Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

Jerzu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2013 22:25    #1551     Sufler - Porady do gry - Trenerzy FM14
Witam, mam pytanie odnoście trenerów w najnowszej wersji fm, a mianowicie:

1.Czy w ogóle potrzebujemy trenerów do rezerw i U-18 czy trenuja oni z trenerami druzyny głównej.
2. Zauwazylem ze jako trenerzy pierwszej druzyny wystepowac moze nasz Asystent, Manager Rezerw. Jacy trenerzy dodatkowo "wyswietlaja" nam sie jako trenerzy pierwszej druzyny. Pytam o to poniewaz klub ograniczyl mi liczbe pracownikow pierwszej druzyny, a mam wakat na trenera rezerw. To czy on bedzie mogl pracowac z pierwsza duzyna. Inaczej mowiac czy bede go mogl ustawic w: Nasz Klub->Trening->Trenerzy?

3. Pytanie dodatkowe. Czy perspektywicznych zawodnikow U-18 zostawiacie w juniorkich druzynach czy bierzecie do pierwszego skladu i udostepniacie go rezerwom? jak sie lepiej rozwija?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

1. Manager także uczy się danego języka. Tak samo, jak u piłkarza najpierw pojawia się informacja w stylu: angielski (słabo). Cały proces powinien zakończyć się w przeciągu jednego sezonu.
2. Grałem, problemów nie zauważyłem.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

boo68 Partyzant

Siemka, mam 2 pytania.

1. Wiem, że zawodnicy z biegiem czasu uczą się języku ligi, w której grają... Ale co z managerem, czyli nami? Czy jeśli stworzę sobie managera, który nie zna francuskiego to czy z czasem nauczę się go, prowadząc klub z Francji? Jeśli tak, to mniej więcej ile czasu potrzeba?

2. Grał ktoś z was w lidze, której języka nie zna? Jeśli tak, to czy zauważyliście żeby to przeszkadzało w jakikolwiek sposób? W czym najbardziej przeszkadza?

Dziękuję za odpowiedzi.

boruc112 Partyzant

02.12.2013 19:10    #1554     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pobicie rekordu !?
i który masz dokładnie rok teraz ?:) ja bym chcial tamta gre swoja odzyskac :) choc poodba mi sie robienie samemu bazy danych i dlatego gram caly czas w fm 2007 :) jesli chodzi o mnie w tych nowszych managerach za duzo ozdóbek juz i nie ma tego fanu :)

boruc112 Partyzant

02.12.2013 16:56    #1555     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pobicie rekordu !?
co jeszcze można napisać mistrzostwo świata zgarnięte euro tez :) reprezentacji prowadzilem sporo z ten czas niestety nie mam mozliwosci poprowadzenia zadnej z azji czy afryki na przyklad :/ zaczynalem na starym kompie i mialem włączona mala baze danych to minus byl no ale skad wiedzialem ze tyke bede gral :P moj manager mial jakies 107 lat :) śmiesznie to wyglądało bo jako zdjęcie managera ustawilem sobie postac z prison break johna abruzzi :) gralem w fm 2007 i caly czas w niego gram :) jestem na etapie odswiezanaia bazy danych gry wzialem sie za t mobile ekstraklase i juz pare zespolow mam zrobionych na zicher :) dodaje też kazdemu grajkowi po 6 lat , chodzi o to by byl realizm i wszyscy mieli tyle lat ile maja teraz :) jak chcecie cos wiedziec jeszcze to mowcie chetnie sie podziele, chetnie kontynuowal bym gre niestety dysk twardy padl a kopia tez sie zapodziala , staram sie odzyskac te gre :)

cwks Partyzant

30.11.2013 15:56    #1556     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 14 - kilka pytan
Witam wszystkich
w nowym fmie rozegralem jak na razie jeden sezon (Legią) i mam pytanie czy tylko u mnie wustepuja nie przeszkadajce w grze ale denerwujace sytuacje
1)statystyki przy zapowiedzi meczu sa wziete z kosmosu a dodatkowo nieczytelne
2)w zakladce wiadomosci w skrzynce gdy klikam na nia ona sie rozwija , natomiast gdy klikam na krzyzyk nie do konca sie zwija
3)w histori managera gdy otrzymalem nagrode menedzera miesiaca wyskoczylo ze dostalem nagrode menedzera roku
4) fm ogolnie troche laguje np przy wejsciu do taktyki czy usatwien
5)terminarz - tzn gra co 2 dni -spotakle sie tylko raz gdzie w 4 dni gralem 3 mecze - LM lige i PP
6)w oglonym widoku meczu nie moge zrobic screena metoda alt i f9 - dziala tylko w odosobnionych przypadkach

Tom88 Partyzant

29.11.2013 20:44    #1557     Sufler - Porady do gry - Ograniczenie 100tyś piłkarzy
[quote="kell1987"][quote="Tom88"][quote="Willson"]Nie wiem czy się da,pewnie tak.
Natomiast zasadnym jest pytanie ,po co? Ja gram na ok,50 000 zawodników z procesorem i7 i 8gb ramu. Mam 4 gwiazdki. Więcej nie daję bo Fm ma chodzić płynnie[/quote]
Po to że im więcej tym rozgrywka jest bardziej realna i ciekawsza(np liga która nie jest grywalna nie rozwija się tak). W dawniejszych wersjach managera wczytywałem wszystkich piłkarzy ok 255tyś a szybkość mi nie przeszkadza.[/quote]
ja wciąz tak robie plus dodatkowo ściągam jeszcze inne dodatkowe ligi[/quote]

Ja już nie mogę bo mam ograniczenie do 100 tyś i nie mogę więcej wczytać, właśnie to chce jakoś ominąć

hik246 Partyzant

Pytanie tak jak w teamacie

Chodzi mi że na jednym kompie razem z bratem żeby każdy inną drużyną bo wiem że w fifie manager tak można było ??

kell1987 Partyzant

29.11.2013 12:17    #1559     Sufler - Porady do gry - Ograniczenie 100tyś piłkarzy
[quote="Tom88"][quote="Willson"]Nie wiem czy się da,pewnie tak.
Natomiast zasadnym jest pytanie ,po co? Ja gram na ok,50 000 zawodników z procesorem i7 i 8gb ramu. Mam 4 gwiazdki. Więcej nie daję bo Fm ma chodzić płynnie[/quote]
Po to że im więcej tym rozgrywka jest bardziej realna i ciekawsza(np liga która nie jest grywalna nie rozwija się tak). W dawniejszych wersjach managera wczytywałem wszystkich piłkarzy ok 255tyś a szybkość mi nie przeszkadza.[/quote]
ja wciąz tak robie plus dodatkowo ściągam jeszcze inne dodatkowe ligi

Tom88 Partyzant

29.11.2013 08:22    #1560     Sufler - Porady do gry - Ograniczenie 100tyś piłkarzy
[quote="Willson"]Nie wiem czy się da,pewnie tak.
Po to że im więcej tym rozgrywka jest bardziej realna i ciekawsza(np liga która nie jest grywalna nie rozwija się tak). W dawniejszych wersjach managera wczytywałem wszystkich piłkarzy ok 255tyś a szybkość mi nie przeszkadza.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution