[quote="Szarlatan"][quote="sCan"]No rzeczywiście musiał mieć mocny skład w 1-ligowej Miedzi Legnica.[/quote]
jak na tamtejszy poziom rozgrywek (dlaczego jesteś taki nierozumny?).
[quote="sCan"]Linków nie wrzucę z bardzo prozaicznych powodów - pochodzą one z konkurencyjnych stron, a ponadto nie są mojego autorstwa.[/quote]
więc z czym do ludzi w tej dyskusji. /szkoda, że na swoim cmrev nic na ten temat nie znalazłeś, haha. jesteś pocieszny.
[quote="sCan"]Nie gram środkiem i nie będę tak grał bo to nie mój styl.[/quote]
to nadrób zaległości, bo chelsea w rzeczywistości gra środkiem. zresztą, jako kibic, powinieneś zastanawiać się, dlaczego w fm'ie chelsea wspomaga się skrzydłowymi, tak jak każda drużyna w tej grze. mourinho nigdy nie grał skrzydłami, a w naszej kochanej grze (począwszy od fm 13) ustawienie ze skrzydłowymi, to jego ulubiona formacja. każdy kto chce, wyciągnie z tego odpowiednie wnioski.
boo68,
to co zaprezentowałeś, to nie jest gra środkiem, ponieważ wysunięci boczni obrońcy, a właściwie pomocnicy, grają to samo, co skrzydłowi.[/quote]
Widzę, że dyskusja z Tobą jest bezsensowna.
1) W I lidze jest kilka zespołów znacznie silniejszych od Miedzi, podobnie jak w Serie A, gdzie też kilka zespołów jest lepszych od drużyny z Cagliari. Z tą różnicą, że sami wykonawcy we włoskiej lidze mają dużo, dużo wyższe atrybuty niż zawodnicy z polskiej ligi. W związku z czym, z realizacją założeń taktycznych powinno być jeszcze łatwiej.
2) Argumentem w tej dyskusji jest fakt, że istnieją takie taktyki oraz, że można w ten sposób wygrywać. Na moim cmrev? Tak samo jest moje, jak i Twoje, więc nie wiem do czego pijesz. Skoro Ci to miejsce nie odpowiada to wypad!
3) Chelsea i Mourinho to rzeczywistość. Football Manager to mój świat, w którym to ja ustawiam pionki i ja dyktuje warunki gry. Kocham Chelsea, co nie znaczy bynajmniej, że muszę ją kopiować. Jeśli chodzi o drobiazgi to nie wspomaga się skrzydłowymi, ale schodzącymi napastnikami.
Najnowsze posty