Wyniki wyszukiwania dla: manager

Strona

sheff Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2013 19:48    #1541     Football Manager - Ogólna dyskusja - błąd w fm14
mam mauy kuopot z managerem, gram 3 lige brazylijska i 4 marca 2013 roku gra mi sie zacina i nie da rady nic zrobic, jedyna opcaja jest po prostu alt-ctrl-delete i wyuaczyc proces. miauem dwa sejwy z tej gry i na kazdym sejwie jest to samo... mozecie mi powiedziec w czym tkwi problem i czy da rade go rozwikuac jakos domowymi sposobami=)?

Raskolnikovv Partyzant

Zobaczymy :) Jak już będzie można, to napiszę później jak to jest w Football Manager 2013. Swoją drogą tu powstaje nowy pomysł na jeszcze jedną opcję której nie ma w FMie- czyli dodawanie klauzuli do podpisanych już kontraktów- bardzo częste sytuacje we współczesnym footballu. Oczywiscie dodanie klauzuli za porozumieniem stron.

Następne kwestie które są jeszcze mniej widoczne w nowych fmach niż było to np. w 2005 roku- to relacje z kibicami - obietnice dla kibiców itp. Pamiętam jeszcze w CMie 04-05, gdy obiecaliśmy jakiegoś wonderkinda, np Teveza, wtedy stawał się on nadzieją kibiców, którzy czekali na jego sprowadzenie, a po sprowadzeniu odnotowywalismy silny wzrost dochodu ze sprzedaży koszulek, oraz otrzymywalismy wiadomosc od rzecznika kibiców. Cóż... warto zadbać o ten aspekt- właśnie relacji z kibicami, poprostu można być managerem który traktuje trybuny z dystansem oraz takim, który współżyje z kibicami, podchodzi do trybun, składa obietnice, prowadzi dialog- to byłaby super sprawa. Najpiekniejsza rzecz w footballu no i fmie.

tak z innej beczki Panowie....

takie pytanie- jaki rzeczywisty efekt w grze i taktyce zespołu ma obecność zawodnika który dyktuje tempo gry? Czy nasza taktyka będzie wtedy bardziej wprowadzana w życie, i nasze tempo będzie mialo większy wpływ na tempo gry niż taktyczne tempo rywala? Jaki jest realny efekt w sposobie prowadzenia gry na boisku 2D?

No i podobne pytanie o atrybut "gra bez piłki".... nie jest to ustawianie... nie jest to gra ciałem bo tu bardziej składają się atrybuty fizyczne czy waleczność, więc o co dokładnie chodzi? Zapraszam do dyskusji.

Raskolnikovv Partyzant

Panowie... Witam.

Mam pytanie odnośnie Football Manager'a 2013.

Otóż ile trzeba czekać czasu od podpisania przez grajka kontraktu, do możliwości akceptacji przez jego agenta następnego kontraktu..?

Problem wygląda tak... że grając drużyną ligi polskiej, trafił mi się bardzo utalentowany młody grajek. Będący w fantastycznej formie (zainteresowanie m.in. FC Basel). By zabezpieczyć się i zarezerwować grajka na lata, postanowiłem podpisać nowy wieloletni do maksimum kontrakt. Niestety, przy negocjacjach przeoczyłem jeden z nowych warunków dodanych przez jego agenta, a dokładniej- niestety klauzule dla klubów zagranicznych w wyskości paruset tys. euro. Chcę jak najszybciej podpisac nowy kontrakt bez klauzuli, bo poprostu mi go zawiną... ile trzeba czekac?

Z góry dzięki za rzetelne i rzetelne odpowiedzi.....

janas123 Partyzant

Zaczelem gre od nowa i wzielem sobie PSG. Mialem napisac od razu ze to ch..y zespol bo strasznie grali, ale po pewnym czasie jakos poszlo. Wygralem w pierwszym sezonie 4 trofea we Francji (czyli wszystko:)) oprocz rzecz jasna jebanej LM... Rozpoczynam 2 sezon a tu kwota budzetu od zarzadu 248mln! Ktos mial taki budzet, bo ja chyba NIE od managera 00/01 :D :)?
http://image(...)/sgj.JPG
40 mln Gotze-Bayern sie zgodzil ale on NIE...Vidal to samo i tak reszta. Co jest ku...a?

Tom88 Partyzant

06.12.2013 18:02    #1545     Sufler - Porady do gry - Kontuzje - Robben
Tak samo jak w poprzednim managerze Robben ma ciągle jakąś kontuzje przez co po roku jest już dużo słabszym zawodnikiem. Gdzie tu realność? W do poprzedniego managera był dodatek dzięki temu kontuzje nie były tak długie i częste czy do tego też jest?

dj2seth Partyzant

06.12.2013 10:54    #1546     Sufler - Problemy techniczne - FM 2014 crash dump/s
Witam...to juz drugi rok jak ten gowniany manager jest do czterech liter...kolejny orginalny zakup do kosza...latka 14.1.4...odkad ja zainstalowalem nie moge grac...laduje nowa gre...gram do pewnego momentu i mi wywala gre do wundowska...nawet nie ma na pasku startowym tego shitu...moze ktos mi poradzi lub doradzi co zrobic...tylko prosze sobie oszczedzic textow typu "przestan grac" itd bo to jest zenujace...

IwoS Partyzant

Kogo polecacie na pierwszą karierę? Bo w końcu przysiadłem do FMa. Chciałem zacząć Legią i wznosić się, ale zanim dojdę do poziomu Arsenalu to wszyscy aktualni gracze pokończą kariery. Więc stwierdziłem, że zacznę kimś lepszym. Myślę o średniej drużynie, albo po prostu dobrej na krajowym podwórku. Więc tak:

Lyon drużyna, która znajduję się na równi pochyłej. A od 02 do 08 nie było na nich mocnych w L1, również w Europie mieli mocną pozycję. Mają dużo wychowanków, fajne stroje, przyjemną historię, no i stadion. Walka z PSG, czy Monaco może być ciekawa, również to, że we Francji jest to mało lubiany klub.

PSV klub, który ostatnio też znajduje się w cieniu Ajaxu. Chociaż cel minimalny to mistrzostwo. Fajna przyjemna kadra i klub z przeszłością. Tylko minusem jest to, że na krajowym podwórku biją się tylko z Ajaxem.

Juventus tutaj nie trzeba dużo mówić. Po prostu miałbym fajny pomysł na ten klub, poza tym jest moim jednym z ulubionych. Ale to chyba za wysoka półka. Chociaż liga włoska jest ciekawa, ale Juve w ostatnich dwóch sezonach zdominowało ligę.

Roma klub, który równie bardzo lubię co Juventus. Jednak o wiele słabszy, a przynajmniej teoretycznie. Jednak dołączył do nich nowy trener, więc to trochę nierealne.

Arsenal klub, który musi znaleźć się w moim managerskim CV. Jednak chyba za dobry, ale nie chciałbym go odstawić na potem, bo mogą zburzyć jego politykę. Zaczną stawiać na jakiś Włochów i odstawią wychowanków w kąt - zawsze tak się dzieję, jak gram w managera.

A może macie jakąś fajną propozycję dla mnie? Tylko jakieś racjonalne uzasadnienie. Dzięki wielkie. Pozdro!

amadeo Partyzant

05.12.2013 07:38    #1548     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Dokładnie też tak u mnie było (nie chcę zapeszać) - wieszało się po meczach. Cache poszukasz w Mój Komputer/Dokumenty udostępnione/Sports Interactive/Football Manager 2014.
Wciąż zastrzegam, że działałem intuicyjnie :)

Jahred Partyzant

polecam zajrzeć tutaj :)

http://www.fm-ba(...)ead.html

Mateo87 Partyzant

Witam serdecznie.Poszukuję facepacków do Milanu,najlepiej najnowszych....z tego sezonu...szukam,szukam wszędzie i nic nie mogę znaleźć..proszę o pomoc,jestem tutaj nowy.Pozdrawiam wszystkich managerów:) :soczek:

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.