czekam na łatke bo podobno ma to wyeliminować, a mam dokładnie tak samo...
Glory, Glory MAN UNITED !!

spit Partyzant

Jakbym nie znał klubów i tej gry to bym powiedział

Hockey Manager

Aczkolwiek Cracovia ma sekcje hokeja. :)
Grupa na facebooku Football Manager 2014 PL
Wymieniamy swe poglądy, wrzucam zdjęcia, polecamy zawodników, chwalimy się itd. ZAPRASZAM!

Mivcio Partyzant

Witam. Mam taki problem ze wyswietla mi sie crash dump przy próbie uruchomienia football managera. Załączam print screen z błędem. Nie rozumiem dlaczego mam aktalne sterowniki i spełniam wymagania sprzętowe. Co może być przyczyną błedu ? Proszę o pomoc, z góry dzięki

Print screen: http://zapod(...)png.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution